מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה!!. חיזרתי אחרי בחור.....עדי27/09/2011
רציתי להתייעץ בקשר למקרה שקרה לי לאחרונה.
לא מזמן סיימתי מערכת יחסים רצינית ארוכת טווח. והוסיף אותי בפייסבוק בחור חמוד . מהר מאוד ראינו שיש לנו נושאים משותפיים יחד וקבענו להיפגש - מיוזמתו. אני הבאתי איתי חברה והוא חבר. ישבנו בילינו בנעימים. יום לאחר מכן הוא הציע שוב שניפגש ארבעתנו. והסכמתי.
היה נחמד מאוד . הרגשתי שאני מתחילה להתעניין בבחור וזה לא דבר שהיה קל לי לעשות אחרי קשר ארוך . יש לציין שלא הייתי סגורה על זה. וזה עוד היה נתון לשיקולי , רציתי להכיר עוד, לראות לפני מה אני עומדת . האם זה מתאים לי?...
ו. עשיתי טעות התייעצתי עם חברה- והיא הציעה לי לשלוח הודעה. שמסגירה את כוונותיי ודרישותיי!.... אני לא יודעת למה. אבל משהו אמר לי להקשיב לה. לשנות גישה.... רציתי להשתחרר לגמרי מהרעיון של האקס. ולכן שלחתי הודעה שהיא כתבה עבורי לשלוח לו.
הבחור הופתע. ואמר שהוא ישמח להיפגש איתי וכו'.
אני מאוד מצטערת על הצעד שעשיתי. אני מרגישה כל כך לא שלמה עם עצמי. אני רגילה להיות זו שמחוזרת. ולא המחזרת.. אני לא רוצה להיתפס כ-גבר בקשר. אם יהיה.....
יש לומר שהכנסתי את עצמי גם מבלי לדעת האם זה מה שאני רוצה. והכדור בידיים שלו.
אני לא יודעת איך לנהוג? .. אני מרגישה שזה הוריד איכשהוא מהערך שלי. בחיים לא אמרתי משהו כזה לגבר מעודי.... אני בטוחה שזה החמיא לו. אבל מצד שני גם הפחיד אותו?.....
יש לציין שהבררנות שלי ירדה . מכיוון שאני זו שיזמתי את השיחה של ההתעניינות מבלי להיות בטוחה באמת. ובגלל שנתתי מעצמי אני מרגישה יותר מעוניינת למרות שאני כמעט ולא מכירה אותו.
אני דיי לא שלמה עם עצמי. אני לא יודעת איך לפעול?? ..... האם עלי להתרחק כדי שהוא יתקרב ויחזר הוא אחרי? איך אפשר להעביר את הכדור לידיים שלי?
אשמחחח מאוד מאוד לדעה מקצועית בנושא, אני די בתיסבוכים עם עצמי!
תודה רבה....!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה!!. חיזרתי אחרי בחור..... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ27/09/2011עדי יקרה,
האינטואיציה שלנו, גם אם לעיתים "דוחפת" אותנו לנהוג כאילו בניגוד להיגיון שלנו או להתנהלות הרגילה שלנו, היא הדבר הנכון להקשיב לו וזה מה שאת עשית. חשת שהבחור מוצא חן בעינייך ומסיבה זו ואחרות בחרת שלא להמתין הפעם שהוא יעשה את הצעד אלא את בחרת לעשות אותו.
כמאמנת אני מאמינה שעלינו לעשות למען עצמנו ולא להמתין שדברים יקרו מעצמם או שאחרים יעשו עבורנו ואני מדרבנת גם את המתאמנים שלי לקום ולעשות למען עצמם. כאשר אנו במצב של עשייה ולא במצב של המתנה הכדור במגרש שלנו. כלומר, בחרת ליצור מצב בו הכדור במגרש שלך. ציינת כי למרות שהבחור היה מופתע הוא שמח.
כעת שוב הבחירה בידייך. לעשות את הצעד הבא או להמתין שהוא יעשה אותו. כלומר ליצור מצב שהכדור אצלך או להמתין שהוא יזרוק אותו אלייך. כדי להחזיר לעצמך את התחושה של העשייה, התחושה שאת שולטת בסיטואציה שיצרת, תוכלי להציע מקום ויום מפגש. אני בטוחה שהוא ייענה בחיוב ובשמחה. מתוך פנייתך יש לי תחושה שממש מצאת חן בעיניו ויוזמתך אף היא זכתה להערכה מצידו.
לקחת יוזמה בקשר או בכל מצב אחר אינה הופכת אותך לגבר המחזר אלא לאישה עצמאית אשר לוקחת את חייה בידיה, עושה למען עצמה ומקדמת את מטרותיה.
אני חושבת שאת יכולה לחוש גאה ביוזמתך, בפועלך ובעשייתך ואני מקווה שתמשיכי לעשות למען עצמך בכל מישור בחייך וכמובן, אני מאחלת לכם הצלחה בקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד שנה טובה ומתוקה!
עדי28/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)