יציאות ובילויים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יציאות ובילויים
    אלמוני
    21/10/2011

שלום אני בן 36 אשתי בת 35 נשואים 8 שנים יש לנו שני ילדים מקסימים (7,3) . יש לנו כבר מס שנים בעיות בזוגיות, אשתי שיתפה אותי בעניין מאד כואב ועצוב (לי בכל אופן) שהיא מעולם לא אהבה אותי כמו שאוהבים גבר במילים אחרות לא נמשכת אליי אך אני מאד יקר לה ואוהבת אותי כאבא לילדים שלנו כחבר אבל אין את הלהט התשוקה האהבה....האמת שכשאני חושב על זה מעולם זה לא היה . אני תמיד חשבתי שככה היא אשה קרה וזה אופי. אבל היא הסבירה וציינה שהיא מאד חמה ואוהבת אך היא גם סובלת כי לה קשה לחיות כשאין אהבה מבחינתה ....אני אוהב אותה ונמשך אליה ברמות היא יודעת זאת ....הסקס קורה אולי אחת לחודשיים....אני מבין אותה...לפני כשלוש שנים הכירה בעובדה שתי בחורות שהן היום חברות שלה מאד טובות. הן נוהגות לצאת למועדונים ולפאבים..מבחינת הבעל זה בסדר היות וגם בעלן יוצא ומבלה. אשתי התחילה לצאת עימן אחת לשבועיים ואני מוצא את עצמי עם הילדים בבית בימי שישי ...היא בגיעה בעדך בשלוש ארבע בבוקר. בעיניי זה ממש לא הגון ולא יפה כאמא לצאת למועדונים ולפאבים בעינייה היא לא מוכנה לבטל את עצמה בשביל משפחה טוענת שמאד אוהבת לרקוד ועליי לקבל את זה. אליי פאבים ומועדונים לא מדברים בכלל כך שאין לי מה לחפש שם עם החברות שלה אני (היא הציעה לי לבוא איתן ...יודעת שאסרב) אמרתי לה שזה מפריע לי שאין לי בעיה שתצא לסרט או בית קפה או מסעדה ....מה אני אמור לעשות ? אני פשוט נוח לה . זה הכל .
    היא לא רוצה להתגרש ...פשוט היציאות עם החבורת גורמות לה להתפרק כי לא טוב לה..מאין סוג של בריחה. אבל מה איתי? אני נשאר בלי אהבה.... בסופי שבוע לבד עם הילדים.ובלי יחס חם ואוהב ממנה. היא אומרת לי שזאת בחירה שלי שזה בסדר אם אני גם אצא עם חברים ....שנצא לסירוגין פעם היא תשמור ואני אצא ופעם אני. הכל רק לא להיות איתי .... זה מעציב אותי מאד אני לא יכול לתפקד בעבודה קשה לי מאד עם הידיעה שגם לא אוהבים אותי וגם לא רוצים לןשחרר אותי. אני מאד אוהב אותה למרות הכל . אני אוהב את הבית שלי .
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות ובילויים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

אני
    22/10/2011

היי
    מה שהיא אמרה לך זה דבר אחד, האם אתה מרגיש עם זה בסדר,למה אתה נשאר שם? למה אתה נשאר עם אישה שאומרת שלא אוהבת אותך?

איך היחסים בינכם בכל הרמות?
    אני אומנם צעירה אבל לטעמי זה בסדר גמור שלכל אחד מבני הזוג יש את החופש והזמן שלו
    לצאת ולבלות ,"לא ראוי שאמא לילדים תצא למועדון" באמת....
    אם היא יוצאת ועושה שם שטויות עם גברים אחרים אז יש לך מה לומר
    אבל אם לא כך המצב, תצא גם אתה לבלות את בילוייך ,כל אחד וההנאות שלו
    והיא יוצאת פעם בשבועיים זה ממש ממש בסדר

נשמע אבל שהיא מעדיפה לבלות עם חברותיה מאשר איתך,לא הבנתי מדבריך אם אתה יוזם מנסה מציע דברים נחמדים שמעניינים אותה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למצוא מודל זוגיות מתאים יותר

דורית כהן
    22/10/2011

שלום לאלמוני,
    מה שאתה מתאר הוא מצב תבוסתני שבו אתה מרגיש שאתה הוא זה שמוותר ו"נדפק", וככל שאתה מקבל על עצמך יותר את ה"עובדות בשטח" שהיא מנחיתה עליך - כך אתה מאבד יותר ויותר את הכבוד העצמי שלך וזה פוגע בדימוי העצמי.
    אינני אומרת שאתה צריך להגביל אותה. אינני בעד הגבלות. אבל זוהי מערכת יחסים שלא ממש נותנת לך את צרכיך הרגשיים והגופניים הבסיסיים כגבר. הפכתם לשותפים שמה שמקשר ביניהם זה הורות.
    עליך לשאול את עצמך האם בגילך זהו הבסיס לזוגיות שאתה מיישר איתו קו?
    אם אתה עושה את החשבון שלך ואומר - אני אוהב אותה, לא רוצה לחיות בלעדיה - לא רוצה לפרק את המשפחה כפי שהיא - חפש לעצמך דברים שיעשו אותך קצת יותר מאושר.
    גם אם זה כרוך בלצאת לבילויים שמתאימים לך. גם אתה יכול לקבוע עובדות בשטח ולהחליט שאתה יוצא עם חברים. ואם לה לא מתאים סקס איתך - בדוק איתה מה דעתה על פתיחת הזוגיות.
    יש זוגות שמסכימים על מודל יותר פתוח שמאפשר לכל אחד מבני הזוג למצוא פרטנרים חיצוניים לבילויים ולאינטימיות מינית.
    יתכן שהזוגיות שלכם צריכה לעבור לשלב התפתחותי אחר ממה שהיא עכשו.

אבל, אני מייעצת לך להגיע איתה לייעוץ זוגי על מנת שהשינויים ייעשו תוך מחשבה עמוקה ויסודית מה המשמעויות של צעדים אלו ומהן ההשלכות הצפויות.
    ישנו לאחרונה מודל נישואים הנקרא "המונוגמיה החדשה" שמשאיר את בני הזוג המקוריים מחוייבים ונאמנים ליחידה המשפחתית המקורית אבל מאפשר - בהסכמה - לעשות גיחות החוצה למערכות יחסים חלקיות חולפות.
    שינויים כאלה הינם מאוד מהפכניים, ועל כן צריך לחשוב עליהם ביסודיות, תוך קבלת ייעוץ מתאים.
    מצד שני - לספוג את מה שהיא עושה לך ולא לשמור על עצמך ולדאוג לצרכים שלך - זה רק יחמיר את המצב. זה יחמיר את הייאוש שלך ויחליש אותך - וירחיק אותה עוד יותר ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אלמוני
    22/10/2011

זה לא פשוט לפרק משפחה.אנחנו חיים כחברים ,בבית הכל שגרתי רק שאני מת לגרום לה לאהוב אותי.לגבי בילויים ויציאות אני תמיד מציע לה מפתיע אותה אני די טיפוס רומנטי מה שהיא לא אוהבת בגברים מסתבר....אני מעדיף בילויים כמו מסעדותצ בתי קפה צימרים...לגבי מועדונים אני ממש לא בכיוון .אני לא בקטע של לצאת עם חברים לפאבים ומועדונים עם חברים.מעדיף לבלות עם אשתי.לצערי אני מבין שאנחנו כנראה לא מתאימים ..באחת השיחות שלנו הבנתי שהיא התחתנה איתי כי ידעה שלא תמצא אדם כמוני בעולם שאין גברים כמוני... וזה קצת מצער לדעת שאולי אני רק נוח לה. אני מרגיש ממש רע והביטחון שלי ממש בקרקע.זאת הסיבה שאין לי ראש בכלל לחברים כרגע אני רק עסוק באיך לגרום לה לרצות אותי. זה מטריד אותי מאד. וכן . היא מעדיפה לצאת עם חברות שלה על פניי היא בחורה שמאד אוהבת לרקוד והיא תמיד מספרת לי שכשמתחילים איתה היא אומרת שהיא נשואה והיא יוצאת למועדונים רק כדי להנות ולרקוד. אני אהיה מאושר אם אקבל ממנה אוהבה.אך כנראה שאי אפשר בכוח.... רק המחשבה על גירושים מציקה לי קשה לי המחשבה שיהיה לה מישהו אחר שיגור עם הילדים שלי ויהווה להם כאב.. זה ממש קשה. תודה על העצות
    זה מעודד מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו