מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד ממפגש אינטימיאלק11/09/2011
שלום רב,
אני בקשר עם בחורה מזה זמן-מה, אני בן 30 והיא 27.
אני חוויתי בעברי קשרים זוגיים משמעותיים וארוכים, ולה לא היה כלל.
ככל שהזמן עובר הקשר בינינו מתחזק, אך בכל הנוגע לאינטימיות ומגע מיני יש לה חשש ורתיעה. אינני מתיימר לומר מהו הגורם או הגורמים לכך (חוסר הניסיון, דימוי עצמי-מיני נמוך, ייאוש מהשוואה לבחורות אחרות בגילה- או אולי הכל ביחד), אך ברור לי שיש צורך לטפל בגורמים אלו.
ברור לי שכדי שהקשר בינינו יוכל להתקדם ולהעמיק, יש צורך בטיפול בנושא זה, האם הטיפול הוא בהכרח מקצועי?
האם סבלנות, איפוק ורגישות מצידי יכולים להספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת אותה?
יובל11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד הרבה שאלות
דורית כהן12/09/2011אלק היקר, ראשית - כמה זמן אתם יחד?
שנית, האם היא נרתעת גם מחיבוקים, לטיפות ונשיקות? או שנרתעת בעיקר מחדירה?
איך היתה השתלשלות העניינים? האם הרתיעה החלה כאשר התחלת ללחוץ בכיוון של חדירה?
האם היא מוכנה לדבר ולשתף אותך לגבי רגשותיה וחששותיה?
אני מצטערת על הכניסה לפרטים, אבל זה יעזור לי לתת לך כיוון.
בכלליות - סבלנות איפוק ורגישות הם תמיד טובים, אבל יש סכנה שאתה תצבור יותר מדי תסכול ואפילו כעס אם זה יישאר תקוע זמן רב וזה עלול להתפרץ.
אני מניחה שאם תגיעו לייעוץ, ישאלו אתכם שאלות דומות ואחרות על מנת לחקור יחד אתכם את העניין.
ישנה גם אפשרות שהיא תגיע לבד, או שאתה תגיע לבד.
בכל מקרה, כדי לתת לך עזרה צריך במקרה כזה לשאול הרבה שאלות, משום שהרתיעה יכולה להגיע מכל מיני כיוונים, לרבות טראומה של ניצול מיני שאולי היתה בעברה.
יחד עם זאת, עם גישה נכונה אני מאמינה שבהחלט ניתן להתגבר על הקושי הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)