מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סערת רגשותדני20/10/2011
שלום,
אני מרגיש בנקודה זו של הזמן כי כל העולם חורב מעלי. חלמות שחלמתי אט אט נעלמות ומשאירות לי סביבה ריקה.
אני מאוהב בבחורה ואני בקשר זוגי איתה כבר 6 שנים וחצי, יש לי משיכה לגברים שאף פעם לא עשיתי איתה כלום וניסיתי להסתיר אותה כל הזמן כי חשבתי שהיא תעלם או תחלוף. אבל לצערי הדבר לא חולף ואני מתחיל לחשוב להתקדם עוד צעד עם החברה חתונה לעבור לגור ביחד ואני מבין שזה לא ילך אם אני לא אספר לה על אותם רגשות, כבר בראש שלי אני רואה איתה משפחה ילדים נישואין בית אני כ"כ אוהב אותה ואני מפחד להפסיד אותה בגלל אותן רגשות. פעם אחת אני יכול להרגיש סטרייט ופעם שניה לצד השני. אני לא רואה את החיים שלי עם גברים על אף המשיכה שאני חש (תחושת המשיכה מלווה אותי מהחטיבה-אבל אף פעם לא עשיתי איתה כלום). אני מרגיש שיש לי משיכה לנשים אך היא לא חזקה כמו המשיכה השניה אולי בגלל שהיא אסורה מבחינתי.
מבחינת סקס לפעמים אין לי את הדחף אבל ברגע שאני נכנס לעינינים אני שם עד הסוף אני נהנה ומסופק.
אני מרגיש תחושה עזה של תיסכול.כל היום הראש שלי לא עוזב אותי עם המחשבה למה זה מגיעה לה? למה זה מגיע לי? איך אני מספר לה דבר כזה? ומה עושים? האם ניתן לקיים בכל זאת מערכת יחסים כזאת?.
אני מרגיש שהיא אהבת חיי ואני רואה את העתיד שלי רק איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך להתמודד
עדי בדיחי20/10/2011שלום דני,
אני חושבת שצריך להפריד בין 2 דברים- האחד הוא המציאות אותה אתה חי, גבר מאוהב לפני צעדים משמעותיים כמו מגורים יחד וחתונה, מצד שני, מציאות פנימית אחרת, שמדברת בעיקר על ריגוש ומשיכה לצד השני- אבל ספק אם אכן לקיים חיים עם בני המין השני. ז"א זה נשאר בגדר אותה משיכה אסורה כפי שהגדרת.
אני מניחה שההסתרה לוקחת לך הרבה מאוד כוח ואנרגיות. עיקר התסכול שאתה חש נובע משם- יש בידיך מידע שאתה לא יכול לשלוט על עוצמתו- והוא לוקח ממך את מירב הכוח שלך. גם מול עצמך וגם מול מערכת היחסים אותה אתה מנהל. אתה צודק שמידע כזה יכול להפוך את הקערה מבחינתה, ויתכן מאוד ויהיה לה קשה לקבל את זה.
לפני כל צעד שהוא- אם זה לספר לה, אם זה לגור יחד או כמובן להתחתן- עדיף שתעצור. הסיפור כרגע הוא פחות החשיפה שלך בפניה אלא העובדה שאתה צריך לעצור ולעשות חושבים- מה אתה עושה כיום. היום, כשאתה יודע שאי אפשר להמשיך במצב הזה- הוא מתסכל מדי.. ותוקע אותך במצב בעייתי מאוד.העצה הכי טובה ויעילה שאני חושבת שאני יכולה לתת לך היא להיעזר באיש מקצוע עם ניסיון בתחום הזוגי והמיני, מטפל שיוכל לעשות אתיך קצת סדר ולנקות את התמונה שלך, כך שתוכל גם לקרוא אותה. אם תצליח לעשות את הצעד הזה (והוא לא כ"כ קשה כמו שהוא נראה לפעמים)- לפנות לטיפול של לפחות כמה מפגשים ולאתר בדיוק את הנקודות החשובות- אתה תוכל להגיע אליה ולקשר איתה בצורה הרבה יותר מושכלת, כזאת שתצמצם את הנזק למינימום, אם בכלל יהיה נזק. כרגע, הסיכון בלספר לה הוא גדול מדי ואני חוששת שזה יכול לגרור חוויה רגשית מאוד קשה עבורך. אם תשכיל לעשות את זה לאחר יעוץ עם מישהו מוסמך, אתה תרגיש את המשענת הזאת שעכשיו אתה כ"כ זקוק לה.
אני מקוה שהצלחתי להעביר את המסר.. בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)