זמן בקשר חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זמן בקשר חדש
    אני
    13/09/2011

היי
    התחלתי לצאת עם בחור חדש,ממש התחלה התחלתית...
    היה דייט מעולה,הוא התקשר למחרת ושלח SMS ודיברנו בכיף
    הציע להפגש כבר באותו ערב,היו לי תוכניות,למחרת כשלא התקשרתי
    וגם הוא לא שלח הודעה ש"לא שמעתי ממך כל היום"
    התקשרתי, ובדיעבד קלטתי שדיברנו הרבה מאוד זמן על חשבוני בעצם...פעם הבאה
    פשוט אגיד לו שנעבור לקו הביתי....
    אבל איך על אף שהשיחה איתו מאוד כיפית איך לחתוך באלגנטיות את השיחה,יש לי עוד דברים לעשות (כמו לקרוא ולראות סדרה (: )
    ובקשר למפגשים,הבחור שאל אם אני עייפה אמרתי שלא,ואמר שאפשר שנלך אליו (ממש לא!) הצעתי שנפגש למחרת, ברביעי בבוקר הוא צריך לקום מוקדם מאוד,אמרתי לו שאפשר אז להפגש ברביעי בערב. הוא אמר שהוא ממש רוצה לראות אותי מחר ולא לחכות עד רביעי (:

כרגע אני סטודנטית חופשיה בעוד שהבחור עובד משרה מלאה,
    כך שמבחינת הזמנים שלי אני די גמישה, אבל עדין איך ליצור מרחק ולא להיות זמינה מדי
    נגיד אם הוא יציע גם שנפגש ברביעי ,וגם אם לא אקבע תוכניות אני רוצה עוד לשמור על מרחק ולא להתראות איתו יותר מדי, איך במצב כזה אני יכולה לפעול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן בקשר חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות

עדי בדיחי
    13/09/2011

שלום אני 22,

את בעצם מדברת על הגבולות שלך מולו ואיך לא להראות זמינה מדי וקלה מדי להשגה. אני חושבת שפעלת נכון עד כה. חשוב לבדוק האם הקשר רציני בעיניו או לא ואכן אחת האפשרויות היא לא להיות שם זמינה תמיד ובוודאי לחכות עם יחסים אינטימיים והזמנות הביתה.

אז מדי פעם תגידי שכבר יש לך תוכניות, מדי פעם תגידי שאת יכולה להיפגש רק לשעה, שיש לך שבוע קצת עמוס ותבדקי את התגובות. אבל- היי נאמנה לרגש שלך. אם בא לך לראות אותו וכיף לך- אפשרי לעצמך לחוות את זה. ברגע שתרגישי שזה כבר הרבה מדי, תנסי להוריד מעט מינון. יש כמובן את האפשרות האחרת שהיא פשוט לשתף אותו שאת רוצה לקחת את זה לאט- ואין כמו כנות בקשר, זה יכול להיבנות דווקא מכאן.

חומר למחשבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו