מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כעסיםרינת04/09/2011
שלום רב .
אני בחורה בת 24 . לפני כשנה וחצי הכרתי בחור גדול ממני ב 10 שנים . בהתחלה זה היה מסקרן ההבדלים בגיל .
בדייט הראשון הבחור אמר לי שיש לו שני ילדים , ולא מזמן קיבל גט .
חשבתי עם להכניס את עמצי למיטה החולה .ולבסוף משום מה הכנסתי ,לאחר מכן התברר לי שהוא עדיין לא קיבל גט .בהמוש שיחות נאמר שיש לו דיונים וזה בתהליך של גירושים . אנחנו שנה וחצי ביחד וזה רק ריבים ,ב 3 החודשים האחרונים עברנו לגור ביחד וזה נהיה סיוט .הריבים עברו לשגרה של חיי יום יום , נפרדנו חזרנו , וכך שיחקנו עד עכשיו .פעם אחרונה הפרידה כבר הייתה רצינית מכל הפרדות , כבר הצטבר כל כך הרבה כעס , שכבר היה לא אכפת .כחודש היינו בנפרד ועם נפגשנו זה רק הוביל לריב יותר גדול .הייתה שלמה עם הפרדה ואמרתי לעצמי שהפרידה הזו סופית .לפני כשבוע קיבלתי ממנו שיחת טלפון שהוא - התגרש סופית יש לו עוד דיון אחרון ב 7.9 וזהו זה נגמר , ביקש שאני יתן עוד הזדמנות משום מה הלכתי על זה. גם כשחזרנו אנחנו רק רבים , אני לא מרוצה משום דבר שהוא עושה , הוא הזמין בסוף החודש כרטיסים לבולגריה , מצידי אמרתי שיבטל את זה ,קנה לי פלאפון של לקחתי אותו . הוא לא מצליח לרצות אותי , אני רק מוציא כעסים ובכל מילה שהוא אומר שני פשוט מגיבה באגרסיה , גם קשה לי להגיד לו שאני אוהבת אותו , אני עונה לא יודעת . אני מרגישה שזה לא הוגן להתייחס גם כלפיו ככה ,אבל לא יכולה לעצור את הכעסים והתסכול . אני גם לא מרגישה שהתגעגעתי אליו בחודש הזה , לא יודע מה קורה לי. דווקא עכשיו שהוא החליט אולי לשנות דברים ,אני כבר לא רוצה . העם יש פה צורך בכלל לפנות לייעוץ זוגי ? או שהכל מובן מאליו , ופשוט לחתוך .
תודה על הקריאה
ועל הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיע הזמן לנתק את הקשר הזה
דורית כהן05/09/2011רינת יקרה, מכתבך מדבר בעד עצמו. לאורך כל הדרך קרו וקורים דברים רעים בזוגיות הזאת, החל משקרים וכלה בריבים.
כנראה שיש ביניכם משיכה מינית חזקה, אני מנחשת שזה מה שמחזיר אתכם שוב ושוב זה לזו, אחרת אני בכלל לא מבינה זאת.
לדעתי עלייך פשוט להתנתק ממנו לחלוטין ולשחרר ולעבור הלאה. למה לך להסתבך בחיים?
זה לא המצב לייעוץ זוגי אלא לניתוק יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית היקרה
רינת05/09/2011תודה רבה לך על הסבלנות ועל ההבנה .
אז זהו שגם משיכה מינית כבר אין , כי אנחנו כל הזמן עסוקים ב"לפתור" את הבעיות , שאין כבר כוח ורצון .
אני לא יודעת מה הסיבה שהמשכנו , אני פשוט בחורה לא החלטית
אני לא יודעת פשוט לקום ולעזוב , ומבלבלת את עצמי .
עד עכשיו פשוט הייתה תקווה למשהו טוב יותר , ואולי מה שמחזיק זה הפחד להצטער , כי הוא אדם ממש טוב ,ובגדול התייחס אליי נפלא .
זו פשוט מערכת יחסים השנייה שלי רצינית , שמסתיימת בכך שאני מגיבה כלפי האדם באגרסיה . וזה מה שמפחיד אותי , שאני בכלל לא יודעת להשטלת על הרגשות שלי, ושופכת הכל החוצה . אולי עם השנים של ניסיון אני ילמד .
אבל כרגע נראה לי מערכת יחסים הבא לא תהיה לי לטווח ארוך .
שוב המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

