היי דורית.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי דורית.
    נילי
    06/05/2007

כיצד מתגברים על טראומת הלידה הראשונה?
    יש לי תינוקת בת שנה ושבעה חודשים ושנינו חשים בצורך לילד נוסף
    אך בתוכי אני עדיין שומעת את זעקותי מחדר הלידה-למרות הזמן שעבר
    אני עדיין יכולה לחוש בקירבי את עוצמת הכאבים,התפרים, העומס הריגשי והשינוי הכה מהותי בחיי שאף אחד לא יכול היה להכין אותי אליו,
    אני חשה קונפליקט עצום-רצון לילד מצד אחד ומאידך-פחד שהוא טיבעי-אך זה לא מעודד אותי,אני מנסה להרגיע את מחשבותי,להאמין ולחשוב חיובי בצורה זורמת,אך הפחד משתלט עלי.
    האם זה נכון שאחד הדברים החשובים כדי לצאת מזה זוהי תמיכתו ורגישותו של בן הזוג?
    אני יודעת שלעולם הוא לא יוכל להכיל את עוצמת רגשותי בתחום הזה,טיבעי לחלוטין..
    יש דרך להתגבר?
    אני לא מרגישה "שהזמן עושה את שלו"..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי דורית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת ילד נוסף ללא כאב

יהודית ברגמן
    06/05/2007

נילי יקרה!
    לפני שנים ילדתי את ביתי הבכורה. בחדר הלידה הסמוך היתה אשה שנאנקה מכאבים ונשבעה שבחיים לא תלד שוב. הרופא המיילד הביט עליה בחיוך ואמר שאם כל הנשים שנשבעו לא ללדת שוב היו מקיימות את שבועתן, לא הייתה יותר אנושות. כן נילי, לידה (בעיקר ראשונה) היא דבר כואב ויחד עם זאת דבר נפלא, שיא הבריאה. לא סתם נשים חוזרות ויולדות שוב.
    המטרה מקדשת את האמצעים. שניכם רוצים להביא ילד נוסף לאוויר העולם ובגלל יום הלידה ממנו את חוששת, חבל לוותר.
    יש אפשרות ללכת יחד, את ובן זוגך, לרופא הנשים עליו את סומכת ולשוחח איתו על הפחדים. הוא יכול לחשוף אותך בפני אופציות מקילות. יתכן שאפשר שיהיה נוכח באופן פרטי וילווה את מהלך הלידה. גם בעלך יכול להיות נוכח וללטף את ראשך, להרגיע, לנחם, להיות אתך שם. זו חוויה זוגית קסומה.
    ישנן היום שיטות טיפול ותרופות שונות לשיכוך כאב וארגעה בשעת הלידה. ניתן להשתמש גם בשיטות לידה אלטרנטיביות. אוכל להמליץ על אתר העוסק בנושא לידה ללא כאב:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה במזל טוב !

צינית
    06/05/2007

הכל בגלל התפוח, הנחש, אדם, ותשוקתה של האשה לדעת! אבל העונש של "בצער תלדי בנים"?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו