מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאהשרון09/10/2011
שלום אני בת 33 נשואה בשנית לגבר מקסים מדהים יש לי בת מנשואים קודמים וכן גם לו יש ילדה מנשואים קודמים. אנחנו ביחד כבר שלוש שנים והיחסים ביננו נפלאים מלבד בעיה אחת שתכף אפרט..יש ביננו אהבה גדולה הוא מחזר מאהב בעל למופת . אך למרות כל זאת אני מרגישה שאני מקנאה לו מאד ברמות שאין לתאר והאמת שבתחילת הקשר לא הייתי כל כך קנאית רק שלאחרונה אין לי מושג יש לי המון מחשבות טורדניות כמו למשל על גרושתו קשה לי לקבל את זה שכל האהבה שאני מקבלת ממנו היא קיבלה בעבר אני חוששת שמא הוא עדיין חושק בה או נמשך אליה...ניהלתי איתו שיחה בעניין הוא תמיד מחייך ואומר שאני פשוט הוזה ואני יודעת בתוך תוכי שזה לא נכון אבל אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להתגבר על זה . כשהוא מחזיר את הבת שלו לבית אמה אני תמיד מבקשת שיתקשר אליי כדי לשמוע ברקע אם היא נמצאת לידו ....זה קרה לאחרונה היות שתמיד אני שומעת גם מהמשפחה שלו שהוא אהב אותה ברמות מטורפות שהייתה בינהם אהבה עצומה ...אז כנראה שהבעיה הגיעה מהמקום הזה. אני מנסה להדחיק אך ללא הצלחה ואציין שני כרגע בהריון וזה בכלל לא מוסיף להרגשה הכללית .. אני תמיד משווה ביני לבינה ושואלת אותו שאלות מי יותר יפה וכל מיני דברים קטנונים ...אני לא יודעת איך להפטר מזה . זה ממש מפריע לי ומן הסתם גם לו. שוב אציין שאף פעם הוא לא נתן לי הרגשה שאני דחויה או משהו קרוב לזה זה כאילו הכל מהמחשבות שלי.וזה רק בשנה האחרונה.בתחילת הקשר הכל היה נפאל.
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ10/10/2011שרון יקרה,
קנאה היא תכונה טבעית אשר שוכנת בכל אחד מאיתנו. בחלקנו היא באה לידי ביטוי בעצמות גבוהות יותר, חלקנו מצליחים להתמודד עם התחושה הזו באופן רציונאלי ולחלקנו היא מהווה נטל, כמו במקרה שלך. מאחר וציינת כי הזוגיות שלכם טובה ובריאה וכי בעלך מדהים ואתם אף בשלבי הרחבת המשפחה בימים אלה, אני חושבת שכדאי שתשקלי פנייה לאיש מקצוע אשר יוכל לסייע בידך לשים את הקנאה בפרופורציות ואף לתת לך כלים להתמודד נכון עם התחושה הזו.
בראייה שלי, גם אם בעלך אהב את גרושתו בעצמות גבוהות וגם אם הקשר ביניהם תקין, אין זה מעיד על דבר למעט העובדה שבעלך הינו איש אשר יודע לאהוב, להביע רגשות בעוצמות ולתת לבת-זוגו תחושה מדהימה, כפי שאת חשה. הוא בחר לסיים עימה את הקשר ובחר בך כשותפתו לחיים ובך הוא משקיע את אהבתו. איתך הוא בחר להקים משפחה, איתך הוא בחר להביא ילד לעולם והתנהלותו כלפייך, כאשר את מעלה את תחושותייך בהחלט מעידה על אהבתו אלייך ועל רצונו באושרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)