פחד ממפגש אינטימי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד ממפגש אינטימי
    אלק
    11/09/2011

שלום רב,
    אני בקשר עם בחורה מזה זמן-מה, אני בן 30 והיא 27.
    אני חוויתי בעברי קשרים זוגיים משמעותיים וארוכים, ולה לא היה כלל.
    ככל שהזמן עובר הקשר בינינו מתחזק, אך בכל הנוגע לאינטימיות ומגע מיני יש לה חשש ורתיעה. אינני מתיימר לומר מהו הגורם או הגורמים לכך (חוסר הניסיון, דימוי עצמי-מיני נמוך, ייאוש מהשוואה לבחורות אחרות בגילה- או אולי הכל ביחד), אך ברור לי שיש צורך לטפל בגורמים אלו.
    ברור לי שכדי שהקשר בינינו יוכל להתקדם ולהעמיק, יש צורך בטיפול בנושא זה, האם הטיפול הוא בהכרח מקצועי?
    האם סבלנות, איפוק ורגישות מצידי יכולים להספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממפגש אינטימי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת אותה?

יובל
    11/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד הרבה שאלות

דורית כהן
    12/09/2011

אלק היקר, ראשית - כמה זמן אתם יחד?
    שנית, האם היא נרתעת גם מחיבוקים, לטיפות ונשיקות? או שנרתעת בעיקר מחדירה?
    איך היתה השתלשלות העניינים? האם הרתיעה החלה כאשר התחלת ללחוץ בכיוון של חדירה?
    האם היא מוכנה לדבר ולשתף אותך לגבי רגשותיה וחששותיה?
    אני מצטערת על הכניסה לפרטים, אבל זה יעזור לי לתת לך כיוון.
    בכלליות - סבלנות איפוק ורגישות הם תמיד טובים, אבל יש סכנה שאתה תצבור יותר מדי תסכול ואפילו כעס אם זה יישאר תקוע זמן רב וזה עלול להתפרץ.

אני מניחה שאם תגיעו לייעוץ, ישאלו אתכם שאלות דומות ואחרות על מנת לחקור יחד אתכם את העניין.

ישנה גם אפשרות שהיא תגיע לבד, או שאתה תגיע לבד.

בכל מקרה, כדי לתת לך עזרה צריך במקרה כזה לשאול הרבה שאלות, משום שהרתיעה יכולה להגיע מכל מיני כיוונים, לרבות טראומה של ניצול מיני שאולי היתה בעברה.
    יחד עם זאת, עם גישה נכונה אני מאמינה שבהחלט ניתן להתגבר על הקושי הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו