מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובה על השאלה לגבי נשיקותאייל21/09/2011
תודה לרינת ולעדי על שאלתי לגבי נשיקות
ברשותכם מעט שאלות נוספות:
1.האם עניין ה"נשיקה" הינו מנהג תלוי תרבות הקשור בעיקר לתרבות שלנו הישראלית/מערבית/חילונית, או שהוא נורמה בזוגיות הקשורה לכל סוגי התרבויות?
האם גם דתיים,חרדים,מוסלמים,נוצרים,אנשי גונג'ל באפריקה,הודים וכו' - האם בכל התרבויות האלה הנשיקה מקובלת ומהווה מרכיב מרכזי בקשר הזוגי?
2.יש לי ניסיון יותר בסטוצים, אבל בנשיקות ניסיון קרוב לאפס.
היכן ניתן ללמוד להתנשק? אני מניח שקשה להראות זאת בוידאו כיוון שקשה לצלם את זה..
3.האם נשיקה זה מסוג הדברים שמצריכים ניסיון, ויש הבדל מהותי בין נשיקה של בעל ניסיון לאינו כזה? (כמו בסקס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת המשך לגל שחורי
רינת21/09/2011אני לא יודעת מה לגבי התרבויות , עם אתה כל כך מעוניין בזה אז יש לך בגוגל המון על נשיקה צרפתיתי, מאיפה זה בא ומה זה אומר במונחים הדתיים , אז אני מניחה שזה יעזור לך , יש המון בויקפידיה גם בשישור ששלחתי לך שאומר לך את המנהגים עם זה חשוב לך .
תאמין לי לא צריך ניסיון בנשיקות (לדעתיזה בולשיט )עם יש לך חיבור עם אדם אז זה אומר הכל,זה יזרום בעצמו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על השאלה לגבי נשיקות - תגובה
עדי בדיחי22/09/2011הי שוב גל,
אני גם חושבת שכדאי שתפנה למקורות ספרותיים כדי לחקור את הנושא יותר לעומק- נראה כי זה מעניין אותך.
בגדול, ההרגשה שלי היא שאתה מאוד חסר ביטחון לגבי הנושא, וחשוב כן לבדוק עם עצמך איך בכל זאת אתה יכול להשתפר- בדימוי העצמי שלך- ומשם להמשיך הלאה לגבי זוגיות. נסה לא להיות קיצוני- אולי כן להביא את עצמך למצב "סביר", להבין מאיפה ההימנעות נובעת ולנסות לטפל בזה, ומצד שני לא להיות פריק של זה (זה כנראה לא יקרה בכל מקרה).
נראה כי הניסיון חשוב לך ולכן אין טעם שתוותר עליו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)