מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה
חיים30/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושב על גירושין אחרי שלושה חודשיםחיים29/09/2011
היי זה סיפור לא קל אני נשוי לאישה דתייה, גיליתי שיש לה חרדות קשים ופסיכוזה רק אחרי החתונה, היא ניכנסה להריון והחליטה להפיל את הילד בגלל פחד וחרדה. אתמול היא הזמינה אלי משטרה ועזבתי את הבית.(למזלי זה מוקלט שזה היתה תלונת שווא)
אני חושב עלייה אך אני פוחד לחזור כי היא לא מוכנה לקחת כדורים ולא יציבה נפשית.
אני פוחד שתהרוס לי את הקריירה שלי.
יש המלצות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו אבחנה פסיכיאטרית?
דורית כהן30/09/2011דימה יקר, צר לי מאוד על המצב בו אתה נמצא. עולה אצלי השאלה האם האבחנות שכתבת כאן הן מבוססות? האם היא אובחנה ע"י פסיכיאטר?
מכיוון שאתם נשואים רק 3 חודשים, ואין לכם ילדים, הייתי שוקלת ברצינות האם להישאר איתה. אם נכנסת ליחסים הללו בלי לדעת את המצב הנפשי האמיתי שלה - קיבלת החלטה על סמך נתונים חלקיים. האם הבעייה הנפשית התפרצה רק לאחר החתונה או שהיו לכך גילויים קודם לכן אותם היא הסתירה מפניך?
אני מציעה לך לברר את השאלות הללו, וכן לברר מה ההשפעות של לקיחת כדורים באופן קבוע,ולהגיע לייעוץ קצר מועד לגבי מה כדאי לך לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חיים30/09/2011לא ידעתי אל זה ליפני החתונה רק אחרי החתונה הלכנו לפסיכיאטור שלה והוא אמר לי את זה.
היא מסרבת לקחת כדורים וכול הזמן פוחדת ממחשבות רדיפה ואפילו אני חלק מהרדיפה שלה.
אני לא ידעתי למה אני ניכנס כי אני אדם קצת תמים.
אבל אני ממש מפחד אלי וגם אלייה כי אני חושב שזה מסוכן לחיות אם אדם במצב שבה היא נימצת.
היא לא רוצה כדורים כי הרב אמר לה שהיא בסדר גמור והיא מאמינה לזה בעיורון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע ממש רע
דורית כהן30/09/2011דימה, זה נשמע ממש רע. אבל מכיוון שאתה נשוי לה - אנא - קח את עצמך לייעוץ אפילו קצר - פגישה אחת או שתיים - לפני שאתה מחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)