מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדי!eden24/09/2011
אני לא זוכרת מה היה העדכון האחרון - סימסתי לו ביום ראשון, אחרי שנפגשנו ביום שלישי ולא שמעתי ממנו - עדכנתי אותו לגבי בירור שעשיתי על משהו שדיברנו עליו. היו קצת חילופי הודעות וזהו.
יום למחרת היתה לי אסיפת הורים ובייביסיטר הודיעה שהיא יכולה עד מאוחר. אז חשבתי לנצל את העניין.
סימסתי לו - עד כמה אתה ספונטני? שאל למה - הסברתי שיש לי בייביסיטר וחשבתי לנצל אותה ליותר משעתיים. אמר שהוא פנוי עד 9 כי הוא עובד, אם מתאים לי קפה לפני. אמרתי שלא יסתדר והוא אמר שנדבר לקראת סופש.
ביום חמישי סימס אם אני יכולה ובסופה של התכתבות קבענו למתישהו במהלך השבת עצמה.
היום בסביבות 12 הוא מסמס לי אם בא לי קפה. כמובן שחיכיתי רבע שעה עד שעניתי. אחכ הוא רשם שהוא אצל חבר - האקס... וניפגש אחרי. רשמתי לו - ד"ש חם!! נדבר.
אני חייבת לציין שזה הרגיש לי ממש מוזר. והרי תמיד האקס סיפר לי שהחבר אצלו, ועכשיו זה בא מהצד השני, ואני מוסרת לאקס, ה-אקס שלי, ד"ש.
הוא שם איתו, עם כל המשפחה שלו, ואני לא. אני לא יכולה. אני לא במקום ההוא כבר וזה ממש מוזר לי. אני אפילו לא יודעת מה המוזרות הזו אומרת.. ברור שיש משהו, או שפשוט ככה זה אחרי שנפרדים. אני לא יודעת כי בחיים שלי נפרדתי רק משניבני זוג - האקס, מבלי שרציתי, והבעל, ביוזמתי ורצוני.
ממש בא לי לפגוש אותו היום, במיוחד שזה יהיה הכי לא מוזר לשאול אותו על האקס. וכמובן שאני מקווה שזה יזיז אצלו משהו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב!
eden25/09/2011כבר יש עדכון:
אתמול ישבנו ביחד בכיף לקפה/בירה של אחהר"צ. היה ממש נחמד ומצחיק. שאלתי אותו על האקס, זה הרי מתבקש במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא פגש אותי ישר אחרי שהוא היה אצלו. אמר שהוא ככה ככה. נראה לי עניין האי זוגיות שלו עדין משפיעה עליו והוא לא לוקח את זה טוב. שאלתי אותו מי מהמשפחה שלו היה, אז הוא עדכן כמובן.
זה היה ממש מוזר. באמת. אני שומעת עליו ועל המשפחה שלו שאני כל כך אוהבת ממישהו אחר. ולא סתם מישהו אחר – מהחבר הכי טוב שלו שאני יוצאת איתו ומבלה איתו, ומשתפת אותו. מוזר.
מה שכן, היה ממש נחמד, הראה לי תמונות מטיול שעשה, נשנשנו, שתינו, קליל וטוב. נפרדנו ב – היה ממש כיף, ועד לפעם הבאה, חיבוק ונשיקה.
אח"כ רציתי לסמס לאבא שלי ובטעות סימסתי לו. החלפנו עוד כמה הודעות וזהו, לא משהו משמעותי.
אני נשארתי עם התחושה של – זה ממש מוזר לי. לא יכול להיות שאחרי הכל אני בקשר עם החבר ולא עם האקס. לא משנה כרגע איזה קשר.
אז החלטתי, מהבטן, לסמס לאקס – "משעשע לשמוע עליך מהחבר, אבל נראה לי שמקור ראשון יותר מעניין ? תגיד כשאתה באיזור אם בא לך, נראה אותך".
אחרי חצי שעה הוא החזיר "סבבה ?".
האמת שאני לא יודעת כבר כלום. אני יודעת שכיף לי מאוד מצד אחד, ואני לא מצפה לכלום מהחבר – כיף לי כמו שזה. מצד שני, כשאני שומעת על האקס זה עושה לי משהו. אני לא יודעת אם זה רגש של משהו זוגי, או יותר בקטע שזה מוזר שפעם הייתי שם והיום אני לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן, עדי בחופשה השבוע
דורית כהן25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה
עדי בדיחי01/10/2011הי עדן ושנה טובה,
כן, זה משונה לך שבעצם את שומעת על האדם שאיתו רצית ואולי עודך רוצה קשר מסוים, קרוב יותר. ה"סבבה" ללא קביעה של משהו קונקרטי מצידו אומרת שמצד אחד הוא שומר אותך על איזשהי אש מסוימת, מצד שני לא מתחייב לכלום, וזה יכול אכן להעיד על המצב הרגשי הלא בשל לקשר- שבו הוא כנראה נמצא. את לא אמורה להתעסק באיפה הוא נמצא, את אכן אמורה להמשיך עם חייך. משונה ככל שהמציאות תהיה- פשוט תהני ממנה. ואם נהנית עם החבר- וטוב לך עם זה- הישארי שם ואפשרי לעצמך, כפי שהתחלת.
זכרי שכל מה שאת עוברת הוא לגמרי טבעי, יש ציפיות והאקס תמיד יעשה לך משהו בגלל הקשר שהיה (שהוא לא דומה כלל לקשר עם החבר), ויש פתאום כל מיני אפשרויות- מי ישב על אותה משבצת פנויה? המציאות מכתיבה את הקצב שלה ואם משהו אמור לקרות הוא בוודאי יקרה, כשהוא יקרה. עד אז- תהני ממה שהחיים מזמנים לך, נשמע שעם החבר לא כ"כ רע אחרי הכל, וגם אם זה יהיה ידיד טוב ועוד חברות לחיים, אין בזה שום פגם, זה אפילו מצוין.
מאחלת לך שנה של התחלות משמחות ומרגשות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה ומתוקה!
eden04/10/2011הי עדי!
האמת שאין שום עדכון - הצעתי לחבר להיפגש במהלך חופשת החג. אמר שהוא עסוק אז אולי ביום ראשון. לא שמעתי ממנו עד כה והאמת לא ממש מפריע לי.
מה שיותר חשוב הוא לאחל לך שנה טובה ומתוקה מדבש, תודה על כל העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה ומתוקה! - תגובה
עדי בדיחי04/10/2011הי עדן,
אכן לא צריכים להיות תלויים בדעה או זמינות של זה או אחר. יש לך ברוך ה' חיים מסביב, גם גברים מסביב.. :) מאחלת לך ברבה הצלחה ושהשנה תביא איתה רק טוב. תודה על האיחולים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)