מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגע בפגישה ראשונהתומר03/10/2011
מדי פעם מזדמן לי לצאת לדייט , בחלק מהפעמים כמובן מורגש לשנינו שזה לא זה , אך בפעמים רבות שיש משהו שיכול להתפתח בהמשך....
הבעיה היא שאני בא לדייט ראשון , מדבר , מציג עצמי , מנסה גם להתעניין ולהיות נחמד, אך חסר לי משהו מהותי - מגע !!! ואני לא מדבר על מגע של סקס או נשיקות בשיא התשוקה ( יש לי גם רצון לבנות את זה באופן איטי ומדורג) , אלא על ליטוף של כף היד , ליטוף עדין של הלחי , חיבוק חם, או נשיקה קטנה שתראה על חיבה .... אני מבחינתי לא יוזם בדכ כי לא רוצה שזה יהיה כפוי מבחינתה , אך אני יכול להבין שמהצד שלה גם הדברים מורכבים..
דייט הוא עניין מלחיץ , גם לי הוא כזה ... לי באופן אישי עוזר המגע הזה , ולא רק דיבורים קרים , מרוחקים... אני פתאום שם לב שברגע שזה קורה אני פחות לחוץ , נשבר הקרח וכאילו נכנס להרמוניה שמתאימה לשנינו , .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע בפגישה ראשונה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ04/10/2011תומר יקר,
ישנם הרבה אנשים אשר מגע הוא חלק בלתי-נפרד ואף מהותי מהשיח אשר הם מנהלים. מגע מהסוג אותו אתה מתאר. ליטוף, נגיעה, חיבוק וכד'. אנשים אשר מתנהלים כך הם אנשים חמים ונעימים. רוב האנשים זקוקים לחום ואהבה ואם אינם זקוקים לכך ממש הם מאוד נהנים כאשר נוהגים בהם בחיבה, חיבה אשר יכולה לבוא לידי ביטוי במילים ערבות לאוזן ו/או במגע. לכן, בד"כ המגע המתלווה לשיח נעים לאנשים, לסוגיהם השונים.
אני מסכימה איתך שדייט יכול להיות מלחיץ. כך שאם אתה חש שאתה זקוק למגע על-מנת לחוש נוח ונינוח, נהג על-פי צרכיך. אני מאמינה שהצד השני בדייט תדע לפרש נכונה את חיבתך וזה אף ינעם לה. אולם, אם אתה נמצא במפגש כזה בו אתה חש שהבחורה נזהרת ו/או מנסה להימנע ממגע כלשהו, או במילים אחרות, קרירה יותר, סביר להניח שהיא לא מתאימה לך. לכן, נסה לקצר את המפגש ובעת המפגש השתדל כמיטב יכולתך להימנע מכל מגע פן הצד השני תפגע/תרגיש מאוימת/תיעלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)