מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותיואל22/10/2011
בקצרה: נשואים 7 שנים ולנו 2 ילדים.למעלה משנה אשתי אפילו לא ניגשת אליי לחבק אותי.רק ביוזמתי מקיימים יחסי מין.
המון מריבות על נושאים שונים שלה (עבודה,קריירה)והיא משליכה את זה עליי.
כמה שניסיתי,כמה שאני דואג ונותן לה ולילדים זה לא מספיק.
הרבה שעות שהיא לבד-במיטה מול הטלוויזיה-לא איכפת לה מכלום.גם לא מהילדים.
ניסינו טיפול זוגי שלא היה טוב בגלל המטפלת ולא עזר.
לא יודע אולי אני צריך להשלים עם זה........... או שיש דרך להציל את זה.....
אני אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בזוגיות - תגובה
מוניקה הרשקוביץ24/10/2011יואל יקר,
מתוך המעט שכתבת כאן לא נראה לי שתוכל להשלים עם המצב הזה, ובוודאי לא כדרך חיים. זה לא יהיה נכון עבור איש מכם ובוודאי שלא עבור ילדכם, שלא רק עשויים לסבול מן המצב הזה אלא גם עלולים להבין באופן שגוי ולקוי את חיי הנישואין והמשפחה.
ציינת כי התנהלותה של אשתך היא כפי שתיארת מזה למעלה משנה. מאחר וציינת פרק זמן (קצת יותר משנה) אני מניחה שלפני כן פני הדברים היו אחרים.
האם תוכל להיזכר אם היה משהו אשר היווה "טריגר" להתנהלותה זו? משהו בבית? משהו בעבודה?
ייתכן כי היא "סובלת" ממשהו אשר אינה מצליחה להתמודד עימו לבדה ועם זאת היא מתקשה לשתף אותך, מטפל (בהנחה שהוא מקצועי) או מישהו קרוב אחר והיא כאילו "נכנעה" לדבר הזה ולכן היא "בורחת" לחייהם של אחרים באמצעות הטלוויזיה למשך שעות כה רבות.
למיטב הבנתי היא זקוקה לסיוע מקצועי (לא זוגי בשלב זה) כזה שיאפשר לה לתת אמון במטפל/במאמן/ביועץ ובדרך עבודתו. אני מאמינה כי לאחר שייווצר אמון הדדי ביניהם היא תוכל לפתוח את סגור ליבה לאט לאט. לאחר שהבעיה תהייה "על שולחן" איש המקצוע יוכל לסייע ולתת לה כלים להתמודד עם המצב שנוצר כמו גם לסייע לה לחזור לחיים נורמאטיבים, כך שתוכל לקבל את אשתך, זו שהכרת עד לפני קצת יותר משנה, בחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)