מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כשהאקסית שלו נכנסת לתמונהlala05/09/2011
שלום,קצת בבעיה..
אני בת 21,יש לי חבר כבר 5 חודשים,הכל טוב ויפה עד שהאקסית שלו נכנסת לתמונה.
קצת רקע:הם פרודים כבר 7 חודשים,לאחר שהייו שנה ו-4 וביחד,נגמר בניהם בצורה מכוערת,ומאז נותק הקשר-לגמרי.
עכשיו חבר שלי מאושפז בבית חולים,לא משהו רציני..זה הגיעה לאוזנייה של האקסית שלו,היא מיד התקשרה אליו והציעה לבוא לבקר,ובנסוף לחזור להיות בקשר-של ידידים כמובן.
הוא די בעד זה כי הוא אמר שזה נגמר רע וזה הזדמנות לתקן,אני ממש לא בעד ובכלל לא אוהבת את הרעיון על לשמור קשר עם האקסים,וסתם יצור ריבים בעתיד...ופה החילוקי דעות,למרות שההחלטה בסופו של דבר הוא יכבד כל החלטה שלי..
מצד אחד הוא ממש רוצה ובעד זה,ומצד שני זה התגשמות של כמה מהפחדים שלי.מה אני עושה..עזרה בבקשה(הייתי רוצה לשמוע את דעתם של שני המינים).
דרך אגב,הוא אמר שאם היה יוצא מצב שהוא עומד במקומי,הוא לי היה מסכים לזה כי הוא נורא קנאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ללה
מור05/09/2011אני נמצאת בידיוק איפה שאת היית - בתחילת הקשר. המקרה שלך זה הפחד הכי גדול שלי ולכן החלטתי לסיים את הקשר הזה עוד בראשיתו. מישהו שאני יוצאת איתו גם נפרד מחברתו זה שנה עקב מריבות רבות. פה בפורום המליצו לי שזה מאבק אבוד מראש, תודה לך על ההודעה הזאת, זה מרגיש לי שעשיתי את הדבר הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזמינה את משתתפי הפורום לשתף מנסיונ
מוניקה הרשקוביץ07/09/2011Lala יקרה,
נראה לי שהתשובה נמצאת בגוף הפנייה. לא את ולא בן-זוגך רואים בעין יפה קשר, כל קשר, עם האקסים. לאור זאת, אין מקום לשקול את הנושא.
תמיד נעים יותר לסגור פרק בחיים באופן מכובד לכן, אם בן-זוגך חש שזו הזדמנות טובה עבורו ועבור האקסית ליישר את ההדורים הם יכולים לנהל שיחה טלפונית או מפגש בנוכחותך (כדי שאת תחושי בנוח ולא תתעני בזמן המפגש שלהם, לפניו או אחריו), מפגש חד-פעמי ובו יאמרו הדברים באופן מכובד ונעים. גם אם נוכחותך במפגש כזה עשויה לגרום להם לחוש מוזר, לדעתי, כדאי שתהיי שם על-מנת למנוע מריבות בינך ובין חברך סביב הנושא בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)