מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובססיהרונן04/09/2011
אני וחברה שלי שנה וחצי ואני לא יודע מה קרה לי אבל חלמתי פעם שהיא עם אנשים אחרים וכשאני מתערב בחלום ומכה אותם היא צועקת עליי , וגם בזמן האחרון כשהתחלתי להתקשר אלייה היא נותנת לי לחכות .
היא אומרת שהיא לא "שומעת" אך כאשר חברה או אחותה מתקשרת אלייה היא עונה ישירות אותו דבר בנוגע כאשר אני שולח לה הודעה היא אינה מחזירה לי
וכשאני אומר לה שאני אוהב אותה היא עונה לי בסדר .
אני לא יודע איך להתמודד עם האובססיה הזאתי ואם יש דרכים בבקשה תעזרו לי
תודה רבה רונן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרעיפה אהבה
דורית כהן05/09/2011רונן יקר, יש כאן שני דברים. החלום הזה, שנותן פרשנות חמורה יותר למציאות, והמציאות עצמה, שבה היא בעצם לא ממש מתייחסת אליך ולא ממש סופרת אותך. אם היא לא מחזירה לך הודעות, ועונה לך "בסדר" על הצהרת האהבה שלך - זה לא נראה לי טוב.יתכן שרגשותיה כלפיך דעכו. עליך לבדוק זאת ברצינות. אם היא תכחיש זאת - אמור לה מה אתה מצפה מיחסים. הבהר לה שחסרות לך מחוות של אהבה מצידה, על מנת שתהיה מודעת למצב. יתכן שהיא לא חזקה ב"להרעיף אהבה" - להראות שהיא אוהבת. חבל, אבל אולי עם קצת פידבק מצידך היא יכולה להשקיע יותר בהתנהגויות אוהבות.
אם נראה לך - קבע איתה שיחה על הנושא. אל תתן לכך להידחות כי זה עלול להתפרץ בעיצומו של ריב ואז זה יתפספס לך ולא תוכל להשיג שינוי אצלה, כי היא תראה בכך האשמה וביקורת.
מאחלת לך הצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאובססיה
רונן05/09/2011היא בדרך כלל כזאת כאילו לא אכפת לה וכאשר אנחנו הולכים ואני קונה לה משהו היא אומרת שהיא אוהבת אותי כמו כן לפעמים כאשר אנחנו ביחד היא יכולה להגיד שהיא אוהבת אותי ולהראות זאת אבל לאחרונה היא עצבנית וכל הזמן קוראת לי חופר ,
כאשר רציתי להיפרד אני הסתכלתי לה בעיניים ונשברתי וידעתי שאני לא יכול לעשות זאת
היא לא מוכנה להקשיב ולא נראה לי שהיא מוכנה להשתנות למעני מתישהו ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוחלש? מתקפל? לא בריא!
דורית כהן06/09/2011רונן, עליך לתפוס קצת מרחק רגשי ולבחון האם הקשר הזה מתאים לך?
לפעמים צריך להתנהל מן השכל ולא מן הרגש בלבד. בדוק את עצמך עד כמה טוב לך בתוך הקשר, עד כמה אתה נהנה בחברתה, לעומת עד כמה אתה סובל ומסתובב פגוע, נעלב, מלא ספקות.
תסתכל על עצמך בטווח הרחוק. אני קולטת אותך מוחלש בקשר הזה. בולע כל מה שהיא אומרת לך ורק מתקפל. לא עומד על שלך. האם ככה אתה רוצה את עצמך? מה זה עושה לדימוי העצמי שלך? איפה התסכול הזה מוצא לעצמו ביטוי? לפעמים הוא יוצא בקשיים בתחום הסקס. לפעמים הוא מתבטא במחלות גופניות, חס וחלילה.
ואם תתן לזה לקרות - תסגל לעצמך לאורך זמן אופי מתרפס. קח את עצמך בידיים, רונן. קבע לעצמך מטרות והגיוניות והחזק בהן. ככל שתשקיע מאמץ להגשים את המטרות שלך ותתגבר על הקשיים בדרך לשם, כך תרגיש עוצמה אישית בחיים שלך.
כל פעם שאתה קובע לעצמך משהו שחשוב לך ונסוג אחורה ויורד ממנו ומוותר - זה מחליש אותך עוד יותר בעיני עצמך ובעיני אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)