מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיות שניהענת08/09/2011
שלום לך
אני נמצאת מזה כשלוש שנים במערכת זוגית שנייה.
שנינו גרושים ומסתדרים יפה זה עם זה ובסה"כ יחסנו טובים.
לאחרונה עברנו לגור יחד.
התחלתי לגלות שבן זוגי אינו מצחצח את שיניו לעיתים כמה ימים
לעיתים יש לו ריח לא נעים מאיזור איבר המין.
הערתי לו לגבי צחצוח השניים אך הוא נעלב והכחיש.הוא צחצח יום יומיים אחרי השיחה אך חזר להרגליו.
בעיות חוסר ההגיינה שלו מפריעות לי מאוד ופוגעות במשיכה המינית שלי כלפיו.
אני חסרת אונים. מצד אחד יחסי נפלאים ביננו וגם בינו לבין ילדי ומצד שני אי אפשר להמשיך כשיש לי רתיעה ממנו. מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזוגיות שניה - תגובה
עדי בדיחי09/09/2011שלום שיר,
את צודקת- למרות הקשר הנהדר יש לך רתיעה ממנו וככה אי אפשר להמשיך. עם הזמן זה ילך ויפריע לך יותר, כיוון שזה לא מטופל ולא על השולחן.
אני יכולה להבין את העלבון שלו, אבל חשוב להדגיש את החשיבות של המשיכה ביניכם, את יכולה "להפיל את זה עלייך" ולהגיד לו שככה את בנויה, ויש דברים שאת פשוט מתקשה לעמוד בהם, "שריטה" כזאת, ובלי זה פשוט יהיה לך קשה לשמור על גחלת המשיכה לאורך זמן. כמובן באותה שיחה להגיד לו מה את מאוד אוהבת אצלו (לפני שאת ניגשת למה שפחות) ולספר לו מה עושה לך את זה אצלו ולמה את נמשכת. וכשתגיעי לבעיה- היא תהיה קטנה יותר. ז"א, אם זאת שיחת פידבק כזאת שרובה , 80% ממנה תהיה על כמה הוא עושה לך טוב ונראה טוב בעינייך, ולבסוף תגידי לו שיש בעיה אחת שאת חייבת לשים על השולחן מתוך הכנות שפיתחת כלפיו- היא לא תהיה כ"כ גדולה. את יכולה לקנות מי פה שיהיו שם קבועים (שגם את תשתמשי בהם) ולקיים יחסים רק אחרי מקלחת למשל.
בכל אופן זה חייב להיות מטופל ומדובר. אחרת זה ילך ויגדל.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ענת09/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)