מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קל מדיאני22/10/2011
אני יוצאת כחודש וחצי עם בחור חדש,מהמפגש הראשון התלהבתי ממנו יש בו המון איכויות ומאוד אהבתי בו דברים רבים
אבל לא מאוהבת,וגם לא יכולה לומר שאוהבת.
התחלנו לשכב מאוחר יחסית,מתוך קשר וחיבור והרגשה מאוד נכונה
מפריע לי שבשבועות האחרונים אנחנו מתראים פעם בשבוע בערך
כשבהרגשתי וגם ביוזמתי הפגישות הן סביב הסקס.
אנחנו מדברים הרבה בטלפון והוא יוזם דברים חמודים ,וגם בא מיוזמת שנינו
לבלות ביחד.
אבל מוזר לי שזה לא חשוב לי,עם החבר לשעבר מההתחלה נפגשנו גם לטיולים ובבקרים
וםה המפגשים בהרגשה עבורי הם בעיקר סביב הסקס,וכשאני מעירה לו כשהוא אומר דברים שמתפרשים שהוא רוצה אותי ...הוא אומר לי שאני צריכה להיות מוחמאת שהוא רוצה אותי ,תמיד,
אני בשאלות עם עצמי בקשר לעתיד הקשר הזה כשהוא מבחינתו נסחף בדיבורים איתי ועושה רושם שמתפתח משהו איתי,לעומת זאת הוא לא סיפר עליי חוץ מלאדם אחד...
מוזר לי שכן יש קשר מבחינתו אבל מבחינתי זה לא כמו שאני רגילה, ובגלל שאני מתלבטת בקשר אליו מוזר לי ליזום דברים קצת...
וגם בחורים שונים שמתחילים איתי גורמים לי למחשבות,למרות שכל פעם אני בידיעה כולשהי שהבחור הזה נהדר ,רק שאנחנו במקומות שונים...וזה מה שגורם לי להסס ולהראות רגשות....בין אם זה להציע לו דברים או להתקשר הרבה או להראות חיבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש ספק..
מעיין22/10/2011שמעי, זה נורא מבלבל! הם אומרים את כל המילים הנכונות, נוגעים בדיוק איפה ואיך שצריך אבל אנחנו עדיין לא בטוחות שהם שלנו.
במקומך גם אני הייתי מבולבלת ולחוצה, אבל כאן נכנסת החברה הטובה שאומרת לנו את האמת בפנים. לצורך העניין, אגלם את אותה חברה :)
לרוב אני אומרת שאם יש ספק אין ספק, גבר מאוהב שמחפש זוגיות לא יתנהג ככה. אנחנו יודעות מתי מאוהבים בנו ומתי לא. אבל..בואי נתן לו ליהנות מהספק. נראה שנעים לו וכיף לו איתך, יכול להיות שזה מה שהוא מחפש- נעים וכיף. מצד שני ייתכן גם שהוא מעולם לא היה במערכת יחסים רצינית ולא ממש יודע שאמורים לעשות משהו מלבד סקס.
כך או כך, את לא ממש בעמדה בה את יכולה לקיים "שיחת יחסינו לאן" כי אתם יוצאים זמן ממש קצר.
מה דעתך ליזום פגישות מחוץ לבית? או עם חברים? (הוא כבר פגש את חברות שלך? אולי הגיע הזמן?) אם את רואה שהוא מתחמק, מתנגד, נותן תירוצים ומושך לכיוון הבית, כנראה שהוא מחפש מישהי להיות איתה בלילה ואת נראית לו כמו אחלה בחירה.
בהצלחה..מאחלת לך את הזוגיות שאת רוצה ומגיעה לך!
שלך,
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין תודה רבה!
אני24/10/2011מעיין מאוד מעריכה את התגובה שלך!
העניין שגם אני ואפילו אני יותר סביב הסקס...
כי אני בהתלבטות בעניין הקשר
הוא מבחינתו מרחיק לכת וחושב שמצא את אשת חלומותיו...
והקשר בינינו והשיחות באות בעיקר ממנו
להתחיל להכיר לו אנשים זה גדול עליי כרגע,עד היום בבוקר חשבתי
שזה ...רומן נקרא לזה...
אבל אנחנו מדברים הרבה מאוד על הרבה דברים ואני מוצאת בו דברים נהדרים
שקשה לי לוותר עליהם,בתור בן זוג,( מעבר לסקס המעולה )
בגלל הראש הזה גם ניסיתי לחתוך לפני שבועיים ומי שהוא גרם לי להבין שאני אפסיד
פה מישהו נהדר,רק שהשאלה אם אנחנו באותו מקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקל מדי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ24/10/2011תוהה יקרה,
למרות שלמיטב הבנתי תחושותייך כלפי הקשר וכלפי הבחור הזה הספיקו לעבור "מספר גלגולים", מ"התלהבתי ממנו" דרך "קשר וחיבור והרגשה מאוד נכונה" ועד "אני בשאלות עם עצמי בקשר לעתיד הקשר הזה", אתם נמצאים יחד רק כחודש וחצי. זהו זמן מועט מידי על-מנת לדעת בוודאות מה חשים, מה רוצים ומהי אישיותו המלאה של בן/בת-הזוג (למרות שלעיתים גם חודש וחצי הם זמן מספיק כדי לדעת, אך לא תמיד). מאחר ותחושותייך, רצונותייך וצרכייך הם אלה אשר ינחו אותך, בסופו של דבר, אני מציעה שתתני לקשר הזה עוד קצת זמן על-מנת לראות "לאן הרוח נושבת". אני מניחה שבזמן הקרוב כבר תדעי בוודאות מה את מרגישה כלפיו והאם הוא מתאים לך או לא. תני לעצמך את הזמן שאת צריכה על-מנת שתוכלי לקחת את ההחלטה המיטבית והנכונה ביותר עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת זמן
Eldar24/10/2011לפי מה שאני מבין פגשת בחור טוב, שזורם איתך לאט, מנסה לבנות משהו, יוזם.
ואני חושב שהבעיה אצלך, ייתכן שזה עניין של משיכה, ייתכן שאת מגוננת על עצמך וכרגע את לא נותנת לעצמך להיפתח אליו רגשית יתר על המידה.
לדעתי כמו שמוניקה ציינה את צריכה לתת לזה זמן, זמן להיכרות עמוקה, זמן להתאהבות. ולבחון את הקשר שוב לאחר 3 חודשים, ורק לאחר מכן לקבל החלטות.
אני חושב שכדאי שתתני לזה הזדמנות אם את אומרת שהוא בחור טוב ואיכותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)