מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רווקה זקנהלירון21/01/2008
אני ממש בדיכאון שאני רווקה זקנה בת 35. אני בטוחה שכולם מרחמים עלי במיוחד לאור העובדה שאני ניראית ממש טוב ומקבלת מחמאות על עצמי גם על האישיות ובטח חושבים שאני דפוקה אם עד עכשיו אף גבר לא רצה להתחתן איתי. איך אמשיך לחיות עם העובדה שאני ממש ברגשי נחיתות בגלל זה? לא בא לי לעבוד כל כך כי אני יודעת שבמקומות עבודה ירחמו עלי כי בכל מקום שעבדתי כולן נשואות ועוד צעירות וכל היום דיברו על הבעל והילדים ורק אני מסכנה שאין לי על מי לדבר. בא לי להתאבד כדאי לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך להיעזר באיש מקצוע
דורית כהן21/01/2008מיה יקרה, קחי עצמך בידיים וגשי באופן דחוף לטיפול נפשי. נכנסת למעגל קסמים שלילי בדימוי העצמי שלך ואינך יכולה לצאת משם בכוחות עצמך. זה משהו שיכול להיות חולף, ניתן לטפל בכך החל מן ההיבט של איך את מרגישה עם עצמך וכלה בצעדים מעשיים לפתרון הבעייה הספציפית עליה דיברת - מציאת בן זוג רציני. חפשי עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אומר שמשהו לא בסדר בך!
לילי23/01/2008יש הרבה חורות מוצלחות ונאות שהגיעו לגיל כזה ומה לעשות.. לא מצאו את האביר. זה לא אומר שהן לא בסדר והן לא צריכות שום עזרה. להיפך. תהיי חזקה ותאמיני בעצמך. מקסימום תעשי ילד בלי בעל. זה לא כזה נורא וזה מאוד מקובל. אל תיתני לאחרים לרמוס את ביטחונך. אז הן מדברות על בעלים וילדים וחיתולים. את לעומתן יכולה לדבר על חופש, בילויים, חברים וזיונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 35 ולא מצאת עדיין את בחיר ליבך
יהודית ברגמן24/01/2008לירון יקרה!
את נראית ממש טוב ומרוצה מהאישיות שלך, ולא אָת הבעיה לאי מציאת בן זוג לחייך עד כה . הבעיה שלא הזדמן ועדיין לא נתקלת בו באחד המיוחד. אולי מכריך חושבים: הנה לירון הנפלאה, עדיין לא מצאה את היחיד שיגרום לה להתאהב בו ורוצים לעזור ואף בסתר ליבם מרגישים תקועים ומקנאים בחופש ובמגוון האפשרויות שלך. עולם מלא הפתעות והזדמנויות פרוש לפניך אם רק תאמיני.. ככל שתבלי, תעבדי ותהיי בחברת אנשים ולא תסתתרי - כך יגדל הסיכוי שתיתקלי בו. (אגב, מי שנישאה, לא בהכרח "שווה" יותר ממך.) חשבי עד כמה צר עולמן של אותן צעירות נשואות, אם כל נושאי השיחה שלהן הוא הבעל והילדים, הרי את יכולה לאתגר ולמשוך לנושאים מרתקים ומגוונים יותר. ואולי תאזרי אומץ וכן תשתפי ותחשפי כמה הרווקוּת מטרידה אותך, ומה שייצא מליבך יכנס לליבם ואולי תכירי מישהו באמצעות אחת מהבנות בעבודה? בכל מקרה, לירון יקרה, הסתתרותך רק תרחיק אותך מהמטרה ומפני ההזדמנויות והאפשרויות להכיר את המיועד.
אני מסכימה עם דורית שראוי שתיגשי בהקדם לטיפול נפשי שיחזק את מצב רוחך, הדימוי העצמי שלך וייתן לך כלים ליצירת אפשרויות חדשות!!!!!!!!!!!!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)