אקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אקס
    dana
    13/09/2011

נשואים 4 שנים ,בסה"כ בסדר גמור ,יצאנו שנתיים.לי זו אהבה ראשונה , אישתי יצאה מגיל 16.5 עם האהבה הראשונה שלה עם בחור אחר, ואחרי התיכון הוא עבר לחו"ל עם משפחתו .הפרדה הייתה כפויה .הם היו ממש בטוחים שיתחתנו ,לבסוף הם החליטו לסיים את הקשר .לאחר כשנה שלטענתה התגברה עליו היא הכירה אותי.היא הייתה מרבה לדבר עליו בהתלהבות. בזמן האחרון הוא חזר לארץ ושמעתי שהיא מספרת לחברה שלה, בלי שהיא ידעה ששמעתי , שהיא ממש רוצה ליסוע להיפגש איתו ולשמור איתו על קשר.

2 שאלות - אחת נובעת מחוסר ניסיוני-האם אפשר להפסיק לאהוב מישהו שכל כך אוהבים, האם זה לא כמו משפחה ואחים שאף פעם לא מפסיקים לאהוב?

2.האם זה שהיא ממש רוצה להיפגש איתו ולהיות איתו בקשר זה לא מראה שעדיין יש לה רגשות כלפיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוח שזה "רגש"

עדי בדיחי
    13/09/2011

שלום david,

מבינה את החשש שלך. קודם כל לא נשכח שזאת אהבה ראשונה וכשהיתה מאוד צעירה. פרידה שאתה מתאר אותה ככפויה. סביר להניח שהזיכרון הזה הוא חזק מאוד מבחינתה ולאו דווקא כי היא עדיין אוהבת אותו.

לגבי קשר רומנטי ורגשות אח"כ- לא רק שאפשר לא לאהוב יותר, אפשר אפילו לשנוא. הקו דק מאוד בין אהבה לשנאה בקשר רומנטי, שלא כמו בקשר משפחתי - שם כבולים יותר לאהבה ללא גבולות ולמרות כל החסרונות.

לגבי המפגש איתו- אני לא הייתי בטוחה שזה ממש רגש (עברו שנים), אלא אולי רצון לסגור את הפינה איתו או לקיים איזשהו מפגש שיפנה את המשבצת הזאת שעוד נותרה מאז שהיתה נערה. מה שהייתי מצפה ממנה זה לשתף אותך לגבי ההתלבטות אם להיפגש (לא קריטי ששיתפה חברה לפני כן), חשוב למדוד כרגע את האמון והכנות שלכם זה בזו. וזה מבחן חשוב- האם היא תספר לך? האם היא תבקש רשותך? האם היא תעלה משהו לבדוק מה דעתך? חכה מעט ותראה מה קורה.. אני מקוה שהכנות וגילוי הלב שהתפתחו במהלך השנים יוכלו להוכיח את עצמם ברגעים כאלו.

אחרי שהיא תשתף תוכל להבין בדיוק מאיפה זה נובע ואולי אפילו לאפשר לה להזמין אותו אליכם או משהו בכיוון, גם לא להגיד לא ולמנוע (ואז בעצם היא עלולה להסתובב במעין תחושת החמצה נוראית וכעס כלפיך) וגם להיות שותף מסוים לחוויה - אם זה מקובל על שניכם כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעצור את זה

ש
    14/09/2011

שלום לך,

ממש לא כדאי שיחזרו להפגש.

כי הפגישה הזאת יכולה להוביל אותם למקומות שהם לא חשבו או רצו להגיע.
    יכול להיות שרגשות יתעוררו .. במיוחד אם מדובר בהאהבה ראשונה. קשר שהתפרק בצורה כפוייה. כל אלה לא מבשרים טובות.
    אני לא רוצה להפחיד אותך. הייתי בקטע הזה .. ולצערי הרב הדבר גרם לשבר עמוק במשפחתי , בזוגיות. וקשה מאוד מאוד לצאת מזה . אז לא כדאי בכלל להכנס לזה...
    גם אם יכול להיות שהכל יעבור חלק ..... אל תיקח את הצאנס הזה. זה יכול לגבות מחיר מאוד יקר.מתכון להרס. את העבר צריך וחייב להשאיר מאחור

כדאי שתדבר עם אשתך על זה. תסביר לב בצורה יפה ונעימה

מאחלת לך הצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו