יעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    אוליה
    22/10/2011

אם אני ובעלי אנחנו בלי ריב ו ויכוחים לא מסוגלים לדבר אחד עם השני ו אני רוצה טיפול זוגי ו הוא אומר ש אצלו הכל בסדר זה רק אני שאי אפשר לדבר ו הוא לא מוכן ללכת לטיפול, אני הלכתי ו יועצת אמרה ששנינו צריכים לבוא בגלל זה הפסקתי יעוץ כי אין תאם ללכת לבד, מה אפשר לעשות, יש ילדים, משפחה, ואין לי כוח לוויכוחים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשכנע את הבעל להגיע לייעוץ?

דורית כהן
    23/10/2011

אוליה יקרה, מה דעתך להציע לו להגיע איתך רק פעם אחת כדי לנסות? האם זה ישכנע אותו?
    אין ספק שכאשר הבעייה היא של ריבים וויכוחים - שני בני הזוג חייבים להגיע כדי ללמוד תקשורת נכונה יותר.

אפשרות שנייה:
    הסבירי לו שהבעייה היא לא רק בתקשורת: יש לכך השפעה עקיפה אבל ברורה על רגשותייך כלפיו, יש לכך סיכוי גבוה להרוס את האהבה ואת המשיכה הגופנית ואז יהיו לזוגיות שלכם נזקים נוספים, ומכאן הדרך לבגידות היא קצרה יותר...כי במצב זה כולנו זקוקים לתשומת לב ולניחומים ממישהו...

אם גם זה לא עוזר, השתמשי באיומים כבדים יותר - כמו שאינך מוכנה להמשיך לחיות איתו במצב התקשורת הזה. כמובן שעלייך להיות בטוחה שאת מתכוונת לכך כאשר את משתמשת באיום הרציני הזה. כלומר את צריכה לדעת שאם הוא יגיד לך גם על כך "לא" - שתצטרכי לעשות את הצעד ולהיפרד.
    יש בני זוג שרק כאשר האישה עושה את הצעד והם קולטים שזה רציני - רק אז הם מוכנים להגיע לייעוץ זוגי. זה חבל וזה עצוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו