בעיה עם ההורים של הבן זוג שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה עם ההורים של הבן זוג שלי
    לב אבוד
    02/10/2011

יש לי בעיה רצינית...
    אני והבן זוג שלי כבר הרבה זמן ביחד
    ידענו המון עליות ושערורתיות וההורים שלו תמיד היו מעורבים בזה...
    אחרי פעם אחת שהם קיבלו אותי אני עומדת בבעיה בעייתית
    בפעם האחרונה הגעתי אליו הביתה (הוא גר אצל ההורים)
    רבנו ואני צעקתי וקיללתי והתבטאתי לא לעניין
    וההורים שלו שמעו והם כרגע לא מקבלים אותי
    ואחת הבעיות שלנו לחזור להיות ביחד היא שכנראה הם יעשו הכל כדי שלא נהיה יחד
    ואני לא רוצה שזה יקרה... ואני לא כל כך יודעת מה לעשות כדי שיקבלו אותי חזרה
    ואני ממש לא רוצה להרחיק אותו מהם או שהם יכעסו עליו בגללי

אני לא יודעת איך להגיד את הדברים כדי שהם יבינו שאני אוהבת אותו ויעשה הכל כדי שיהיה לו טוב
    אני לא כל כך טובה בלבטא את עצמי כראוי ...
    צריכה רעיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם ההורים של הבן זוג שלי - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    02/10/2011

לב אבוד יקרה,

גם אם את לא מיטיבה לבטא את עצמך אני מניחה שאם וכאשר תחליטי ליזום פגישה עם הוריו ואיתו ולפתוח את ליבך הם יבינו היטב את דברייך ואת כוונותייך.
    נראה שאת נוטה "לאבד את זה" כאשר את כועסת. כלומר, את פחות בשליטה כאשר את בסערת רגשות. אולם אני משוכנעת שאת מסוגלת להפגין שליטה ואיפוק גם כן. זה הכל עניין של החלטה מראש, כאשר את רגועה ושלווה. לכן, נסי לתכנן את הפגישה הצפויה עימם ככל שתוכלי. כך הם יוכלו להפתיע אותך פחות ואת תישארי בשליטה. בכל אופן, החליטי, בינך לבינך, שלא משנה מה יהיה באותה הפגישה ולא משנה כיצד הם ינהגו (וצפי לכך שהם לא יצאו מגדרם, בלשון המעטה, עבורך) את תישארי בשליטה על רגשותייך ומחשבותייך ותאמרי את כל אשר את מתכננת לומר.
    גם אם התנהגותך לא הייתה במיטבה לאחרונה את ראויה, ככל אדם, להזדמנות נוספת. לכן, הרימי טלפון להוריו, התנצלי על התפרצותך האחרונה ותאמי פגישה. אם את חשה שמקום ניטראלי עדיף עבורך, קבעי את הפגישה בבית קפה שקט, כך שדברייך יישמעו בבירור ויובנו כהלכה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו