לא נמשכת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת
    שרה
    11/09/2011

מעונינת להתייעץ אתכם לגבי בעיה בזוגיות. אין לי חשק לשכב עם בעלי, החשק אבד לגמרי. אני מביאה את עצמי בכוח לעשות את זה פעם בכמה זמן וגם אז אני לא נהנית בכלל. בנוסף מפריעים לי כל מיני דברים לגביו, אפילו אפשר להגיד שהם מגעילים אותי. איך אפשר לדעת אם הבעיה היא אצללי או שאני כבר לא נמשכת אליו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רגשיות ופיזיות בזוגיות

דורית כהן
    12/09/2011

שרה היקרה, התופעה מעידה על בעיות רגשיות אך גם פיזיות.
    ככל שמצטברים כעסים, אכזבות, תיסכולים (זה מן ההיבט הרגשי) - כך היכולת והרצון להתקרב פיזית לבן הזוג יורדים.
    בתחילת הקשר אנחנו כל כך אוהבים והאהבה מעוורת ומסנוורת ואיננו רואים או חשים בדברים שהיו מעצבים אותנו ואפילו מגעילים אותנו אצל מישהו אחר.
    אבל עם הזמן האהבה דועכת והמציאות "מרימה את ראשה" ומתחילים לראות אותו כמו שהוא באמת.
    השאלה הגדולה היא מה עושים עם המצב הזה??
    לדעתי נדרש כאן כבר ייעוץ זוגי. כי אם את תמשיכי לשכב איתו עם תחושת גועל - השבר הזה ילך ויעמיק והסיכוי לפתור אותו יקטן ככל שיעבור יותר זמן.
    בייעוץ צריך לטפל בכמה מישורים: לברר מהם התיסכולים והכעסים והאכזבות שהצטברו אצל שניכם. אני מניחה שגם אצלו יש הצטברות, אחרת הוא היה יותר קשוב לתלונות שלך.
    כמו כן צריך להבהיר שיש דברים פיזיים שמפריעים לך ואם הוא רוצה קירבה - עליו לטפל בהם כמיטב יכולתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה

רינת
    15/09/2011

שלום

כולנו יודעים שמשיכה פיזית נובעת מהמחשבות .
    סביר להניח שמשהו מאוד מפריע בקשר שלכם . ואיבדתם עניין אחד בשני .
    כלומר אני בטוחה שבעלך מבין שאת לא נהנת (מרגישים את זה )ומבין שמשהו התבש .
    אבל משום מה מעדיף לשמור על זה ולהתעלם .
    עם עדיין לא הגעתם למצב של לדבר על זה . כנראה שניכם מאוד סגורים , או שהקשר שלכם לא פתוח .
    אל תעשי את זה לעצמך , אל תשכבי עם בעלך עם משהו מפריע לך ואת עושה את זה בכוח , לדעתי הרגשה זו קרובה להרגשה של אונס . את נגעלת, לא רוצה ? אז למה את אונסת את עצמך לעשות זאת .ממה את מפחדת ?שהוא ילך לאחרת ? הוא ילך בסופו של דבר עם זה ימשך ככה , את האישה עם חשוב לך ואת לא רוצה להגיע למצב של גירושין תפתרי את הבעייה הזו ועל תעשי שום דבר בכוח . את בסופו של דבר תשנאי אותו , וזה יגרום לך לטראומה . גם לי היה כמה פעמים משהו זמני שלא רציתי לשכב עם חבר שלי ושכבתי בכוח , הרגשה הכי מגעילה בעולם .
    לפני טיפול זוגי , תשבי תתדברי איתו , תוציאי את כל מה שיש לך , תדברו על זה ,אל תתעלמו . תגידי לו מה שאת מרגישה , אל תפחדי לפגוע . את תפגעי יותר עם תעבירי את זה בשתיקה .
    זה בעלך את אמורה להיות איתו הכי פתוחה בעולם , להיות כמו חברה . תספרי לו על זה , אני בטוחה שתגלי המון דברים בשיחה ויהיו לך טיפים למחשבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו