כוונות זדוניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כוונות זדוניות
    פלונית
    21/10/2011

כשאני פוגשת גבר המוכר לנו (שנינו נשואים) ברחוב, תמיד מחמיא לי. אבל הפעם נוסח דיבורו היה שונה ומעניין תגובתכם: "את נראית מאד מאד צעירה, את מוכנה שאכיר לך מישהו"??, הייתי בתדהמה גם בצחוק לדעתי לא אומרים לנשואה, האם רצה לבחון אותי אם אהיה מוכנה לבגוד עימו? האם סתם להחמיא? עניתי שאיני מוכנה להחליף את בעלי באף אדם.מה דעתכם על הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוונות זדוניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזמינה את משתתפי הפורום להביע דעתם

דורית כהן
    22/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבור: דורית כהן

פלונית
    23/10/2011

שלום רב. איני מבינה מדוע התנגדת את להגיב לשאלתי, אני תמוהה ופגועה. האם איני זכאית כמו לאחרים לתגובתך?? האם יש הפלייות בפורום??
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלונית

mosha
    23/10/2011

אני אענה לך בקיצור ....רוב הגברים בוגדים ומחפשים ...את הדשא של השכן שתמיד ירוק יותר .הבחור ניסה אותך איך תגיבי וליבדוק אים את מהסוג שהוא מעוניין.אים את לא בקטע.סומך עלייך שתנפנפי אותו ..אבל אים רוצה.....השמיים הם לא הגבול...פשוט לא ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי זו פשוט שורת פתיחה לגישוש

דורית כהן
    23/10/2011

פלונית יקרה, סליחה על כך שלא הגבתי.
    האמת היא שפשוט לא היה לי משהו חכם להגיד לך. הכל עניין של השערות...זה כמעט בטוח נסיון שלו למשש את הדופק אצלך - לראות איך תגיבי, ולהחליט האם יש לו צ'אנס להתחיל איתך או לא.
    אבל באמת כדאי שתבדקי עם עצמך למה זה כל כך חשוב לך. כמו שמעיין כתבה לך, למה את עושה כזה עניין מכך. למיטב ידיעתי גברים כל הזמן "יורים שורות פתיחה" בנסיון להתחיל עם נשים, ואת פשוט נתקלת בשורה לא הכי שגרתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- דורית כהן

פלונית
    23/10/2011

אפתח את הקלפים: כשבן אדם כמוני נמצא בהלם ולא יכול להאמין למה שקורה ...
    זה קרוב משפחה לא צעיר ואני נישאתי לפני כמה שנים בלבד מאד צעירה, ולא יכולה להאמין שזה קורה לי... ובגלל שהיית במצוקה פניתי אליכם. עכשיו תביני מדוע זה מטריד אותי. אני לא תמימה כפי שאני מצטיירת אולי בעיניכם, אבל אני בהלם ורוצה חיזוק לדעתי. וקיבלתי, מכם. ותודה- רבה רבה על עזרתך ולכל מי שענה לי. אבל אמצע דרך לעשות לזה סוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- דורית כהן

פלונית
    22/10/2011

שלום רב. תמיד טוב לשמוע כמה שיותר תגובות, לומדים מכולם כי "מכל מלמדי השכלתי" אך גם חשוב לי דעתך בעיקר. ואשמח אם תגיבי בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה משנה?

מעיין
    22/10/2011

פלונית יקרה,

ברור שכשאנחנו נמצאות בזוגיות וותיקה ושגרתית, אנחנו מתענגות על כל סופרלטיב שנשמע לעברינו.
    ייתכן מאוד שיש לבחור המדובר אינטרס מאחורי המחמאות, אבל מה זה משנה?
    שאלי את עצמך למה כנות כוונותיו מעסיקה אותך כל כך.
    לדעתי, זו השאלה שצריכה להעסיק אותך ולא השאלה ששאלת.

שלך,
    מעיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו