מגורים נפרדים וזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגורים נפרדים וזוגיות
    עמי
    20/01/2008

אני בזוגיות כ 3 שנים, נהנה מכל יום, שמח בחלקי, אנחנו גרים בדירה שלה והכל תקין.
    לאחרונה התחלתי לשמוע מבת זוגתי רעיונות בקשר למעבר למגורים נפרדים, מכמה טעמים
    1 מעבר למצב הזה יביא לה יותר ריגושים
    2 יוכיח לה שאני אכן אוהב אותה למרות שאני גר בכתובת אחרת ושזה לא בא מחוסר ברירה
    3 יגרום לה להנות יותר מיחסי מין במינון פחות ולא כפי שזה היום (כמעט על בסיס של יום כן יום לא)
    4 רוצה לחוות את הרגשת החופש שהיתה לה לפני שהכרנו
    עד כאן מה שהיא אומרת לי
    הפירוש שלי להצעה הזו לגמרי שונה ואני חושב שבעצם מה שהיא באמת רוצה זה חופש מלא "להתפרפר", לדעתי זה הולך להיות המרשם שיביא את הזוגיות שלנו לסיומו.
    השאלה: האם אני צריך ל"חתוך" ולסיים את הקשר או לנסות ולתת לרעיון הזה את הזמן ולתת למציאות להכתיב את ההמשך.
    מטבעי אני בעד קשר של 24 שעות עם בת הזוג ממילא אנחנו לא רואים אחד את השניה כמעט יום יום
    במשך כ 12 שעות ויותר כך שלא נשאר לנו להיות הרבה ביחד.
    מבחינה כספית מינית ורוחנית אנחנו מאוד מתאימים ואוהבים לבלות יחד.
    סקרן לשמוע דעה מקצועית בענין, שנינו גרושים ואין לנו שום כוונה להתחתן בגלגול הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגורים נפרדים וזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרגות חופש בזוגיות פרק ב

דורית כהן
    20/01/2008

עמי היקר,
    עושה רושם שחברתך מרגישה קצת חנוקה בקשר, וזקוקה לעצמאות ולחופש. יתכן שאתה צודק באבחנתך וזהו שלב אחד לפני סיום היחסים, אולי היא לא רוצה לוותר על הנוחיות שיש בזוגיות המוכרת, או אולי לא רוצה לפגוע בך והחליטה לעשות זאת בהדרגה.

יחד עם זאת, יש זוגות של פרק ב' שמעדיפים לנהל זוגיות "מאווררת", עם יותר דרגות חפש לכל אחד, אבל זו גישה שצריכה להיות מתאימה לשני הצדדים, ונראה לי שיש ביניכם פער בצרכים שלכם.

אז או שהאהבה שהיא מרגישה כלפיך אינה כה חזקה, או שהיא באמת בן אדם שהחופש מאוד חשוב לו. איך היא היתה מבחינה זו בתחילת היכרות שלכם? האם היא דגלה גם אז במודל החופשי הזה?
    אני מציעה גם שתשים לב למה שהיא אומרת לגבי הסקס - משהו מתחיל להיות שם לא טוב, ותראה אם לא הגעתם לסקס "טכני", במקום שייצור קירבה ואהבה.
    בכל מקרה יש ביניכם פער וזה גורם לך להיות זה שנאחז יותר ביחסים, וזה מחליש אותך בזוגיות שלכם. אם ברור לך שזה לא המודל של זוגיות שתה רוצה, בקש ממנה להיות ישירה איתך כדי שתדע באמת איפה היא עומדת מבחינה רגשית כלפיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו