צריכה עזרה בדחיפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בדחיפות
    אלמוני
    02/10/2011

שלום אני בת 33 נשואה לאדם מקסים ויש לנו שני ילדים בן ובת הבן בן 8 והבת בת שנתיים. יש לנו בעיה. אי אשמח מאד לקבל פה עזרה או הכוונה אפילו מינימלית כי אני ממש אובדת עצות. מצטערת מראש שזה ארוך ...
    אז ככה אנחנו נשואים 9 שנים כבר אז לא אהבתי אותו בעוצמות אף פעם לא נמשכתי אליו היה לי נוח כשהכרנו היות והוא אדם מקסים מדהים ידעתי שלא אמצא בחור כמוהו בחיים. ומן הסתם יש לי סוג של אהבה כלפיו אבל אני לא נמשכת אליו . האופי שלו הורס הכל הוא מי די כרוך אחריי אין לו חיים משל עצמו אני והילדים הם כל עולמו ואני לא אוהבת את זה אני רוצה שיצא עם חברים שיפסיק להיות סביב ולרייר אחריי...זה ממש מוריד ודיברתי איתו מס פעמים על זה שאני לא מסוגלת להמשך אליו והסקס אגב קורה פעם בחודש אולי.....והוא מן סוג של אדם כזה שלא ידרוש דבר תמיד יעשה מה שאני מבקשת תמיד מרצה אותי קונה לי מתנות. הוא ממש עושה טעות אני לוקחת אותו כמובן מאלו...הוא מהצד שלו מאד סובל כי הוא צמא לאהבה והוא לא מקבל ממני אני לא יכולה לתת לו אי אפשר לתת לאדם שכל היום סביבי ומחכה לזה למרות שדיברתי איתו הוא טוען שהוא כזה עם חוסר ביטחון ומחזר אחריי כי זה הוא זה האופי שלו ושנית הוא כזה היות ואני מאד אדישה אליו. אנחנו נשארים בקשר היות ויש לנו שני ילדים ...הוא יודע שאני לא נמשכת אליו ובכל זאת הוא ממשיך בהתנהגות שלו עם כל החוסר ביטחון מולי וזה ממש מוריד ממני.המצב הכלכלי שלנו לא משהו לכן לא נוכל ללכת לייעוץ זוגי ניסינו פעם שתי פגישות זה ממש היה לנו כבד מבחינת כספית. שאלה לי ...האם המצב על פניו נראה אבוד? האם יש דרך כלשהי שאוכל להתאהב בו ? האם אפשר לאהוב גבר מבלי להמשך אליו???????
    סך הכל היחסיים שלנו די סבירים אם לא היה את עניין הסקס מבחינתי הכל היה מושלם אבל מן הסתם זה לא עובד ככה
    מודה לכם לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לטלטל את מערכת היחסים

דורית כהן
    02/10/2011

מיכל יקרה, אתם נמצאים במעגל קסמים: ככל שאת נרתעת ממנו ואדישה אליו - הוא מרגיש צורך לעשות יותר ממה שהוא עושה כל הזמן - הדבר היחידי שהוא כנראה יודע לעשות - וזה לחזר אחרייך ולכרכר סביבך וזה כמובן מרתיע אותך עוד יותר ואת רוצה שיניח לך ויתן לך חופש.
    ברור שהיחס הזה מחלחל גם לסקס ובולט שם עוד יותר, משום שזאת הטריטוריה הכי פרטית שלך ושם את שומרת על עצמך יותר מכל תחום אחר. וזה טבעי.
    העובדה שאף פעם לא נמשכת אליו היא מאוד בעייתית לגבי הסיכוי לשינוי, משום שהגוף שלך למד שוב ושוב לא להימשך אליו והתקבע בפוזיציה הזאת, ולא קרה שום דבר שיוציא אותך מן המצב הזה.
    אילו למשל הוא היה בוגד בך, יתכן וזה היה מערער את הקיבעון הזה וגורם לו להיות יותר מושך בעינייך. לפעמים הסכנה לאבד אותו - משנה גם רגשית וגם גופנית את כל התחושות!
    זה לא שאני ממליצה שילך לבגוד... וזה גם לא עובד כך כאשר את היא זו ש"שולחת" אותו.
    אני מנסה להראות לך שנדרש כאן לזעזע את המערכת המקובעת הזאת מכיוון חדש, מפתיע, שייצור איזון אחר, יותר לטובתו.
    כתבת שאין לכם תקציב לייעוץ זוגי, ואין לי כל כך מה להציע לך אם לא זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו