מדוכאת ומיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מדוכאת ומיואשת
    הילה
    23/10/2011

ראשית אני חייבת לציין שאני מאד אוהבת את הפורום הזה כתבתי פה בעבר ועזרתן לי המון ...אז תודה.
    אוקי ..אני בת 32 נשואה שנתיים באושר יש לי בן זוג מדהים מקסים חם ואוהב יש ביננו אהבה מאד גדולה תשוקה משיכה.........יש איתו בעיה בעניין פרימטיביות. בעלי טוען שהוא סולד לבוש חושפני ...ואצלו כמעט כל דבר נחשב לחשוף אני מכבדת אותו ולא נוהגת ללבוש חצאיות או חולצות שהן חשופות אני יודעת שזה חשוב לו (הוא אינו איש דתי). לאחרונה חשבתי על המון דברים וקישרתי דבר בדבר..שעצם היותו קצת גבר קנאי, אז אולי חושש שמא אתייפייף יתר על מידה כמו נגיד שיוצאים לאירועים חשוב לו שלא אלבש אפילו מעט חשוף....בעקבות המחשבות שהציפו אותי ניהלנו שיחה . ואמרתי לו שאני מאד אשמח להפתיע אותו בלבוש חושפני נגיד במיטה שאנחנו ביחד לפני אקט מיני הוא חזר ואמר שהוא לא אוהב את המראה הזול הזה זה דוחה אותו מה שכן עושה לו את זה זה המגע האהבה שלי ...וציין ואמר שאשה בעיניו הרבה יותר יפה כשהיא צנועה ושמורה רק לבעלה וככה הוא מעריך אותי יותר וגם כנל לגבי לבוש כמו תחתון חוטיני במידה עם בייבי דול יגעיל אותו כי אני אשתו ולא סתם אשה זולה מהרחוב...אני ניסיתי למתוח את החבל יותר ואמרתי לו שיהיה נחמד אם נעצים את הרגש והתשוקה בכך שנצפה בסרטים כחולים (רציתי האמת לבדוק אותו כי אם יסכים זה אומר שהדברים הזולים שהוא כביכול סולד מהם כן עושהים לו את זה), אציין דבר נוסף ה"מבחן "הזה כביכול לבדוק האם הוא מבטל את עצמו את הדברים שאוהב בסקס רק כדי לא "לפתוח" אותי ללבוש כזה....
    סך הכל אני רוצה שיהיה לו , לנו הכי טוב מבלי להתסתיר דברים. בנוגע לסרטי פורנו שהצעתי שנראה ביחד פתאום אמר לי "לי זה לא יעשה משהו אבל אם את רוצה בואי ננסה" באותו ערב בחרתי סרט מאד זול ....ציפיתי לתגובה ממנו שאני אסגור את זה ושזה מגעיל אותו אבל לא. הוא פשוט צפה בסרט והיה מאד מגורה ...אני פשוט נאכלתי מקנאה...הרגשתי רע שבגלל שאני האשה שלו הוא פשוט חוסם אותי מלהיות סקסית בשבילו רק כדי שלא יסתכלו עליי. אני פשוט לקחתי סיכון כשבחנתי אותו ועכשיו נותרתי פגועה מאד מאד ועם השאלה הגדולה בלבי מה בעלי באמת אוהב אילו דברים מדליקים אותו.
    אודה לעצה. אני מרגישה נורא נורא נורא
    עצוב לי מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוכאת ומיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיסורים הללו מפחיתים את החרדה שלו

דורית כהן
    24/10/2011

הילה היקרה, כתבת לנו בצורה מאוד מפורטת וברורה, אודות תופעה מעניינת ודי יוצאת דופן, הייתי אומרת. על פי רוב גברים אוהבים להתהדר ביפי נשותיהם ולהשוויץ מול גברים אחרים, כאילו הם אומרים - הדבר היפה הזה הוא שלי - רק להסתכל, לקנא ולא לגעת!!!

עם זאת, על פי המבחן עם סרט הפורנו שעשית לו יצא שהוא "גבר רגיל", שמתגרה כמו כל אחד אחר מסרט כחול.
    ההתרשמות שלי היא שבעלך שם אותך על "כן" גבוה ומקודש, ורוצה לראות בך אישה צנועה וטהורה.מאוד קשה לו לקשר אותך עם מחשבות סקס פרוע או מתירנות יתר או "מופקרות". חשוב לו לעשות הבדלה בינך לבין כל הנשים האחרות, זה יוצר אצלו בטחון שלא יתחילו איתך וגם שלך לא יהיו יותרמדי מחשבות "פרועות" שעלולות לסחוף אותך לדברים מסוכנים בעיניו.
    ההתרשמות שלי היא שכל השמירה הזאת מגיעה על מנת להפחית אצלו חרדה וזה משתלב עם צורך בשליטה שהוא יחסית גדול.
    אני מבינה לליבך. את מרגישה שהוא בעצם חוסם אותך מחוויות אינטימיות חופשיות שאישה יכולה לחלוק עם בן זוגה.
    אני מאמינה שאולי עם הזמן ועם שיפור תחושת הבטחון שלו בך - אולי לאט לאט הוא יתחיל לקבל אצלך דברים נועזים יותר.
    אפשרות אחרת היא ללכת לייעוץ. יש לי הרגשה שהיתה במשפחתו מישהי משמעותית שעשתה דברים אסורים בתחום המיני, היתה מופקרת בעיניו, וזה גרם לו לפחדים ולבעיות, ועכשו הוא מרגיש שעליו לעשות את המכסימום כדי שזה לא יקרה גם לו...מין אמונה שנעוצה עמוק בחיווט הפנימי שלו...
    אולי אם הוא יתעמק בהיסטוריה האישית משפחתית שלו וימצא משהו כזה, או הסבר אחר, הוא יוכל להתקדם ולהשתחרר מן הקבעון הזה.
    אי אפשר להילחם בתופעה הזאת "ראש בראש", אלא להבין מה יצר את החרדה הזאת ולנסות להרגיע אותו שזה לא קשור אלייך.
    האבסורד הוא שהוא לא קולט שבגלל שזה עושה אותך כה מתוסכלת - את עלולה מתישהו - אם המצב לא ישתפר - להתפתות ע"י מישהו אחר שיציע לך גישה יותר חופשית בסקס...
    את מוזמנת להראות לו את התשובה שלי, מעניין מה הוא יגיד על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית ...יש כל כך הרבה בדברייך!!

הילה
    24/10/2011

את נגעת בנקודה מאד חשובה. גרושתו בגדה בו עם הבוס שלה. כנראה שיש לו טראומה מאותה סיטואציה. כנראה שבאמת צריך ייעוץ . בעיניו כל בחורה עם חצאית או טיפה חשוף נחשבת לבחורה זולה. הוא עושה הפרדה ביני לבין נשים אחרות . אני כדי לרצות אותו תמיד מסכימה עם מה שהוא מבקש ממני...זה די מתסכל ...כי סך הכל אני רוצה שיהיה לנו טוב יותר במיטה ...הוא תמיד גורם לי להבין מהשיחות שלו שזה לא מעניין אותו ולבוש חושפני זה דוחה אותו שאם אני אלבש משהו כזה במיטה הוא לא יהיה מסוגל לגעת בי. והינה הוכחתי לו שהוא טועה ...כשצפינו בפורנו הוא ממש היה בעניין ומן הסתם הבחורות שם לא צנועות ...הוא התגרה ברמות שאין לתאר ואני נפגעתי כי כל הזמן הזה שיקר לי ...ולמעשה הוא כן אוהב את זה רק לא אצלי אותי הוא רוצה לשמור כשאשה צנועה.
    יש המון במה שאמרת
    אני מאד מודה לך!!
    אני אשכנע אותו לגשת לייעוץ ואני מאד אשמח לתאם איתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה

mosha
    24/10/2011

סרט זה כמו בסרט.....הוא לא יעשה וירצה שיעשו לו מה שראיתם בסרט...זה לא מתאים לעשות את זה עים אישתו.......זה מתסכל אבל זה משישיש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו