מגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגע
    dana
    13/09/2011

היי

חברה שלי אין לה שום רגש מיני ולכן היא לא רוצה כמעט לקיים יחסים היא גם לא נהנית ,אבל להתנשק היא מאוד אוהבת ,כיצד ניתן להגדיר את החשק הזה וההנאה מהנישוק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה סיבות

עדי בדיחי
    13/09/2011

שלום,

חסרים פרטים רבים, ובכל זאת יכולות להיות לזה הרבה סיבות, החל מרתיעה כללית גכלפי יחסים אינטימיים ועד רתיעה דווקא ממשהו שקשור לקשר או אליך.
    יתכן ונשיקה מספרת לה על משהו פחות אינטימי, פחות חושף. יתכן ובעבר היו לה אירועים או חוויה לא נעימה מקיום יחסים ולכן שוב נרתעת. יתכן ולא מרגישה בטוחה בקשר מספיק ומבקשת לדחות למעשה את האינטימיות ביניכם.

בכל אופן, הרבה פעמים חשק מיני מגיע עם רגש ושיתוף. חשוב שתברר איתה מה קורה. אם מדובר בסתם חשק מיני נמוך זה אחד, אם מדובר בחוויה קודמת שלילית, זה דבר אחר. צריך לבדוק איתה ולברר, בצורה מזמינה ונעימה כמובן, בצורה בה תוכל לשתף ולאל היסגר מולך.

גם לבדוק האם יש משהו בך או בקשר שמרתיע אותה מינית.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגע

dana
    14/09/2011

שלום ותודה על העזרה
    אני הראשון ולא היה שום בעיות בעבר,מה שאני מנסה להבין,האם יתכן שיש תענוג אחר בלהתנשק שהוא לא קשור לחשק מיני?
    האם יתכן שאדם יהנה מלהתנשק עם מישהו למרות שלא קיים אצלו שום חשק מיני?
    הרי אנו לא מתנשקים בצורה זו עם משפחה וסתם אנשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו