עייפות וכעס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עייפות וכעס
    אפרוח
    27/09/2011

שלום, אני נמצאת במערכת יחסים עם בחור מזה 7 חודשים. כיום בת 20.
    לאחרונה אני מרגישה שאני נמצאת בתקיעות נפשית שמאוד פוגעת בתפקוד וההרגשה שלי לדעתי.
    אני חוששת שהחבר שלי, שידוע במזג המופנם שלו ובדכאונות שלו, משפיע עליי ולא נותן לי לצאת מהמצב.
    אנחנו מבלים הרבה מאוד זמן יחד, וכמעט לא יוצאים עם אנשים אחרים, מפאת עייפות נפשית/פיזית.
    אני סיימתי מערכות יחסים קודמות בחיי (בשלב מוקדם מאוד שלהן) בגלל סלידה מתלות, או מחשבה שאנחנו לא מתאימים מספיק.

בגלל אופיו הוא לא מרבה לדבר על רגשות, ואינני מרגישה שהוא מבין את כוח רגשות אלה עליי ועלינו.
    פתאום אני מרגישה דחף להתרחק ממנו, לפגוע בו כדי לחשל אותו, כדי לטעום בעצמי את החופש ה"שקרי" שלי.
    אינני יודעת מה לעשות. יהיה לי כואב לאבד אותו וגם לדעת שלא התמודדתי עם הבעיה אלא ברחתי ממנה.
    אחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות וכעס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות וכעס - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    27/09/2011

אפרוח יקרה,

אם הבחור מוצא חן בעינייך או לחילופין, אם את עדיין לא סגורה על מה את חשה כלפיו או האם ברצונך להמשיך איתו בקשר או לא, עדיין לא הגיע הזמן לסיים אותו. להתרחק ממנו יהיה סוג של פתרון שלו ייתן מענה להרגשתך ולמעשה לא יפתור מאומה. גם לפגוע בו לא יקדם אותך אל מטרתך ולא יענה על תהיותייך.
    ציינת שהוא איש סגור. מה לגבייך? האם את יותר פתוחה ותקשורתית? במידה וכן נסי לדבר, לשתף, לעניין ולדובב אותו לפתוח את סגור ליבו. בד"כ שיחה פתוחה ושיתוף גורמים גם לצד השני להיפתח ולשתף. לאט לאט ומעט מעט, אמנם, אך זה קורה בהדרגה ובהיקפים הולכים וגדלים.
    במידה וגם את פחות ורבלית ו/או אינך חשה שאת מסוגלת/רוצה להוביל תהליך כזה מולו, תוכלי לשקול להתייעץ עם איש מקצוע. כל כלי שתקבלי כיום, מאיש מקצוע זה או אחר, יעמוד לזכותך לכל ימי חייך ובכל מערכת זוגית בה תבחרי לקחת חלק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו