צריכה עזרה ב"לעזוב"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ב"לעזוב"
    עדן
    22/01/2008

שלום רב,
    פעם כבר כתבתי בפורופ וקיבלתי הרבה תמיכה ועזרה ואני מאוד מודה על כך שוב.
    אך הבעיה עדיין קיימת (רק התקדמתי צעד)
    אני בת 28, גרה עם חבר קצת יותר משנה. אנחנו יוצאים שנה וכמה חודשים.
    בחודשים אחרונים אני מרגישה שהוא לא האחד שלי. מהרבה מאוד סיבות שאני לא רוצה לפרט כאן שוב, אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לתמוך בו כל החיים ועוד הרבה דברים....
    אבל!!! אני לא מצליחה ללכת. בגלל שאנחנו גרים ביחד והורים שלי גרים דיי רחוק כל ניסיון שלי לעזוב ולעבור לחברות או לעזוב להורים ולנסוע כל יום מרחקים לעבודה הביאו אותי לתשישות פיזית ונפשית והחזירו אותי הביתה. הוא לא עוזב את הבית כי הוא יודע שאני אחזור. כל התקופה שאני לא שם הוא מפציץ אותי בשיחות טלפון ומכתבי אהבה (מניפולציות) אפילו הצעת נישואים קיבלתי בתקופות כאלו (רק בלי טבעת אמיתית). זה מאוד מושך חזרה, לבית שהוא שלי, לחיבוק של מישהו שאוהב (או תלותי).
    כל פעם שאני הולכת הוא רומז לי שיתאבד, או הולך ועושה משהו גרוע...
    אני מבינה שאני צריכה לבנות אסטרטגיה (אני יודעת שזה נשמע גרוע אבל זאת אמת:( גם אם מאוד כואבת).
    אני ממש צריכה עזרה.
    אני רוצה למזער את הנזקים שאני גורמת לו (לשנינו).
    חשבתי , קודם למצוא דירה ואז לעזוב, ככה יהיה לי מקום ללכת אליו בלי שאני אגיע לתשישות אבל זה מרגיש לי מאוד לא נכון לחפש דירה מאחורי הגב שלו.
    יש לכם ראיונות איך עושים את זה בצורה הכי יפה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה ב"לעזוב"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך להפרד מחבר תלותי

יהודית ברגמן
    22/01/2008

עדן יקרה!
    אין ספק שהתלותיות שלו בך והאיומים להתאבד מקשים עליך ועל קשר בריא בכלל ומחייבים טיפול עדין בבחירת דרך הפרידה. במקרה אחר, נכון היה לאמר לו שאת מרגישה שהוא לא האחד, ולא איתו תרצי לבנות חיים ובשלב זה את רוצה להפרד. אילו היה שקול, נכון היה מצידך להעמידו על מקומו ולהודיע באסרטיביות שאתם נפרדים ואת מחפשת מגורים בנפרד ממנו. אבל לא כך. כיוון שהמצב עדין איתו, עצתי לך לקחת יעוץ מקצועי. יתכן והוא יזדקק לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו