הי עדי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הי עדי
    eden
    09/09/2011

עידכונים:
    רשמתי לך ששלחתי לו בפייסבוק לגבי העזרה שהייתי צריכה. ורשמתי לו שהוירטואליות הזו מוזרה לי (באופן כללי, לא הוא ספציפית). קצת התכתבנו עד שהעברתי את ההתכתבות ל SMS-קצת יותר אישי. וזהו.
    היום הלכתי ברחוב עם אמא שלי והילד ופגשתי לגמרי במקרה אתה החבר הכי טוב שלו (היום הם עדין חברים מאוד טובים, אבל גרים בערים נפרדות-הוא בדיוק חזר מחו"ל אחרי 6 שנים). חיבוקים נישוקים. דיברנו, קישקשנו, העלנו זיכרונות. תמיד היה לנו חיבור טוב. ניסה להיזכר בפעם האחרונה שנפגשנו, 7-8 שנים... הבהרתי בשיחה שאני לבד-כי אני צריכה שהמידע יעבור... ביקש את הטלפון שלי ואמר שניפגש.
    אחרי שעתיים סימסתי לו מתי הפעם האחרונה שנפגשנו, והוא החזיר תשובה ואמר שיתקשר שבוע הבא לקפה או משהו.
    קודם כל-המפגש היה מצויין לאור העובדה שפגשתי כבר את האקס, והחשש של-את מי אני אפגוש מתי ומה אגיד-נעלם. היה לי נעים וכיף והייתי אני.
    סימסתי גם לאקס שפגשתי את החבר-כמו שהייתי עושה בכל מצב אחר נורמלי, אין סיבה למחשבות מיותרות-זה הכי מהבטן והכי טבעי (כמו שאת ממליצה תמיד). הוא כמובן החזיר SMS אחרי שעה-לא נראה לי שאני אחזיר לו SMS.
    עכשיו יש סוג של התלבטות פנימית-אני מניחה שהוא יתקשר וניפגש-זה מרגיש לי מוזר בהתחשב באקס. תמיד היה בינינו קליק, היינו חברים טובים, גם אחרי הפרידה מהאקס. בטח אצטרך לחכות לראות איך זורמים הדברים.
    אם יש לך עצות - אשמח לשמוע!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי עדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפנית בעלילה?

עדי בדיחי
    11/09/2011

הי עדן,

שוב תודה שאת תמיד שבה לעדכן. זה סיפור מעניין בהמשכים.

לגבי הדילמה- אם הבנתי נכון את תוהה האם להיפגש עם החבר של האקס ואת תוהה איך זה יעבור. יתכן והוא אכן יתקשר, ואני חושבת שדווקא בגלל שהשלב של חייך כרגע הוא למצוא כיוון חדש, להשתחרר ממחויבות קודמת ולא קלה, כדאי שתיפגשי איתו- ברמה החברית, להיות קלילה ולתת לדברים לנשוב לאן שינשבו.

עבור האקס יכולה להתפתח תחושה מעניינת - סביר להניח שידע ממך או ממנו על המפגש (וטוב שיידעת אותו שנפגשתם) - האם יקנא? האם ירצה להצטרף? האם פתאום יזום פגישה איתך? האם משהו מאלו יעלה במחשבותיו?... זה יכול להציף משהו אצלו, גם לאור הקשרים הטובים בעבר, ומכאן דווקא יכול להתפתח המשך מאוד מעניין.

נכון שזה מוזר, מאוד מוזרל חזור לעבר ולחיות אותו בעתיד- ב"אני החדשה" שלך. מצד שני- לא התחייבת לו, לאף אחד, את לגמרי אדם פרטי וחופשי, ותחושי חופשיה וטבעית להיפגש גם עם אנשים שמכירים אותו. אני לא רואה בזה גורם לאי נוחות. אולי עבורו תהיה אי נוחות, וכפי שציינתי- אם הוא מרגיש אלייך משהו רציני, יתכן ויקח צעד נוסף מכאן והלאה, לאור ההתפתחות עם החבר. עכשיו את ממש חייבת להמשיך לעדכן :)

שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי!

eden
    11/09/2011

איזה כיף לעדכן אותך!!! ועוד יותר כיף לקבל ממך תשובה.
    אז ככה – אני לא חיה באשליות אבל יש שלושה כיוונים לפגישה שלי עם החבר של האקס – אם שזה יהיה בקטע ידידותי וטוב, ואני מברכת על כך. הוא בן אדם מדהים והייתי שמחה לידיד כזה בחיים שלי. או שזה יהיה בקטע אמיתי, התחלה של קשר. או שזה יהיה בקטע של להעביר את הזמן ביחד – בין ידיד לחבר, או במילים אחרות – יזיז – זה ממש ממש לא הקטע שלי בחיים, אבל אף פעם אי אפשר לדעת.
    מה שכן, שני הכיוונים האחרונים, ישימו את הצ'אנס שלי עם האקס במקום אחר – לא יהיה צ'אנס. זה כמו להיות עם האח שלו. ברגע שזה יקרה, ברור לי שאם האקס זה אבוד. ואני ממש לא מוכנה עדין לקבור את האקס לגמרי מבחינת ניסיון נוסף איתו.
    וכמו שאני מכירה את האקס האצילי שלי, אם החבר שלו רק ירמוז בקמצוץ על משהו איתי, הוא מיד יאשר לו. וגם אם הוא הכי ירצה אותי בעולם – יש מצב שהוא ישים את עצמו בצד ויתן את ברכתו. כזה הוא.
    אני יודעת שאני מקדימה את המאוחר – כי מי אמר בכלל שהוא יתקשר, ומי בכלל יודע מה יצא מזה.
    וכן, הלוואי וזה יעורר משהו אצל האקס האצילי :)
    אם יש לך עצות – אשמח לשמוע!!!
    מבטיחה להמשיך לעדכן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי! - תגובה

עדי בדיחי
    12/09/2011

הי עדן,

אני תמיד שמחה שאת מעדכנת!
    כל שלושת האופציות שציינת עם אותו בחור הן אכן אפשרויות וגם עברו לי בראש כשקראתי הודעתך הקודמת. במצב כזה אכן- האקס יקח צעד אחורה.

אבל מה שחשוב הוא מה זה יעשה לו- נשמע שאת היית מעדיפה שזה יעשה לו משהו ולו כדי לדעת מה העמדה שלו מולך והאם יש רגש רציני, אמיתי. כי יתכן והידיעה שאת נפגשת עם חבר מהעבר שהוא גם חבר שלו תעורר טריגר לרצות דווקא, ואת תהפכי ברגע למטרה להשגה עבורו, יותר מבעבר.

נכון, עוד שומדבר לא קרה, אבל בפועל אצלך קורה הרבה וזה מה שחשוב- את חיה באמת את החיים, את מתנודדת בין מקומות שלא היית בהם עד לא מזמן, וזה עושה לך טוב ומעלה לך את הביטחון- וזה מה שחשוב. חשוב גם לא לצפות ולחיות את הרגעים האלו כפי שהם- רגעים טובים שמחזקים אותך. העצה הכי גדולה- להמשיך בדרך הזאת, להיות את, להיות קלילה, לא להרגיש מחויבת לשום מסלול עד שאין דברים ברורים ומוצהרים גם ברמת המעשה.

המון המון הצלחה, אני מרגישה שאת בדרך הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו