מחשבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות
    שחר
    02/10/2011

שלום,

אני נשואה כבר 14 שנה, מגיל מאוד צעיר...
    התחתתני כשהייתי בהריון וללא נסיון במערכות יחסים, כיום יש לנו שני ילדים.
    מערכת היחסים שלי עם בעלי היתה מאוד מעורערת עד לפני כשנתיים.
    היו המון קשיים ואפילו פרדות באמצע.

במהלך השנתיים האחרונות באמצעות טיפול היחסים קצת השתפרו והצליחו להכנס לשגרה מסויימת
    רק שדבר אחד מלווה אותי במהלך כל השנים האלו והוא מתעצם לאחרונה.
    אני לא נמשכת לבעלי בכלל, לפעמים אני מרגישה שכל דבר שהוא עושה או אומר מרגיז אותי גם אם הוא לא התכוון לכך.
    פתאום לאחרונה אני מרגישה סקרנות אדירה לגביי יחסי מין אבל לא איתו.
    פתאום מפריעה לי הידיעה שמעולם לא הייתי עם מישהו אחר...פתאום מסקרן אותי לדעת איך זה..
    וזה מפחיד אותי כי זה עוד יותר מרחיק אותי ממנו...
    המחשבות לגביי גברים אחרים לא היו ככה מעולם.
    אני חייבת לדעת האם זה בכלל טבעי? איך מעלימים את התחושה הזאת והיצר הזה שמעולם לא הכרתי קודם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעי אבל מסוכן

דורית כהן
    02/10/2011

שחר יקרה, זוגיות זה לא דבר פשוט לתחזוקה...דברים משתנים,בני הזוג עצמם עוברים תהליכים ומשתנים, ומה שאת חווה עכשו הוא טבעי. כנראה תחושתך שאינך נמשכת האחרונות לבעלך - דבר שאת כותבת שהולך ומתעצם אצלך - נובעת מכך שנפגעת ממנו כמה פעמים, ומאוד סביר שהסקס שלכם בשנים האחרונות ואולי מן ההתחלה - לא היה משהו שהדליק אותך.

יש זוגות שרבים המון אבל מוצאים נחמה וחיבור דרך סקס טוב. זוגות שאין להם את הסקס הטוב - כל ריב מרחיק אותם עוד יותר, כי אין מה שיחבר וידביק שוב.

כך שעליכם לעבוד בשני המישורים - גם לטפל בדברים הקטנים שמרגיזים אותך (ואולי גם בך יש דברים שמרגיזים אותו), ובמישור השני - להעשיר את חיי הסקס שלכם - לשפר את האיכות של הסקס, כך שלא ירגיש לך "טכני" או תחושה של "לצאת ידי חובה".

היי מודעת לסכנה שהימשכות לגבר חדש עלולה לסכן את כל המשפחה שלך וליצור אצל בעלך פגיעה שלא ניתנת לשיקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיוני-אני לא מסכימה עם דורית כהן

רינה
    02/10/2011

אני בת 43 והייתי באותה בעיה שאחרי 12 שנות נישואים בעלי ממש לא משך אותי, פשוט הרגשתי רק חובה לשכב איתו, ממש במקרה הכרתי גבר נשוי ומאד מושך שהיו לי איתו יחסים כמעט שנה עד שהחלטנו יחד להפסיק. היה נהדר כמו חלום, אני ממשיכה בחיי עם בעלי והיחסים בינינו אפילו השתפרו, אני חושבת שפשוט היה לי מזל, אך את תעשי מה שמתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה שאת מציעה לשחר בעצם

טליה
    03/10/2011

זה לנהל קשר עם גבר אחר, כלומר, לבגוד בבעלה, על מנת לשמור על הזוגיות שלהם?
    אני לא מבינה את ההגיון הזה ואיך זה מתיישב ביחד, אבל לפני שאת שולחת אנשים לקשור קשרים מחוץ לנישואים שלהם, אני מציעה לך לשים לב שייתכן שהיה לך מזל יותר משכל, שבעלך לא גילה את הבגידה שלך בו ומזלך גם, שאיכשהו הקשר עם אותו גבר נשוי הסתיים בלא שן ועין.

אני כמובן מסכימה מאד עם דבריה של היועצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו