בעיונת קטנטונת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיונת קטנטונת
    ליאת
    11/09/2011

אני יוצאת כבר תקופה עם בחור מדהים, שנינו בני 27 והכל אמת נפלא. הבחור כל הזמן מספר לי על ההורים שלו, שהם כבר ממש מחכים לפגוש אותי ושואלים מתי אני באה להכירם. בנוסף הוא נוהג לציין כי הוריו אנשים "חוקרים" שנוהגים לשאול שאלות רבות. קצת מלחיץ אותי כל העניין וגורם לי להרגשת חוסר ביטחון לגבי המפגש איתם. אני ממש מפחדת גם לאכזב אותו או אותם כי באמת ממש טוב לי עם הבחור. דבר נוסף זה שאבא שלי מובטל ואני ממש מפחדת שישאלו לגבי עבודתו, אני מפחדת שאתחיל לגמגם. בד"כ בכל דבר בחיי אני מפגינה ביטחון ואין לי בעייה להתמודד עם דברים רבים. אני לא יודעת איך הפגישה איתם גורמת לי לכאלה חרדות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיונת קטנטונת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסית לשתף?

יובל
    11/09/2011

ניסית לשתף את החבר שלך בהרגשה שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את היא החשובה

דורית כהן
    12/09/2011

ליאת יקרה, אני מניחה שהחבר שלך יודע על הסטטוס של אביך. שוחחי איתו מה לדעתו זה יעשה להורים שלו וכמו שיובל הציע לך - שוחחי איתו מראש על חששותייך לקראת השיחה עם הוריו.
    בכל מקרה - את ממש לא אחראית על אביך אלא רק על עצמך! אפשרי להם להכיר אותך ולהתוודע אלייך וזה העיקר! מנסיוני - כאשר החברה עצמה היא מדהימה - זה הדבר העיקרי שחשוב בעיני ההורים שלו, ודברים אחרים הם חשובים,אבל פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו