מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר סיפוק מיני לאחר שנה נישואיןמרק22/10/2011
שלום,
אני בן 27, התחתנתי לפני כשנה, ואני רואה שיש לנו בעיה ביחסי המין שלנו. אני בעל חשק מיני ואוהב סקס ואהב לשלב תנוחות ולגוון, אך יש לי בעיה לממש כל זה עם אשתי , תמיד היא מתלוננת שכואב לה בזמן חדירה למרות שביקרה אצלת רופאת נשים והכל היה תקין, אינה יוזמת סקס אתי כמעט אף פעם, כשאנחנו שוכבים היא מחכה שאני אגמור כדי לסיים את האקט, אני מבקש ממנה לעשות לה דברים כמו לרדת לה ולענג אותה כדי שתתחרמן והיא דוחה את הבקשות כי היא לא אוהבת (גם אם אני עושה זאת ללא בקשה מפורטת בלשוני) וכשאני מבקש שתעשה דברים שאני רוצה אז גם לא מסכימה מהסיבה כי לא אוהבת.. אני לא יודע מה לעשות, אני לא מעוניין ולא רוצה לבגוד בה כי אני אוהב אותה אבל אני מוצא את עצמי הרבה מאוד מאונן מול סרטי פורנו כדי לספק את הדחף ויש לי דחף מיני. מה אני אמור לעשות במצב כזה כשהיא לא מסכימה שאני אענג אותה וכשאני רוצה עינוג היא גם לא מסכימה לתת לי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו אתגר גדול להבין איך לפתות נשים
דורית כהן24/10/2011מרק היקר, סליחה על העיכוב בתשובה.
לצערי הבעייה שאתה מתאר היא מאוד שכיחה ונפוצה. כדי ללמוד על כך יותר אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלי ולקרוא על כך מספר מאמרים המדברים על הפער בתשוקה וביזימת סקס בין בני זוג. לכן לא אפרט כאן על כך עכשו יותר מדי, כי יש שם המון חומר לגבי היבטים שונים של הבעייה הזאת.
יחד עם זאת, אתם מאוד צעירים, והבעייה רק התחילה.
חשוב לעשות עם זה משהו כמה שיותר מהר, לפני שהבעייה ממש מתקבעת ומתווספים אליה תחושות אשמה ודימוי מיני ירוד אצל אישתך.
לדעתי, יש מסלול אל מיניותה של כל אישה, והאתגר של הגבר הוא לגלות המון סבלנות וסקרנות, ללמוד היטב את החומר, להבין מה מענג נשים שונות - יש על כך המון חומר באינטרנט, ואני ממליצה על אתר ישראלי ששמו "יחסים" בו יש ממש בית ספר לסקס.
עליך לגלות מה היא כן אוהבת בסקס. יש נשים שבהתחלת ההתפתחות המינית שלהן אוהבות רק את המשחקים המקדימים, ללא חדירה, עם הרבה רומנטיקה, ליטופים עדינים, נשיקות, מסאג'ים וחיבוקים. עליך לגלות מה היא אוהבת, וליצור בסקס שלכם בשלב הראשון - שלב התיקון - רק דברים שהיא אוהבת. להימנע מדברים שמכאיבים לה והיא לא אוהבת.
אני חושבת שראוי לקבל על כך הדרכה מקצועית, כי עכשו שאתה קורא את המלצתי אתה ודאי כועס...בשביל מה התחתנת אם עכשו אתה צריך להתחיל מן ההתחלה???
אבל כנראה שהמסלול עליו הלכת - "דרך המלך" שכוללת חדירה, (וזה טבעי - אינני באה בטענות - לא היה לך מושג שעלולה להיות בעייה) - בדיעבד לא היה המסלול המתאים לאישתך.
ישנו ספרון סיני עתיק קטן, מאוד מיוחד, בשם "מחצלת הבשרים", שמלמד את הגבר איך לגשת לאישה בתולה בפעם הראשונה - איך לבנות את התשוקה אצלה. הוא מלמד את הגבר ללכת דווקא בדרך שאינה טבעית לו. הרי גבר מתגרה מהמון דברים. הספר מלמד את הגבר להבין מה מגרה אישה. לפעמים מה שמגרה אישה הוא דווקא סיפור רומנטי, עלילה ספרותית, מילים יפות של אהבה, מחמאות. זוהי ממש אמנות, לדעתי. פה ושם יש נשים שתשוקה מינית באה להן טבעי והן דומות מבחינה זו לגברים וכמעט כל דבר מגרה אותן, אין להן מעצורים. אבל רוב הנשים עצורות יותר וצריך ללמוד איך לגרות אותן...
מקווה שנתתי לך חומר למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)