הפרש...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני שוב

רינת
    18/09/2011

בגדול בשיחה את כבר ענית לעצמך שאת אכן רוצה להיכנס איתו לקשר . אז הנה לך תשובה סופית , אני מעריכה שהחלטת .
    אז עם הבחור לא היה נשוי ואין לו ילדים ואת בטוחה ,אז שיהיה לך בכיף ואין לך מה לדאוג .
    אני קצת נרתעמ מזה שהוא אומר לך שיספר לך פרטים שהכל יפתח , אבל זו אני , כי כבר למדתי את הלקח לא להאמין לכל דבר ולא ליפול למלכודת .

אז שיהיה לך המון בהצלחה
    ואני מאחלת לך קשר נפלא .
    רק תזכרי תמיד לחשוב עם הראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו טוב מתחיל

אני
    20/09/2011

שלום יקרים!
    רינת בקשר למשהו שהוא יגיד לי בהמשך זה שיר שהוא רוצה להקריא לי
    ושתהייה לו את המשמעות הנכונה כשנמשיך להכיר (:

נפגשנו אתמול, התגעגעתי רציתי, אבל גם אמרתי לו שאני חוששת בגלל הרצונות השונים שיהיו לנו ....
    (אממ חתונה וילדים....)
    הוא אמר מה שנכון שלא ציפינו למה שקרה בינינו וכן הוא היה במחשבות אני יוצא איתה
    והוא היה מודע להפרש בינינו,וזה פשוט קרה הקשר והחיבור
    ואלוהים גדול מה יהיה (הוא אומר אולי ברצינות ואני צוחקת שהוא מבין את כל מה שאמרו לו שכשמרגישים אז מרגישים ...סתם נותן הרגשה כאילו עוד חודשים הוא מציע נישואים אבל בסדר...)
    עם מה שקורה איתנו עכשיו ...למה לוותר על זה בגלל משהו? מה ההבדל (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרש...
    אני
    18/09/2011

התחלתי לצאת עם בחור חדש
    הוא מחזר,מראה עניין,הוא חכם,מעניין,מקסים מתוק
    ממש מתחיל משהו נפלא

אבל מסתבר שעוד כשאני חשבתי שההבדל בנינו הוא 5 שנים מסתבר שהבנתי לא נכון
    והה]רש בינינו כפול!!!

הייתה עוד פגישה נהדרת,ואם הייתי קמה בבוקר במה שחשבתי עד אתמול
    היה נהדר ומחכה כבר לראות אותו ומאוד בענין של להמשיך להכיר
    אבל עם ההפרש אני בדילמה....

הוא מאוד מתרשם ממני ואומר שאני בוגרת ושהוא לא מרגיש שהוא מדבר עם מישהי קטנה ממנו
    חברות אמרו אז מה על ההבדל הזה ... באמת?
    אני לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור
    סגירה
    הפרש...

הוספת תגובה

• הפרש

רינת
    18/09/2011

היי
    כמה שאני מבינה אותך .
    אני יוצאת עם גבר גדול ממני ב 10 שנים . אני בת 24
    לכן אני מרגישה שבהחלט אני יכולה לייעצך לך בזה ולתת לך טיפים , איך תוכלי לבדוק עם זה מתאים לך או שלא .
    קודם כל חשבו לי לשאול אותך , הוא בן 32 ? העם הוא גרוש? עם ילדים "? זה פרטים שנורא חשובים , עם הוא גרוש או יש לו ילדים , אני יכולה להגיד לך ישר תחתכי עכשיו .
    כמשהו התחלתי אני יכולה להגיד לך שזה מאוד לגיטימי שמאוד נוח לך בחברתו ואת נהנית מהחיזורים שלו , מסיבה מאוד פשוטה , הוא כבר גבר עם ניסיון , הוא יודע פחות או יותר גישה לנשים ,יודע איך להפתיע .ויכול מאוד שזה ממש יבלבל אותך כי את תקבלי ממנו הרבה יותר ממה שאת יכולה לקבל מנער בגילך , שבגיל זה עדיין לא בשל לתת לאישה את צרכייה (יש מקרים יוצאי דופן)אני אישית מאוד דוגלת על כך שגבר אמור להיות גדול מהאישה בכמה שנים(אבל אף אחד לא יודע עם מי יפגיש אותנו הגורל).
    אני לא יודעת הרבה פרטים על החבר שאת יוצאת איתו ,אבל חשבו לי באופן אישי כי עברתי מקרה בידיוק כמה שלך , שלפני שאת נותנת לו להקסים אותך עם החיזורים שלו תבררי יותר פרטים עליו כפי שציינתי למעלה .תבררי העם הוא אכן דובר אמת .
    את צריכה להבין שגבר גדול ממך ב 10 שנים עם עבר קצת יותר מפואר משלך , אם תוכלי להתמודד עם זה אז רק את יודעת . ההשקפה שלו לעולם קצת אחרת משלך .
    שב פעם זה מאוד תלוי במקרה , חברה שלי למשל גם התחתנה עם גבר גדול ממנה ב 10 שנים והיא הכי מאושרת איתו בנישואים , כי הוא עם ראש פתוח , סוג של מקשם אותך בחיים והיא ממש קורנת איתו . ישנם נשים שצריכות לצאת עם גברים יותר מבוגרים כי הן מפותחות הרבה יותר והיחסים יוצאים נורא מוצלחים .
    כל מקרה לגופו כמובן , לכן חשוב לי בכדאי להמשיך לייעץ לך שתתני לי פרטים על העבר שלו ? מה את יודעת אליו ?
    שלא ייוצר מב שציפלי למלכודת של חיזורים ותאבדי את הראש

אשמח לשיתוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    18/09/2011

היי אני מאוד מאוד מעריכה את התגובה והעזרה שלך!
    אם תוכלי לומר ולשתף מה המקרה שלך כמה מן אתם יוצאים איך הולך... (:

הבחור מההתחלה ממש מהרגע הראשון נותן לי הרגשה נהדרת
    אני מאוד מתרשמת מאיך שהוא ,הוא אומר לי שהוא לא מרגיש שהוא מדבר עם
    צעירה ממנו שהראש שלי בוגר והוא מוקסם ממני
    והוא מאוד אוהב את מה שהוא מגלה .
    הוא מדבר במונחים של קשר,ולמרות שזה נורא נוראמוקדם רק שבוע של הכרות
    אילולא הבדל הגילאים ,אני גם מרגישה כמוהו אני מרגישה שזה מישהו שיש איתו חיבור
    ושטוב לי איתו ואני אוהבת את הראש שלו
    אז לא הייתה לי דילמה בכלל והכל היה מדהים.

ואחרי "הגילוי" הזה ,וגם לפניו בשיא האירוניה אמרתי לו שלא משנה כל מיני מדדים חיצוניים משנה מה שיש בין שני האנשים .
    וממש נעים וטוב לי איתו .
    ובגלל ההרגשה המוזרה הזו של מה זה ההבדל הזה... שאלתי אותו כן ברצינות אם הוא רווק ,הוא אמר אני מהרגע הראשון סיפרתי לך הכל על עצמי,מה למדתי מה אני עובד על המשפחה ואמר שיש אנשים שמשום מה לא מספרים דברים על עצמם....
    ואמר שמה שקורה בינינו זה מה שחשוב ושטוב לו איתי .

הוא גם אמר משהו מלחיץ שאחותו התחתנה כשהייתה בגילי ואמרה כשזה יהיה את תרגיש,ואמר לי "אני מרגיש" אמרתי לו שהוא מלחיץ אותי.
    אני בחורה אומנם אני נראית ממש טוב,אבל אני בחורה של אהבה,
    הייתה לי אהבה גדולה אהבה ראשונה ואם היה ממשיך טוב לא היה ואפילו רציתי שוהא יהיה הראשון והאחרון שלי, רציתי לחכות לו גם 10 שנים העיקר להיות איתו...אבל נגמר.
    אז אני לא מפחדת שאם זה יתפתח אני לא "אזכה" בבחורים אחרים,כי אם טוב לי עם מישהו והזי אבל כמו שהוא אמר ,אם הבן-זוג שלך הוא גם החבר,גם שותף,גם החבר הכי טוב ,גם המאהב ובהמשך גם הבעל ואבא של הילדים -וכם זה מה שאני רוצה .זה מה שאני מאחלת לעצמי. ואם נצא ויהיה נפלא ויהיה עתיד אם נבים ונדבר ונשתף ונתחשב והכל... אני לא רואה בעיה. ומה שחשוב שעכשיו נורא טוב לי
    באופן סובייקטיבי מנותק מהכל אני לא רואה סיבה לא לצאת איתו אני מתגעגעת ורוצה (:

ואמרתי לאמא שלי היא לא הבינה מה יש לבחור לחפש עם ילדה, אמרתי לה שיש בינינו משהו טוב, היא אמרה תהני אמרתי לה גם על מה שהוא אמר היא צחקה ,בטח חשבה טוב עוד שנה הילדה שלי נשואה....
    לומר לאבא שלי זה מוזר ...קודם נצא נראה יהיה רציני ואולי אז...
    אבל כן? להמשיך כי טוב לי?
    זה לא משוגע?...

ובמשפחה כל הסבים-סבתות התחתנו בהפרשים גדולים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה להפרש

רינת
    18/09/2011

היי
    תראי כמו שאמרתי עם אין מאחוריו כמו מטען (שזה ילדים וגרושה ) אז אני לא רואה בעייה עם הפרש של גילאים .עם זה ככה והבחור לא היה נשוי שרצוי שתהיי בטוחה בכך .כי את יודעת גיל 32 ועדיין לא נשוי אז זה מדליק נורא אדומה אצל רוב אנשים למרות שזה נורמלי . אז אני יספר לך את הסיפור שלי ואולי אני יעזור לך להסיק מסקנות .כשהכרתי את הבחור אז הוא אמר לי שהוא הוא גרוש עם שני ילדים .
    אני בשיא התמימות (בגלל החיזורים שלו בגלל היחס שלו והניסיון) סגרתי על זה עיניים .
    כי חשבתי בידיוק כמוך התחלה טוב לי עם הבן אדם , והפגשיה הראשונה הלכה ממש טוב וזה רק השתפר מיום ליום .לבסוף הוא אמר לי שהוא בתהליך של גירושים ועדיין אין אצלו גט . הוא אמר לי את זה שהייתי כבר בשלב של התאהבות , אז כביכול לקחתי על עצמי את האחריות ולתמוך בו בתהליך הגירושין (הוא לא חי עם אישתו 5 שנים )
    אפילו עברנו לגור ביחד , אבל התהליך הגירושין הזה לא נגמר וגורם להמון בעיות וכנאה לפרידה סופית .זה רקע קטן מבחינת ההכרות כי חשוב לי להבהיר לך שלפני שתגיעי למצב שתיאלצי לסגור עיינים על דברים מסויימים , תבררי עליו פרטים .לא ענית לי מאיפה אתם מכירים ?זה פרט חשוב .
    זה שהוא ממההר כבר להבטיח לך "הרים " שכביכול הוא כבר מנמק לך על יחסים רציניים , אז זו דעתי שזה לא בסדר .גם זה אמורה להדליק אצלך נורה אדומה , שהוא ממהר ,הדברים אמורים לעמוד בקצב שלהם.עם מעניין אותך איך אני מסתדרת עם הפרש גילאים , אז בסדר גמור , ממש לא מפריע לי ולהפך אני מאוד נהנית מזה , כי אני בחורה די מפותחת שכלית לגילי אז קל לי איתו . פשוט המצב שלי שונה משלך כי יש לו ילדים , גרושה או לא יודעת איך לקרוא לה , הורים , אז אני צריכה לחלוק איתו מכל הכיוונים וזה מה שהרס את היחסים בינינו .עם נוח לך עם אדם אז אין סיבה שתחשבי על הפרשי גילאים, עם יש ביניכם שפה משותפת אז לכי על זה . אבל רק אחרי שתבררי מה עומד מאחורי . אנ מבינה שיש לך עכשיו סוג של התאהבות אז קצת קשה להעפיל את המוח ולחשוב את ההשכלות , כי כרגע את נהנת וזה מה שחשוב לך , אז את הולכת עם הלב שלך , שיכול גם להטעות אותך .אישה לא חושבת פעמיים שנתקלת לסיטואציה שגבר מחזר יפה , רק בהמשך היא תמחילה להבין מה ומי .
    כמו שאמרתי חברתי נשואה לגבר גדול ממנה ב 10 שנים גם , ומאוד באושר הוא ממלא אותה מכל הכיוונים , אבל היא מכירה אותו מעבודה , יודעת את הרקע שלו והכירה אותו לפני שנכנסה איתו למערכת יחסים .
    זה שהוא ענה לך שעכשיו הוא רווק וזה מה שחשוב קצת מטריד , הרגשה שהוא מסתיר משהו .אבל שוב פעם אני יכולה לטעות , כי לי היה ניסיון ואני כבר לא כל כך סומכת על גברים יותר מבוגרים .טיפ נוסף את צעריה , נאה וברור שגבר בגילו ימשך אלייך ויעשה הכל בכגאי להשיג אותך , כי את מעלה לו את בטחון העצמי שהוא יכול להשיג בחורה בגילך .תנסי לחשוב קדימה גם עם עכשיו מאוד טוב לך , העם את מחפשת יחסים רציניים ?? מוכנה להתחתן ? כי עם הוא באמת רווק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה להמשך

רינת
    18/09/2011

עם הוא באמת רווק , וכל מה שהוא דובר אמת . אז הוא מחפש כנראה יחסים רציניים ! את מוכנה לזה ?אולי אני הולכת יותר מדי אחורה , ואולי את תגידי למה אני בכלל צריכה לחשוב על זה , כי טוב לך עכשיו ,אז למה לבלבל לעצמך את המוח . זו גם אופציה , אין לדעת מה נכון ומה לא נכון . את יכולה לקבל כל כך הרבה הצעות בנוגע לנושא ובכל מקרה את תעשי מה שהלב שלך אומר לעשות והרגש .
    משהו נוסף שלא הייתי מוכנה אליו , גם עם חבר שלי בראש פתוח ושהכרתי אותו היה שמח מהחיים , אז עדיין ההשקפה היא עדיין שונה . היו חילוקי דעות שאני רוצה למשל רוצה לצאת למסיבות והוא מחפש משהו יותר רגוע ,אז פה הגענו למסקנה שמדי פעם אני בא לקראתו ומדי פעם הוא בא לקראתי , אז פתרנו את זה .אבל עדיין אני יותר חייה ממנו מסיבה פשוטה כי הוא כבר התנסה בדברים שאני לא , ורוצה שקט לחזור מעבודה וסוג של נחת בבית ואצלי יש עדיין התעניינות אחרת , אבל גם עם זה אפשר להתמודד ועם את מוכנה להקריב אז בכיף .
    תזכרי בהתחלה הכל מאוד יפה , רק אחרי זה מתחילות הבעיות והעולם האמיתי .
    טוב לא נלך ממש רחוק כי אני ממש לא רוצה לבלבל אותך עוד יותר ממה שאת .
    אחרי שתבברי עליו פרטים כמו שאמרתי לך אז את יכולה לנסות ללא פחד מהפרש הגילאים ובהמשך לראות עם זה מתאים לך , סוג של התנסות מה יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    18/09/2011

היי תודה שוב,
    כן אצלך המצב שונה כן להכנס לקשר עם בחור עם עבר של ילדים וגרושין אני לא הייתי נכנסת....
    זה שהבחור בן 33 אגב, ולא נשוי לא מפריע לי את יודעת היום אנשים יותר מתמקדים בחיים לפני שמטפחים זוגיות רצינית...
    כן מעניין אותי ואמר שאם ארצה אז נדבר על זה כשיתפתח...וכשאני יודעת את הגיל השונה
    אז האם הוא גר עם מישהי? מערכת יחסים רצנית וכו'?
    הכרנו בחדר הכושר, חשבתי שהוא צעיר יותר ,וכן אם הייתי יודעת שהוא בן גילו לא הייתי שוקלת אפילו לצאת איתו כי ההבדלצ היה נראה לי מאיים נורא
    אבל יצאנו והכרנו וגם להכרות ראשונית יש פה משהו נהדר
    שאני רוצה לראות לאן זה מתפתח
    הוא מאוד פתוח איתי ומספר ואומר לי לשאול ולדבר איתו נותן לי הרגשה מאוד טובה
    והוא אמר זה קרה הכרנו ,ירדה לו אבן מהלב אחרי שדיברתי איתו על הפחד שלי....
    שאני נשארת ,והוא אמר שהיה לי עצוב אם הייתי עוזבת בגלל ההפרש.

אני לא יודעת על העתיד ,כן יכול להיות שהבחור יחשוב על התקדמות את יודעת
    הוא אמר לי על זה שהוא קנה דירה כי הוא כמה שנים בשכירות והוא חשב גם על בית לו ולמי שתהייה איתו.
    כן אולי הראש של הבחור רציני ...וזה אולי מה שקצת מרתיע אותי... אבל אם ימשיך ככה ויהיה קשר ונתאהב ואני ארצה את המערכת יחסים הזו אז גם אם הבחור היה בן 27 ואם הכל יהיה טוב ויפה ועוד /נתיים הבחור היה רוצה לעבור לגור יחד או להתחתן אז כן אולי הגיוני...
    כשיצאתי כשהיתי בת 19 עם בחור בן 26 נרתעתי שמה יש פה להמ/יך אם עוד שנתיים שלוש הוא ירצה משהו רציני מאוד ,אז אין בכלל למה להמשיך .
    אבל פה,אם יהיה נפלא ומדהים,אז כן אם יש חברות ולכל אחד יש את החיים ומדברים ומבינים... אז נותנים את המרחב ואני לא חושבת שאם אני אצא עם בחור או אפילו אתחתן עם מבוגר קצת, אני אמנע מעצמי אפשרויות בחיים שלי.

ומבחינת הלחיות את החיים, אני ומאוד חשוב לי לצאת ולראות חברים ואני שומרת על זה ביתר שאת אחרי המערכת יחסים האחרונה....
    ואני גם ,לדוגמא הוא מציע לי כל ערב להפגש, ואני אומרת לו שאני מעדיפה שנשמור על מרחק קצת, וגם אורמת לו שאני נפגשת עם חברים וכו' ...
    והוא רוצה אנחנו יוצאים ומבלים ויושבים ואווירה טובה .
    וכן מתאם לי מאוד גם לשבת בבית ולנוח ,וכשאני ארצה לבלות אומר לו או אצא עם חברים
    מה שבאמת חשוב זה הקשר.

וכל המחשבות על העתיד ,זה הדבר היחדי שכיביכול עובר בראש, וגם המחשבה מה אבא שלי יחשוב על זה....
    אבל כרגע אני מרגישה ממש טוב ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    19/09/2011

דיברנו עכשיו הוא שאל למה לא התקשרתי,
    לא התקשרתי כי לא רציתי להפריע לו חשבתי שהוא עסוק
    דיברנו והיה נורא נעים
    הוא אמר דברים ואני חושבת לעצמי מה עובר עליך בן-אדם?!
    זה דברים שאני אפילו חשבתי אותם וגם זה בלחש ביני לבין עצמי רק כשהייתי
    כמה חודשים אם לא שנה עם האקס....

לא יודעת למה גם עם מה שהוא אמר ,אם הוא היה צעיר יותר זה לא היה
    כן עובר לי בראש שהוא בן 33 ...וזה כן יוצר איזושהי הפרעה
    מה עושים עם זה?...

מצד אחד רוצה לראות אותו ונעים לי אבל מצד שני הראש עובד שעות נוספות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ע
    19/09/2011

הי!!אני התחתנתי עם בעלי כשהייתי 23,והוא 44....היום אחרי 8 שנים ו2 ילדים הכל בסדר...אז אצלך זה הפרש עוד קטן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח

אני
    19/09/2011

חחח יפה לך (:
    אני שמחה שטוב לך (:
    בבקשה שתפי אותי איך הכרתם כמה זמן יצאתם? איך הרגשת בהתחלה
    איך ה"עולם" הגיב לזה?
    האם הרגישו הרגשת את הפער?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ע
    19/09/2011

הכרנו בצבא.הוא היה רווק.
    (יצאנו 3 שנים לפני חתונה(מתוכם שנה גרנו ביחד).
    כולם דווקא היו סבבה.
    לא מרגישה רע אם הפער הזה.אבל זה טעמך האישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני
    19/09/2011

ואו את היית בת 20 והוא היה בן 41 כשרק הכרתם!... באמת פער!
    אני מאוד אודה לך אם תשתפי אותי בכל העניין של ההכרות
    זה לא היה מוזר שהוא בכזה גיל ועדי רווק? הוא סיפר שאלת אותו על מערכות יחסים
    אם היה קרוב לנישואין אם גר עם מישהי ?
    זה לא היה מהיר מדי להתחתן בכזה גיל?
    מתי הבאתם ילדים?
    האם למדת פיתחת את עצמך מקצועית ואישית במקביל לזוגיות?
    איך הייתה ההרגשה כן יחסית גם עבור בחורה בת 23 זה מאוד צעיר להתחתן....
    למה לא המשכתם לצאת עוד שנה שנתיים? מה גרם לכם להתחתן כשאת היית כזו צעירה?
    הוא "דחף" לזה יותר ?
    כי אני מניחה שבחור בן גילי או מבוגר אפילו ב5 שנים ירצה לצאת יותר זמן לפני החתונה...
    מה גם שהבחור שהתחלנו לצאת... אומנם מכירים כלום זמן אבל כן יש חיבור
    וכמו שכתבתי הוא אמר שאחותו הצעירה התחתנה בגילי לא שאלתי בן כמה בעלה ...
    ויש לה כעת שני ילדים ,אבל הוא אמר משפטים שעם הבחור שיצאתי איתו כמה שנים העזתי לומר לעצמי בלחש אחרי שנה ....ופה הוא מדבר על דברים מחשבות עתידיות ...
    לאן הוא ממהר?....
    הוא גם מאוד מחזר ומתקשר ושולח הודעות ,.ואני יותר מאופקת ועכשיו עם הפרש הגילאים עוד יותר ...חוששת

אז בבקשה שתפי אותי מהעולם שלך (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשתף אותך יותר

ע
    19/09/2011

היי,רק אני מעדיפה במייל אם אפשר...
    תכתבי אותו ואענה על כל השאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני
    19/09/2011

גם אני אנונימית פה אז אם אפשרי שאת תכתבי את שלך?
    או שאפתח מייל פקטיבי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפתחי מייל,אכתוב לך.

ע
    19/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייל

אני
    19/09/2011

היי
    המייל הוא
    [email protected]

מדהים כמה המצאות צריך כדי להמציא שם משתמש...
    (:

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המומחיות

אני
    19/09/2011

שלום לכן,
    אשמח לשמוע את דעתכן גם

והאם זה בכלל נחוץ כל השיתוף הזה?
    ולמה עד לפני יומיים הכל היה מעולה למה זה צריך להיות בבעיה עכשיו?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרש... - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    19/09/2011

"אני 22" יקרה,

מניסיוני האישי ומניסיוני האימוני למדתי לתת הרבה "מקום" לתחושה הפנימית שלנו, לאינטואיציה שלנו והרי אומרים לא מעט דברים חיוביים על האינטואיציה הנשית אז...על אחת כמה וכמה...
    למרות פער הגילאים הלא מבוטל ביניכם ולאור התחושות ההדדיות והדו-כיווניות ביניכם הייתי ממתינה עוד קצת, בוחנת את הקשר עוד קצת ומאפשרת לו להתפתח. לא תוכלי באמת לדעת לאחר פרק זמן כה קצר ומאחר והוא מוצא חן בעינייך הייתי מציעה לך לחכות קצת לפני שאת מכריעה בגלל פער הגילאים.
    נכון שבד"כ זהו פער גדול אולם, לעיתים, ולא כל-כך נדירות, הפער הופך לשולי והחיבור בין שני בני הזוג הוא הקובע.
    סמכי על עצמך ועל תחושותייך, "תזרמי" עם הקשר ותיהני. והיה ולאורך זמן ותחושי שמשהו "צורם" לך או מרגיש לך לא נכון אז תשקלי ותעמידי את הקשר ל"מבחן". במידה והתחושה הפנימית שלך תאמר לך ש"זה לא זה" תמיד תוכלי לסיים את הקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני22-

בני
    19/09/2011

למרות שישנם זוגות רבים שחיים באושר ובעושר ומתמודדים יפה עם פער הגילים, יש מקום לחששות שלך,
    כי זאת "אהבה שתלויה בדבר" תלוי בסיבה מסויימת - כמו גיל, מעמד, ועלול לפתח בעיות עם הזמן,ובגלל התלות והסיבה לא תמיד יודעים ומצליחים לצאת מזה בשלום,
    -
    דעתי האישית בלבד ומתוך היכרות קרובה של זוגות עם הפרש גיל משמעותי,
    אם את לא חייבת להיות שם אז תחפשי משהו אחר שיותר מתקרב לסטטוס שלך ולגיל שלך, כמובן שבמקרה וזה מה שיש וכו' אז ניתן לחיות עם זה בשמחה ובשלום אפי' יותר טוב מזוגיות ללא הפרש גיל, אבל כל זה תלוי מאוד בתכונות הצדדים,
    -
    בעיית הגיל מתעוררת ועולה עם ההתבגרות של בן הזוג הגוף עובר שינויים הורמונלים בעקבות גיל המעבר, בעקבות כך נוצרים פערים בחשק ותאווה לחיים אינטנסיביים, ירידה בריכוז/זיכרון, ירידה בתפקוד המיני הפיזי,
    לא פעם הרצון לרצות ולתגמל בא על חשבון משהו אחר בזוגיות, יש כאלו שמסתפקים במועט ויש כאלו שלא, כך שקשה לדעת כבר היום איך נתנהג אז,
    יש לי אמונה (כנראה מטופשת וללא מקור...) שעל הגבר להיות גדול מאשתו בשנה שנתיים עד 5 שנים,
    מה שתעשי תצליחי והכי חשוב לקבל החלטה ולעמוד מאחוריה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני היקר

אני
    19/09/2011

אני לא חייבת כלום
    אבל בגלל הקשר שמתחיל להיווצר מוזר לי לצאת מזה רק בגלל הפרש הגילאים
    וכמו שייעצו לי ,לראות מה קורה ואם לא יתאים אז ללכת...

אבל כרגע, המחשבות הרחוקות הן מאוד רחוקות...
    ואולי פשוט להנות

וגם בבשלות אולי,בחור מבוגר יותר ,יותר מתאים
    כמובן מבחינתי שאני אחיה את החיים שלי ויהיה לי מקצוע ואני עצמאית
    והמעמד/כסף שיש יהיה אין לו זה תמיד נראה לי הכי לא חשוב
    צה שמשנה זה הקשר והדיבור

והדברים שטיפה מפחידים אותי, אני מקווה שאדבר עליהם איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו