זוגיות במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר
    מעיין
    21/10/2011

אני נשואה 3 וחצי שנים ולפני כ-3 חודשים נולדה לנו בת ראשונה. מאז הולדת הבת ישנם עליות ומורדות ביחסינו, אני ובעלי כבר חצי שנה לא מקיימים יחסי מין..בעלי מעוניין אך אני כל הזמן דוחה אותו בתירוץ שאני עייפה למרות שאין כך הדבר. אני לא יודעת למה אבל אני מרגישה כי כבר אינני נמשכת אליו וזה מאוד מטריד אותי. בנוסף, אני חולמת על גברים אחרים בלילה. אינני מבינה מה קורה לי...אשמח לשמוע לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבות רגשיות ואולי הורמונליות

דורית כהן
    22/10/2011

מעיין היקרה, לידה הינה השינוי הכי רציני שיכול לקרות לאישה. ההשערה שלי היא שיש אצלך כעסים ואכזבות ממנו. שיש לך ציפיות מסויימות שהוא אינו מקיים ומבחינה רגשית ע כן קשה לך להתקרב אליו.
    דבר נוסף שקורה אצל חלק מן האמהות הצעירות הוא שכל האהבה זזה לכיוון הילד/ילדה - ופתאום האהבה שחשנו באופן טבעי לבן הזוג - נמוגה ונחלשת מאוד. אצל רוב הנשים משיכה מינית תלוייה ברגשות כלפי בן הזוג. אם אינך מספיק אוהבת או שאת כועסת עליו - זה ממש פוגע בתשוקה המינית.
    שווה לברר לעצמך מה עובר עלייך. וזה עוד מבלי שהתייחסתי לשינויים הורמונאליים בעקבות הלידה וההנקה. גופך צריך להתייצב ולהירגע מן הטראומה שהוא עבר. יש נשים שמתגברות על כך מהר יחסית ויש לאט יותר.

בדקי עם עצמך האם יש לך כעסים ואכזבות ממנו.אם זאת הסיבה העיקרית - עליכם לברר מה מפריע ולקיים על כך שיחה ואם זה לא עוזר - קחו ייעוץ קצר מועד על מנת שדברים לא יחמירו עם הזמן.
    ואם נדמה לך שהוא ממש בסדר ותומך בך וממלא את כל ציפיותייך - לכי לגיניקולוג ובדקי איתו האם יש לך בעייה הורמונאלית זמנית.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיין

mosha
    24/10/2011

מה עושים ? יש הרבה זגות במצבך.............אשמח ל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו