מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצובה ודואגתעצובה20/10/2011
שלום.
אני נשואה מזה חמש שנים לאהוב לבי. נולדו לנו שני ילדים קטנים ומקסימים.
לאחרונה הבן הגדול עובר תקופת משבר, אולי בגלל אחיו הצעיר שמתחיל לגדול גם הוא (הגדול בן 3 והשני בן שנה). הגדול נוטה להתפרצויות זעם, חוצפה, קנאה וכו'.
הבעיה מתחילה כשבעלי ואני, מיד אחרי כל ויכוח עם הבן רבים בינינו. במקום להיות חזקים ביחד בשבילו אנחנו נשברים. כל ויכוח איתו הורס לנו שבת שלמה ותמיד זה נכנס בזוגיות בנינו.
אני פוחדת שלא נחזיק ככה מעמד עוד זמן רב. עצוב לי מאד כי יש לנו המון אהבה, וזו בטח בעיה של תקשורת...
השיחות בנינו לא מובילות לשום מקום. אנחנו מדברים על כך שוב ושוב ותמיד זה נגמר בעלבון, או בהסכמה כלשהי על דרך פעולה שנשכחת במשבר הבא.
לפנות ליועץ זוגי? להדרכת הורים?
אני מרגישה אבודה ועצובה מאד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה-יש פיתרון
עדי בדיחי20/10/2011שלום עצובה,
את מתארת באמת סיטואציות לא קלות, ואת צודקת שיש להיות חזקים מול הילד ולא להישבר. בעיקר כשמדובר במצבים שדורשים גבולות מול הילד- וכשהוא רואה ומרגיש את חוסר החוזק שאתם משדרים מולו, הוא עלול להמשיך ככה ואף לעודד התנהגות לא רצויה מולכם.
נתת פיתרון מצוין ואת צריכה לשמוח דווקא שהגעת אליו- הדרכת הורים היא אכן המקום הנכון להתחיל דרך חדשה. את תתפלאי כמה זה יכול לעזור וקודם כל לתת לך ביטחון מחודש בהורות שלך ושלכם. בהמשך את תרגישי שגם הזוגיות מתחזקת, כיוון שלהרגשתי לפחות הדינמיקה הזוגית נחלשה דווקא בעקבות החוויות מול הילד שכפי שאמרת- הציפו בעיה (אולי קיימת ואולי לא) של תקשורת. לכן חשוב להסתכל על הכל כעל "מובייל", כעל מכלול שמושפע מהרבה מאוד גורמים ולא רק אחד ספציפי.
אם תרצי פני אליי במייל -מופיע למעלה, כי איננו יכולות להמליץ כאן על אנשי מקצוע.
אז אל תהיי עצובה, כי כשיש פיתרון וכלים- הדרך קצרה בהרבה ממה שזה נראה. בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)