מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהיובל21/09/2011
שלום קוראים לי יובל אני בת 23 ויש לי חבר כבר 4 שנים בן גילי
כשהתחלנו לצאת גיליתי שאמא שלו לא אוהבת אותי היא תמיד מתערבת לנו בקשר מקללת אותי ואפילו סילקה אותי מהבית שלהם וסירבה שאני ישן אצלו ....לפעמים ( אנחנו זוג ולפעמים הוא רוצה שאני ישן אצלו והיא פשוט סירבה )
אבל בגלל שאנחנו אוהבים אחד את השני אף פעם לא נשברנו למרות אמא שלו ונשארנו ביחד הוא אפילו התעמת איתה כמה פעמים בגללי שתניח לי אבל היא לא מפסיקה
כשהתחלנו לצאת היינו נפגשים כמה פעמיים בשבוע וישנים מדי פעם אחד אצל השני
כשהשתחררנו מהצבא התחלנו לעבוד ולאחר שנה בערך ...עברנו לגור יחד בדירה קצת רחוקה ממקום מגורינו לתקופה של שנה באילת - הוא רצה לעשות עבודה מעודפת
בהתחלה סירבתי ..כי אני בת יחידה וקשה היה לי להיות רחוקה מהמשפחה אבל בגלל שאהבתי אותו וגם בגלל שהבנתי שהדבר הכי טוב זה להתרחק מאמא שלו אז הסכמתי
אנחנו באילת כבר כמה חודשים טובות ובקרוב נגמרת השנה ואנחנו אמורים לחזור חזרה הוא לבית אמא שלו ואני להורים שלי
ומה שאני מרגישה זה שכאילו אנחנו חוזרים אחורה ביחסים שלנו כאילו עוד פעם יהיו את המריבות האלה עם אמא שלו( כשהיינו באילת המצב נרגע קצת )
ואנחנו לא נוכל להיות כל יום יחד ואי אפשר לישון ביחד וכאילו אנחנו חוזרים לקשר שלנו בהתחלה ואני ממש לא בנויה על זה אני רוצה שנחשוב על העתיד ואמרתי לו את זה
" שהכל יחזור להיות כמו שהיה וזה לא מתאים לי "
והוא אמר שהוא חייב להתחיל ללמוד ולחסוך כסף ואחרי שהוא יסיים נשכיר דירה קרובה לבד למקום מגורינו
אני מרגישה שאני ממש בעיה וממש בדכאון הוא לא מוכן להבין ולא מוכן להקשיב
וכל מי שדיברתי איתו אמר עד שהתקדמתם אתם חוזרים אחורה
אני חייבת עזרה
נ.ב
חוץ מזה שאני בכלל לא מסתדרת עם חברים שלו ועכשיו שהוא יחזור הם תמיד ירצו אותו לבד וזה קצת יפריע לי הלבד הזה כל פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ21/09/2011יובל יקרה,
הזוגיות שיצרתם יחד הינה זוגיות יציבה ואיתנה אשר לאורך ארבע השנים שאתם יחד עמדה בהצלחה בפני לא מעט אתגרים, התמודדויות לא פשוטות, ועוד מבית, מאמו. אתגרים מבית הינם האתגרים המאתגרים יותר, מאחר ואיתם בד"כ קשה יותר להתמודד. זאת ועוד, כתוצאה מכך שבן-זוגך בחר בעבודה המועדפת באילת, רחוק מבית הוריכם, ניתנה לכם הזדמנות של ממש לחיות יחד ולממש את זוגיותכם במציאות, עם כל הכרוך בכך. השנה הזו בה גרתם יחד רחוק משאר המשפחה הייתה מוצלחת מבחינת הזוגיות שלכם ובאמת עשיתם צעד קדימה מבחינת מהות הקשר. כעת הקשר שלכם יציב יותר, בטוח יותר ואיתן יותר.
בן-זוגך בחר לחזור לבית הוריו לא מתוך בחירה חופשית אלא מתוך אילוץ זמני וזאת מאחר והוא אדם רציני, אחראי, מעשי ומתוכנן. הוא רוצה "ראש שקט" בתקופת הלימודים ללימודים והאופציה לגור בבית הוריו, לחסוך ו"לקרוע" את עצמו פחות במהלך תקופה זו קיימת עבורו.
למרות שאני מבינה לליבך ומבינה את תחושתך בדבר ה"חזרה אחורה" אני מאמינה שהזוגיות היפה שלכם תדע להתמודד נכון גם עם המצב החדש-ישן אם כי ייתכן כי אמו הבינה במהלך השנה הזו שאין ממש טעם להקשות עליכם מאחר ואת הבחירה הזוגית שלכם כבר עשיתם ואתם שלמים איתה לחלוטין.
לגבי חבריו, אם את רואה את בן-זוגך כשותפך לחיים תאלצי ללמוד להסתדר עם חבריו. הם לא ייעלמו לאחר שתגורו יחד או לאחר שתחליטו למסד את הקשר שלכם. כמובן שגם הם יאלצו לעשות מאמץ זהה אם הם באמת חברים שלו ורוצים בטובתו.
למיטב הבנתי טרם חזרתם לעיר מגוריכם ואתם עדיין נהנים משלוותכם הזוגית באילת. נצלי את הזמן שנותר לכם שם נכון, אל תבזבזי את זמנך על תחושות לא נעימות שמאוד ייתכן שיתבדו כאשר תחזרו הביתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)