מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותהודיה10/10/2011
אני בת שלושים. ( ובמפתיע לא לחוצת אתם יודעים מה - בכככללללל)
לאחרונה אני יוצאת עם בחור מקסים, שממש כיף להיות איתו , והכל באמת באמת עובר על מי מנוחות
(אני והוא יוצאים חודשיים, היה ביום ההולדת שלי , ראה את המשפחה המורחבת , ראיתי את הוריו .)
ועכשיו הוא יוצא לחול במשך שבועיים, ואחר כך לסין לשלושה שבועות ואחר כך למילואים לעוד שלושה שבועות
. למרות שמבחינה ריגשית אני יותר וממוכנה לחכות לו והוא הרי שווה כל רגע אחר כך, מרגיש לי שאני מוותרת יותר מידי בתוך " מאזן הכוחות" שצריך להיות בן בני זוג, בעיקר בהתחלה. אני מתכוונת לזה שייעשה הרושם שאני מוכנה להקריב בשבילו מעל ומעבר והוא הרי לא צריך לדעת כבר עכשיו כמה הוא חשוב לי...
כמובן שרק כעת מתחילה "מסכת החופשות האלו" ואין לדעת איך אני אתייחס להבלחות שלו בישראל איתי אבל זה מרגיש לי שאני מאבדת פה מומנטום גדול של חיזור , ושהוא יקח את ההרגשות שלי כמובן מאליו.חשוב לציין שהבעתי את עצבותי ושאני אתגעגע מאוד, ואפילו אמרתי שזה מעצבן וביחד עם כל זה איחלתי לו שיהנה ושאם הוא יתגעגע מאוד אני מאוד אשמח.הוא בתגובה אמר זה לא נעים אבל זה לא מעצבן ....
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
מוניקה הרשקוביץ10/10/2011הודיה יקרה,
אני שמחה שלאחר פרק זמן של חודשיים בלבד מצאת כי האיש הזה, עימו את נפגשת, הוא האיש "שלך".
יחד עם זאת, אתם יוצאים רק חודשיים ואם הוא לא היה נוסע לכאן ולשם לתקופה של כמה שבועות, אני מניחה שלא היית חושבת אם הוא האיש הנכון עבורך או לא אלא היית פשוט ממשיכה לזרום על מי-מנוחות, כפי שהתמזל מזלך עד כה בקשר הזה. לכן, למרות שהוא בכל זאת ייעדר לתקופה של כמה שבועות את לא צריכה לצאת בהכרזות כאלה או אחרות, לומר לו שתמתיני לו וכד', אלא לאפשר לקשר להתפתח, למרות שזה יהיה לתקופה קצרה מרחוק. המרחק אשר נכפה על הקשר שלכם יכול להוות מעין מבחן. תוכלי לבחון כיצד את חשה, מה את חשה, האם את מתגעגעת, כיצד הוא מתנהג, האם הוא מתקשר ושומר על הגחלת, האם הוא מתגעגע ואומר לך זאת וכד'.
אם את חשה שהקשר הזה נכון עבורך, אני חושבת שנכון יהיה לאפשר לו להתקיים, גם אם מרחוק, לתקופה של השבועות הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)