מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות... עזרה דחוףאוהבת19/01/2008
אני איתו כבר 4 שנים ואני רוצה להתחתן ולהביא ילדים
הבעיה היא שכל פעם יש סיבה אחרת לא להתחתן
*בעיות כלכליות
*פתירת קרוב משפחה
*מערכת היחסים מעורערת בעיקבות ריבים בילתי פוסקים על חוסר תיקשורת ביינינו
אני חייבת לציין שהחוסר תיקשורת שלנו נובעת מכך שהוא רוצה שאתן לו את הזמן שלו
ואני לא מוכנה לחכות יותר
אני בת 28 ורוצה להתחתן ולהביא ילדים
כל התירוצים בעולם לא מעניינים אותי
אני שוקלת לבקש פסק זמן כדי לחשוב מה אני עושה הלאה כי אני מוצאת את עצמי בכל פעם מחדש יותר ויותר מבולבלת וחסרת ביטחון בקשר הזה
אשמח לקרוא תגובות ולענות על שאלות שיעזרו לפתור את החידה שניקראת החיים שלי.
מודה לכם מראש על התגובות
אני האוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין השורות
דורית כהן20/01/2008תראי, אוהבת, אני חושבת שלא בריא להיכנס לנישואין ולהביא ילדים לעולם ע"י שימוש בלחץ. עושה רושם שבן זוגך אינו שלם עם הצעד החשוב הזה.
אני חייבת לספר לך משהו די עצוב:
לפני זמן מה ישב אצלי זוג צעיר, הורים לשני ילדים קטנים, והבעל העיז לומר לאישתו שאת ההחלטות החשובות ביותר בחיים שלו הוא לא באמת קיבל אלא נגרר אליהן. הוא הרגיש ממש רע בקשר לכך. את יודעת מה אישתו אמרה? לאחר שהיא התגברה על הפגיעה שהיא חשה, היא אמרה - ואילו אני רואה עכשו שלפני כמה שנים קיבלתי החלטות מוטעות. אז היה לי ברור שמה שצריך לעשות זה להתחתן מהר, לקנות דירה ולהביא ילדים, ופתאום אני רואה שזה לא מה שמתאים לי. מתחשק לי לנסוע לחול לשנה, לא רוצה עדיין להיות משועבדת לילדים ולדירה.
אני כותבת זאת כי נאי נתקלת בהמון זוגות שהתחתנו מן הסיבות הלא נכונות. לנגד עיניהם עמד טקס חתונה מפואר, בתור משאת נפש, או הבאת ילדים, והם "לא ראו ממטר", לא שמו לב שאין מספיק אהבה, או אין מספיק משיכה מינית, או אין תקשורת. היו מסונוורים.
לפעמים צריך לדעת לחתוך יחסים, דווקא בשלב החיים בו את נמצאת , כדי לחפש הלאה את האדם היותר מתאים לך להקים איתו משפחה. פגשת את חברך הנוכחי בגיל 24 לפי חשבוני, בשלב אחר בחיים שלך ושלו. אני יודעת שבכלל לא פשוט להתנתק ממערכת יחסים, אבל מצד שני לא נבון להיאחז במשהו שלא מתאים. כאשר את כותבת "מערכת היחסים מעורערת בעיקבות ריבים בילתי פוסקים על חוסר תיקשורת בינינו", אני חושבת שבן זוגך אינו מסוגל להיות ישיר איתך ולהגיד לך בפנים שלא מתאים לו להתחתן, והוא מחפש סיבות עקיפות, וכמובן שתקשורת "עקומה" כזאת יוצרת גם בעיות תקשורת רציניות, שבדרך שלהם מזרזות את הניתוק. אין לו וכנראה גם לך את האומץ להתנתק.
אני יודעת שכתבתי לך דברים חריפים. אבל זה מה שאני קולטת בין השורות.
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)