בעיות סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות סקס
    עפרון
    20/10/2011

אני נשוי מעל 20 שנה, הילד הקטן כבן 5 עד לפני מספר חדשים עדיין היינו עסוקים מעל הראש בגידול הילדים כך ששם היה מרכז הכובד של תשומת הלב
    קיום יחסים מיניים היה סביר ותקין.
    בשנתיים האחרונות אני מרגיש הרבה יותר פנוי "בראש" ואני רוצה יותר קיום יחסים
    לצערי הרב רעייתי לא באותו מצב, נהפוך הוא היא הרבה יותר עייפה אין לה חשק ולפעמים נדמה לי שאין לה שום עניין בסקס.
    המצב כיום הוא שקיום יחסים הפך להיות די משעמם בתדירות של 1 בשבוע וגם זה רק כאשר אני מאיץ ברעייתי לרוב אין לה רצון להמשיך אחרי שאני מגיע לפורקן והאקט עצמו קצר ומתומצת.
    אני דיי מתוסכל ועולים לי בראש מחשבות של בגידה.
    אני מאוד אוהב יחסים מיניים .
    שנינו בשנות ה-40 .
    היחסים האישיים הם טובים מאוד יש בנינו המון צחוקים ובילויים משותפים איך שהוא הנושא הזה נשאר בפינה וכמה שניסיתי להעלות אותו לדיון לא הייתה פתיחות ורצון להבין את הצורך העצום שלי בעניין
    אני ממש מתוסכל ומרגיש שהזמן לא פועל לוטבתי

אנא עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה ללא תשוקה מינית

דורית כהן
    22/10/2011

עפרון היקר, אני מניחה שאתה יודע שאתה בחברה טובה ורבת משתתפים של המון גברים מתוסכלים מינית, שנשותיהם איבדו את כל התשוקה וההתלהבות לסקס.
    זה קורה אצל רוב הזוגות, מסיבות שונות, שלפעמים פועלות במקביל ומשפיעות כולן באותו כיוון.
    אמנה כמה מהן:
    1. שעמום ואיכות ירודה ולא מתאימה של הסקס עצמו
    2. הבדלי העדפות בתוך הסקס וחוסר תקשורת מתאימה בהקשר זה.
    3. כעסים ותיסכולים כלפי בן הזוג, ברך כלל בגלל תחושה של עומס מטלות בבית ובחינוך הילדים ושיתוף פעולה לא מספק של בן הזוג.
    4. סדרי עדיפויות שונים מאלו שלך ועייפות מצטברת.
    5. צורך בחיזוקים, מחמאות, ודימוי גוף ירוד.

ויש עוד...
    מה עושים? לחפש דרכים חיוביות לרתום אותה. לא להיות שיפוטי וביקורתי כי זה רק יטפח אצלה רגשות אשמה והתנגדות נוספת לכל נושא הסקס והיא תרגיש עוד יותר "לא בסדר".
    לדעתי לא יזיק אם תיכנס בעצמך לייעוץ על מנת לבחון אובייקטיבית את איכות הסקס שלכם ולחשוב על דרכים חיוביות לרתום אותה לעניין.
    זה לא שנניח תילמד עכשו כמה פוזות חדשות ותרוץ אליה עם הרעיונות החדשים!!! בייעוץ יתכן שתילמד מהי הגישה הנכונה לאישה, מה מדבר אליה, מה מדליק אותה, ותלמד לפתות אותה.
    אני מתארת לעצמי שזה מעצבן לחשוב שתצטרך להתאמץ עכשו ולהשקיע, הרי בשביל מה מתחתנים?? שיהיה סקס זמין כל הזמן, בין היתר...אבל החיים אינם כה פשוטים כמו שזה נראה בתחילת הנישואים, וכמעט הכל משתנה עם הזמן וצריך ללמוד איך להתארגן עם השינויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו