מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותחסויה23/10/2011
אני ובעלי נשואים 3 שנים אנחנו זוג דתי ויש לנו תינוקת בת ארבעה וחצי חודשים. עוד בתחילת הנישואים היו לנו ריבים וויכוחים בנושאים שונים כמו אמון וכו'.
רוב הריבים שלנו מתרכזים סביב נושא האמון יכול להיות שהבעיה אצלי או אצל שנינו במידה שווה. יש לי הרגשה שבעלי מסתכל על בחורות אחרות למרות שהוא טוען שלא ושאני מדמיינת דברים ושזה בגלל שאין לי מספיק ביטחון. הביטחון העצמי שלי ירד כי מבחינה רגשית זה מתסכל אותי וגורם לי לחשוב מה רע בי?? הוא אומרשהוא נמשך אליי ואוהב אותי אבל שאהבה יורדת בגלל המשבר שלנו והריבים שלנו. אני מתוסכלת מאוד אני בחורה נאה ונטופחת ומוצאת את עצמי מתעסקת במראה כל היום...
הוא שמע שיר אהבה לאחרונה ושאלתי אותו אם הוא חושב עליי כששומע שירים כאילו אז הוא אמר שלא תמיד שלפעמים הוא מקדיש במכוון לי ולפעמים פשוט יש שיר ברשימת השירים ולא תמיד הוא חושב באותו רגע עלינו זה כואב לי כי אני רוצה שתהיה בינינו אהבה חזקה שהוא יחשוב עליי תמיד הוא אומר שלפעמים יש שיר שהוא שם במחשב
תייעצו לי מה לעשות...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
mosha23/10/2011בעלך אוהב אותך עכשיו ותמיד ..אממה עים השנים האהבה בורחת לה ונישארים עים הדאגות לילדים..מצב כלכלי .הורים שכנים .העבודה וכו" תתרגלי 5 שנות נשואים הראשונים לא ישארו לנצח יהיה מורדות ועליות כחי את הזוגיות בפרופורציה הנכונה וכך.יוקל לך........בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו על שאלתי???.
חסויה23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמתין לתשובתה של עדי
מוניקה הרשקוביץ24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון וצריך לפעול כבר עכשיו
עדי בדיחי25/10/2011שלום חסויה,
כבר בהתחלה הצגת את הבעיה המרכזית שסוחפת אליה את כל העימותים ביניכם- בעיית אמון. בעיית אמון עלולה להיות הרסנית בקשר צעיר או ותיק, ועם השנים כשיש משפחה, יותר מחויבויות ויותר צורך בגמישות- הבעיה עשויה להחמיר. כשאין אמון מספיק חזק למעשה קשה לחיות זה לצד זה ולהיות מאושרים, תמיד תהיה איזו תחושה לא נוחה באויר ולא ניתן להרגיש חופשיים בקשר, לא ניתן לקיים זוגיות שהיא מיטבית, אידיאלית עבור בני הזוג, בגלגל הזה חוזר וכדור השלג ממשיך להיערם.
את מאוד מחפשת ומבקשת אישורים מבעלך לגבי עד כמה את טובה לו, אטרקטיבית בשבילו, עד כמה אוהב אותך. כל אלו לגיטימיים במיוחד בגלל שאת אינך מרגישה את זה בקשר ומתקשה להאמין לו- ושוב חזרת לנושא האמון. ככה שכל בעיה שננסה לפתור אותה נגיע לנעלם מסוים במשוואה- מה עושים עם נושא האמון ביניכם..? נסי להבין שגם הוא, כמוך, מתוסכל ולא תמיד יודע מה התשובה הכי טובה ונכונה להגיד לך. הוא לבטח גם מרגיש את הקשיים ואת הרצון העז כן לפתור את הבעיות.
אז מה לייעץ לך? אין לנו פתרונות קסם , אבל יש מצב אחד שברור שאתם צריכים להגיע אליו- יעוץ זוגי ולא לאחר עם זה. כרגע כשהתינוקת עוד קטנה, כשהנישואים עדיין ברי תיקון- בבקשה פני ליעוץ זוגי, גם אם זה רק עבורך בהתחלה ואח"כ גייסי אותו (עדיף שתגיעו ביחד אבל צריך להתחיל) ואם את צריכה סיוע אשמח לעזור ולהפנות אותך.
בברכה, והחזיקי מעמד- אפשרי לפתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)