מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אפרת
    22/10/2011

שלום,
    אני בת 34 נשואה כבר 15 שנה ויש לי 4 ילדים,בעלי אבא טוב ובעל טוב ותומך אבל יש לו בעיית שתיה כבר 15 שנה יש לי איתו מריבות על השתיה שלו כל שבת כבר חוזר שיכור מבית הכנסת נרדם לנו בשולחן שבת זה לא שבת ,חג זה לא חג,באירועים אני מתביישת כבר לקחת אותו תמיד הוא צריך להשאר עד הסוף ולשתות עד שאני צריכה כבר לסחוב אותו אי אפשר לצאת לבלות עם חברים פשוט כלום נמאס לי,כל הזמן מריבות על הנושא הזה הוא אומר שאני לא ישנה אותו זה מה יש אני כבר היגעתי למצב שאני נגעלת ממנו לא בא לקיים יחסי מין איתו אנחנו ביכלל לא ישנים ביחד הוא בסלון ואני בחדר,ככה ביום יום הוא בסדר עד שמגיע השבת וכו,חשבתי כבר על גירושים כי כבר לא טוב לי אני לא צריכה לבזבז את החיים שלי ככה איתו ובעצבים ןלהגיד תמיד הנה בא יום שבת או יש לנו אירוע אז אני כבר רואה את הבושות שהוא עושה לי ,ולמה הילדים שלי צריכים לראות את אבא שלהם ככה זה לא נעים הגדול שלי כבר בן 13 הוא מבין לא נעים לו הוא מתבייש אני כבר לא יודעת מה לעשות אנא תעזרו לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנסה לעזור

עדי בדיחי
    23/10/2011

בוקר טוב אפרת,

את מתארת מצב מאוד קשה ומצער. נשאלת השאלה האם במהלך ה-15 שנה האלו חלו עליות וירידות, היו מצבים שהיה שיפור בהתנהגות עקב שיחה או איום שלך על עזיבת הקשר- משהו שזיעזע אותו, או שמאז ומעולם ההתמכרות שלטה בו?

חשוב שתדעי שמדובר במחלה כמו כל מחלה- צריך לדעת איך להתנהג איתה ואילו מכשולים לשים לה כדי לנסות להתמודד- וגם פה לא כל תרופה מבטיחה שהיא תעזור. האם ניסה להיגמל? האם ניסית להניע אותו לתוכנית כזאת?

יש ילדים גדולים מעורבים שבעצם חיים בצל אבא שיכור לא פעם, אני חושבת שגם הם פקטור מאוד משמעותי. סה"כ המצב וההתמכרות שולטים בו ובעקיפין בבית ובילדים ולך כביכול יש פחות שליטה. אני מציעה שתתחילי לדבר איתו על פרידה מסודרת כיוון שאינך יכולה להמשיך ככה- פרטי בפניו את כל ההשלכות של ההתנהגות שלו. אם הוא מעוניין להישאר במערכת היחסים הוא חייב חייב לקחת עזרה- זה לא חייב להיות בכותרת "מוסד גמילה" או תכנית זו או אחרת. בשלב ראשון הוא צריך להראות נכונות לעזרה מקצועית כלשהי- יעוץ זוגי, יעוץ פרטני, והלאה לנסות להיגמל (פה יש שאלה גדולה- האם בכלל יכול, מסוגל ורוצה להיגמל?).

אשמח לשמוע דעתך.. היי חזקה ואל תוותרי- אכן לא ניתן לקיים זוגיות באופן הזה בשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו