היי. . הכרתי בחור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי. . הכרתי בחור
    עדי
    02/10/2011

הי הכרתי בחור חמוד מאוד. היום אנחנו יוצאים. קבעתי גם עם חברה שתבוא. כי לא רציתי שהוא כ'כ יביא את זה לקשר..... אני לא יודעת בכלל אם אני מעוניינת -
    ומעכשיו אני לא כ'כ רואה את עצמי נכנסת...
    יש דרך יפה לומר שלא?.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי. . הכרתי בחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי. . הכרתי בחור - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    02/10/2011

עדי יקרה,

מאחר וכבר קבעתם לצאת אולי כדאי שתתני לזה הזדמנות. ציינת שהבחור חמוד מאוד. גם אם לפתע את מתחרטת או חושבת אחרת, בכל זאת, כאשר קבעתם להיפגש היה בו משהו שמצא חן בעינייך, גם אם כרגע ה"משהו הזה" נסתר מעינייך...
    אם תחליטי כן לתת הזדמנות למפגש שלכם, השתדלי לבוא לפגישה בגישה חיובית אחרת באמת שאין טעם...ואם בכל זאת את לא מצליחה להביא את עצמך להיפגש עימו, ולא משנה הסיבה, אולי כדאי להשאיר חלון להזדמנות אחרת בפעם אחרת, אולי תחושי אחרת. צרי עימו קשר ואמרי לו שלא מסתדר לך היום ושאולי תנסו פעם אחרת. אולם, אם את חשה שאת ממש לא "בקטע" צרי עימו קשר ואמרי לו שחשבת על זה שוב ולא נראה לך שזה מתאים. מה שלא תגידי ואיך שלא תגידי הוא עשוי להיפגע. למרות זאת עלייך לנהוג באופן מכובד ולהודיע מראש.
    להביא את חברתך אינו נראה לי כפתרון ראוי ו/או הולם. אני מאמינה באמת, כנות, יושרה ויושר וגם כאשר הדברים שעומדים להיאמר אינם ערבים לאוזן, בראייה שלי, עדיף לומר את האמת, בצורה הכי עדינה שאפשר, ולא לנסות להסתיר אותה בעזרת אנשים, שאינם קשורים לסיטואציה, או תירוצים שאינם מכבדים את זה שמתרץ אותם או את זה שמאזין להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו