מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רואה תסוףיוסי17/09/2011
היי אני אני בן 41 נשואי 19 שנה אוהב את אשתי מאוד יש לי 2 בנות מקסימות
לפני שנה המצב בזוגיות התחיל להדרדר חשוב לציין שהגורם זה אני פגעתי באשתי במשך תקופה ארוכה . בשלב מסויים החלתנו שמנסים משאירים את העבר מאחור ויוצאים לדרך חדשה . מאז התחיל הגהנום שלי כל מה שאני עושה לא טוב אני מרגיש חוסר אהבה אני מרגיש זילזול התרחקות חוסר תיקשורת הרבה מריבות חשוב לציין שאחד הדברים המרכזיים במריבות הוא גורם הפייבסוק המון שעות של משחקים וחברים חדשים ניהיה לה חוסר עניין בבית בי ובדברים הבסיסים מיום ליום אני מרגיש יותר ריחוק יותר נוח לה לדבר בפייס עם חברות מאשר איתי הייתי מעוניין לשמוע תגובות עם יש סיכויי בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
רינת17/09/2011שלום רב .
בגדול אני מאמינה שהכל אפשרי , כלומר כמובן אפשר להציל את הזוגיות . אבל רקבתנאי אחד שאשתך רוצה .
ממך אני מבינה שאתה מאוד מצטער על כך שפגעת בה , ומבין את זה (דעתי שזה יפה מאוד שגעת להבנה ).זה ברור שאתה נורא רוצה להמשיך בזוגיות ולהציל את חיי המשפחה .
מה שקורה לאשתך היא שכנראה בגלל שפגעת בה או מסיבות אחרות היא איבדה עניין , ויכול להיות שלמרות שהחלטתם להמשיך הלאה זה עדיין לא התרפא לה .
מאוד תלוי איזה בן אדם היא .
קודם כל דבר ראשון כמובן אתה צריך לדבר איתה על זה - תוציא אותה לערב רומנטי , תארגן משהו מיוחד (או מקום שאתם נורא אוהבים ).תתלשבו יפה תיצרו אווירה התחלתית של כיף . שתגיעו לאווירה תתחיל פשוט לדבר איתה להוציא את מה שיש לך על הלב ,תהבהיר לה כמה היא חשובה לך והמשפחה .
תשאל מה דעתה ? איך היא הייתה רוצה להמשיך ?העם היא מוכנה ורוצה להגיע לייעוץ זוגי והיא רואה את העתיד .
הרי ברור שהמצב לא בריא לשניכם , היא נכנסה לעולם הפייסבוק כי זה סוג של עידוד בישבילה , והתעלמות מבעיות .יכול להיות שהיא קצת התעייפהמזוגיות ולהילחם ,היא סוג של נשברה . ניסית קצת להואי אותה ?. לעשות עמה דברים שלא עשיתם בעבר?
עם תבוא אלייה בגישה של מה את כל היום בפייסבוק אין לי ייחס , זה לא יעזור .
אתה מכיר את אשתך הכי טוב,וכרגע היא זקוקה לעזרתך ולתמיכה (גם עם היא לא אומרת לך את זה ישירות ).
תדבר איתה קודם תשאל עם היא רוצה להמשיך , תתן לה זמן למחשבה , עם היא רוצה אז הכל ביידים שלכם . תוציא אותה אפילו לח"ל , או צימר (עם יש אפשרות כלכלית )תידאג שיהיה לכם שם טוב .וכן פה אתה צריך קצת להתאמץ .
אני בטוחה שהיא גם לא רואה את ההמשך בחיים שלה בבילוי בפייס , וגם לה לא נעים עם המצב (סוג של התמודדות )
עם תרצו אין זו אגדה ...... אל תרים את הידיים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליך להשקיע בשיקום, לא להתייאש
דורית כהן17/09/2011יוסי יקר, זוגיות היא לא מצב סטטי אלא משתנה כל הזמן. גם לטוב וגם לרע. לכן ממש לא צריך להרים ידיים.
מה שאתה משקיע ומכניס אל תוך הזוגיות - זה מה שאתה גם מקבל בחזרה.
פגעת בה והתוצאה היא שהיא התרחקה ממך ועכשו היא זו שפוגעת ומזלזלת בך.
אם אתה רוצה לשקם את הזוגיות - אני מסכימה עם רינת שזה בידיים שלך!
במקום להיות מריר ולהתלונן עליה - עשה כמה דברים חיוביים למנף את היחסים. הזמן אותה לשיחה, זהה מה הצרכים שלה והיה רגיש אליהם, תפתיע אותה, תחזר אחריה, תחמיא לה.
ואם זה לא יעזור - עליך ליזום ייעוץ זוגי, כי יש להביא בחשבון שאולי היא נפגעה יותר מדי ממך, וחשוב לברר מה היה ולהתמודד עם זה כך שזה ייפתר וניתן יהיה לשים את מה שקרה בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)