דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    אנונימי
    07/10/2011

אני וחבר שלי ניפרדנו לאחר כשבוע הוא התנשק עם מישהי אחרת וכעת הוא רוצה לחזור אליי. כמובן שאני עוד אוהבת אותו אך מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רואה בעייה אמיתית

דורית כהן
    09/10/2011

אנונימית יקרה,
    אני מבינה שזה פוגע בך לחשוב שהוא התנשק עם מישהי אחרת למרות שכבר נפרדתם.
    אבל זה לגיטימי והרבה אנשים מוצאים נחמה ושוכחים את כאב הלב של הפרידה בעזרת מגע פיזי וריגוש אחר עם פרטנרים אחרים. שמעת על "ריבאונד"? זה באמת לחפש מהר בן זוג אחר או בת זוג אחרת, כי הקשר החדש, אפילו אם הוא לא רציני ולא מתאים לך, קצת מרגיע וקצת משכיח את זה שכל כך אוהבים והלב כל כך כואב, והמחשבות עדיין תפוסות כל כך עליו...

מבחינת מחוייבות - הוא לא עשה שום דבר לא בסדר. נפרדתם והוא היה עם מישהי אחרת.

זה מאוד פשוט: זה מה שקורה כאשר נפרדים. בן הזוג "מותר" (= לא אסור) למישהי אחרת. חשיבתית אין עם זה בעייה, ורגשית - את יכולה לראות בכך סימן עד כמה את עדיין אוהבת אותו אם התעורר כאב בגלל זה.

לגבי ההמשך - לא כתבת מדוע נפרדתם. אם את עדיין אוהבת אותו ומרגישה שהוא אוהב אותך - אני חושבת שאין סיבה לא לחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו