מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה להגיב בשרשורeden14/09/2011
אתמול בצהריים קיבלתי SMS – מה את עושה בערב. אחרי כמה חילופי הודעות קבענו להיפגש. אמר שיתקשר לסגור פרטים. הציע כמובן לאסוף אותי אבל ויתרתי באלגנטיות. נפגשנו וישר הכל זרם והיה קליל וכייפי מאוד!!! חיפשנו מקום ספציפי שרצינו לשבת בו וקצת התברברנו, סיכמנו שבסופו של דבר נכיר את כל האזור והמקומות בו – קריצה לעתיד לבוא.
ישבנו והיה פשוט כיף!!! התעדכנו אחד על השניה. הופעתי לגלות שפרט מאוד אישי שלי הוא יודע (אני זוכרת שסיפרתי רק לאקס, לא ממש מפריע לי שגם הוא יודע). לא ממש העליתי את האקס, שזה יבוא ממנו, וכשזה בא שיתפתי פעולה ודיברתי בנינוחיות גמורה. שאלתי אותו כדרך אגב, אני כבר לא זוכרת באיזה הקשר, אם הוא יודע שנפגשנו – אז הוא אמר שהוא יודע רק שדיברנו אבל לא ידע שנפגשנו. אני לא יודעת אם זה נכון או לא. מסתבר שיש לו מפתח לדירה של האקס, פעם בשבוע הוא ישן אצלו במרכז, והם יוצאים ומבלים ומתעדכנים, ופוגשים לפעמים את שאר החבורה, אז נראה לי תמוהה שהוא לא יודע, או לפחות אומר כך.
אגב – כמו שאמרתי לך שאם הוא ירצה האקס יהיה בצד, מנגד, הוא הכי ידאג לחבר שלו (האקס) שיהיה לו הכי טוב. גם אם זה אומר לרחרח בשבילו ולרמוז לי ולגרום לכך שזה יעלה (אם וכאשר ומתישהו...).
העלנו זיכרונות מהתקופה ההיא קצת, שאל אם לא היה לי מוזר אחרי שהייתי חלק מחבורה להתנתק מכולם – ברור שהיה לי מוזר וקשה. במיוחד שהם כאלו חבורת גברים, מהחבר'ה הטובים. תמיד יש הרגשה שמדובר בחבורת אחים נדירים שיעשו הכל למען השני. ואנחנו החברות, תמיד הרגשנו שלא משנה מה, נתקענו על הירח ב 4 לפנות בוקר, אנחנו יכולות להתקשר לכל אחד מהם והם יזנקו לעזור.
בקיצור, הוא אמר שאני נוסטלגית, ואפילו קיבלתי מחמאות על המראה שלי. כשסיפרתי לו על עניין הגירושין זה היה די כדרך אגב – לא דשדשנו בזה, זה ממש לא ביג דיל מבחינתו (הוא באופי שלו בן אדם מאוד פתוח). התעניין בילד שלי, סיפר על האחיינים שלו.
אחרי שישבנו לשתות הוא התחיל להיות קצת רעב. החלטנו שאנחנו ממשיכים למקום אחר לחפש משהו לנשנש. ישבנו, נשנשנו, כולי התלכלכתי מהרטבים – והיה לי ממש בסדר. האווירה היתה פשוט קלילה ומדהימה של שני חברים טובים! בין לבין הצחוקים היו כל מיני נגיעות כאלו שמראות על קירוב (אני לא מתכוונת מבחינה רומנטית, אם כי לו הייתי מאוהבת על כל הראש הייתי שמחה לפרש זאת כך) – בכל זאת, 8 שנים, והתנהגנו הכי טבעי בעולם.
בקיצור עדי, מה אני אגיד לך, היה מעולה. היינו יחד 4 שעות. צחקנו, העלנו זיכרונות, קשקשנו ונהנינו!!!
הוא כזה ג'נטלמן שפשוט כיף כיף כיף. מה רע להרגיש קצת ליידי? מה רע להרגיש שיש מישהו שאפשר להישען עליו? מה רע לדעת שיש מישהו שאפשר לדבר איתו וליהנות?
והכי חשוב – הוא החבר הכי טוב של ה-אקס, אז בכלל הרווחתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו פיצפון
eden14/09/2011אני רק אוסיף – כל הקלילות הזו – זה בדיוק מה שרציתי להשיג אז כשנפגשתי עם האקס. אמרתי לך אז – הייתי במצב שלא הייתי יודעת איך להגיב ומה לעשות אם הייתי פוגשת אותו או מישהו מהתקופה ההיא (חברים או משפחה). אני כל כך שמחה שאני יכולה לעשות את זה הכי בכיף והכי משוחרר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזורעים בדמעה..
עדי בדיחי15/09/2011הי עדן,
אני מאוד שמחה עבורך. אני חושבת שהמשפט הכי משמעותי כאן הוא "הייתי במצב שלא הייתי יודעת איך להגיב ומה לעשות אם הייתי פוגשת אותו או מישהו מהתקופה ההיא (חברים או משפחה). אני כל כך שמחה שאני יכולה לעשות את זה הכי בכיף והכי משוחרר!!!". את הפכת את עולמך, מצאת את עצמך במקום בו לא היית בו בעבר, את מרשה לעצמך להיות קלילה במקום של "לא יודעת" שהרי את לא יודעת מה יהיה, עם מי, אם בכלל.. ואת שם, למרות הלא נודע.. מאפשרת לעצמך לנשוב.
וזה לדעתי ההישג הכי משמעותי שאת משיגה בתהליך שלך- הרי אם יצא ומה יצא- זה יהיה בונוס, אקסטרה ועוד ריגוש לחייך. אבל מה שנשאר באמת, שנחקק, זה מה שאת עוברת ברמה האישית והרגשית. ואם תשימי לב, את רכשת בתהליך הזה עוד תכונות שלא היו לך לפני, גילית את עצמך מחדש, ותראי כמה את אוהבת אותך- בדיוק כפיי שאת. את מאפשרת לעצמך, את לא מלחיצה את עצמך ואת בטוחה בדרך שלך.
ואם תצליחי לזכור את זה, לאמץ את זה, ולהתנהג ככה בעוד מקומות של חוסר אונים בחייך, אם יש ואם יהיו כאלה- את פשוט על הגל. את תברכי על הרגע הזה ועל השבועות האלו גם בהמשך, כי איפשהו את זרעת בדמעה את ההצלחה האישית הזאת, ואת קוצרת ותקצרי ברינה ("הזורעים בדמעה ברינה יקצורו").* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצרת, קוצרת...
eden15/09/2011(מכירה היטב את המשפט עוד מתק' האולפנא העליזה...)
אני בהחלט מרגישה שיש לי יותר ביטחון. אני מרגישה שאין לי מה להסתיר או להתבייש.
יש לי מזל גדול ואני אמא לדבר הכי מדהים בעולם, וזה נותן המון כוחותץ
שמחה מאוד על המפגש ההוא עם האקס שנתן לי הרבה יותר ממש שדמיינתי ושיערתי גם מבחינות שכלל לא חשבתי עליהן.
וכן, מה שכן או לא יהיה פחות חשוב, כי גם ככה לא ניתן לצפות ולנבא.
נראה לי שגם במקרה של החבר של אני אהיה אני מהבטן, ואם יתחשק לי להיפגש אני גם יכולה ליזום (נכון?). ואולי במפגש הבא אראה קצת סימני התעניינות כללים באקס ופחות אדישות וקרירות.
יאללה, למלאכת הקצירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)