קשה לי להיפתח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשה לי להיפתח
    אני
    24/10/2011

אני יוצאת עם מישהו שהיה ידיד שלי הרבה זמן. וזה מר מגיש לי מוזר להיפתח אליו מינית.
    אני נורא אוהבת אותו אבל אני כאילו תקועה בקטע של הידידים ידידות... קשה לי להתרגל אליו בקטע מיני. מן הסתם נשיקות וחיבוקים בא להם איכשהוא בטבעי אבל... אני פשוט חושבת על זה שאני אצטרך לשכב איתו וקשה לי. אני לא יודעת למה... אני לא יודעת מה לעשות...זה מבאס אותי שאני אצטרך לחשוף את הגוף שלי כשאני כל כך מתביישת למרות שלמראית עין זה ממש ממש ממש לא נראה כאילו אני ביישנית וכאילו כבר שכבתי מלא פעמים עם מלא גברים!... אני מתבאסת שלחברות שלי זה בא בקלות... ואני נאבקת עם הקטע הזה. זה נורא מקשה שהוא ידיד שלי אני לא יודעת איך זה אמור לבוא בכלל... אני מרגישה סוג של אי נוחות מינית איתו למרות שלהיות איתו בכללי נורא מרגיש לי מוגן וטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי להיפתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם צריך דווקא להתרחק

דורית כהן
    25/10/2011

אניי יקרה, יש כאן שתי אפשרויות:

או שמבחינה גופנית הוא לא הטיפוס שלך ואין אצלך מספיק משיכה מינית כלפיו. זה קורה. הרי לא כל גבר שאת פוגשת נראה בעינייך מושך,לא כן?

או שישנם מעצורים רגשיים:

אולי פחד שמא יתפתח ביניכם משהו ובהמשך יסתיים ואת עלולה לאבד אותו בתור ידיד, אז את "דוחה את הקץ" ומתעכבת עם הצעד שיהפוך את יחסיכם לרומנטיים ממש, כי זוהי דרך שאי אפשר לחזור ממנה...

כתבת שאת מתביישת לחשוף בפניו את הגוף שלך - דווקא בפניו, כאשר את בדרך כלל לא מכירה את עצמך בתור ביישנית. זה כאילו יש ביניכם כבר קטע שהוא כמו "אח ואחות", שהתרגלו להיות אחד עם השנייה בהמון הזדמנויות ללא מגע, וזה מוזר להעביר את מערכת היחסים הזאת למצב של רומנטיקה ומגע.

את יודעת, זה מאוד נדיר שאנשים שגדלו יחד בקיבוץ בבית ילדים הופכים לזוג. הסיבה היא שנדרשת קצת זרות ומיסתורין כדי לייצר ארוטיקה וריגוש מיני.

הצעה לפתרון:
    יש לי הרגשה שאם הבעייה היא מן הכיוונים הרגשיים האלו, ואת כן נמשכת אליו גופנית, אז אם תיצרי הפסקה מלאכותית של כמה שבועות בהם לא תתראו כלל, ובינתיים תבחני את רגשותייך כלפיו ותבדקי האם את מתגעגעת אליו ומשתוקקת לפגוש אותו - אז בפעם הבאה שתיפגשו לאחר ההפסקה - זה יקרה באופן טבעי. כי נדרשת קצת נפרדות, קצת אי וודאות, קצת סיכון. ההרגשה שלך שאת כל כך מוגנת בחברתו היא דווקא אנטיתיזה למשיכה ארוטית, לפחות בהתחלה.

אשמח לשמוע מה את חושבת וגם לקבל עידכונים.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה

אני
    25/10/2011

אני מאמינה שזה לא מש שיעזור כי היו תקופות שהתרחקתי קצת והתגעגעתי נורא. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש סוג של משיכה , משיכה אליו למי שהוא אבל בגלל כמו שאמרת שלא היה אף פעם מגע אבל כן היה ניצוץ בנינו זה נורא קשה. אני מניחה שהתרגלתי להיות הידידה ועכשיו אני הבת זוג. וזה מביך אותי...ואין לי מושג למה. אני מפחדת להראות מגוחכת... או שיגלה פגמים בי... שמשהו בי ירתיע אותו...
    אני במחשבות תמידיות כאלה שאני לא מספיק טובה ואיפשהוא כל האהבה הזאת שלו אליי מפחידה אותי וזה גורם לי להיסגר. בוא נגיד... שבנאדם זר... הייתי יכולה ביתר קלות להיפתח איתי מינית ונניח להעביר איתו לילה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מרגישה חשופה מדי מולו

דורית כהן
    26/10/2011

את כנראה מרגישה מאוד חשופה בפניו.
    אסביר למה אני מתכוונת: כאשר פוגשים אדם זר,חדש, יש לנו את ה"פריבילגיה" להשתמש בכל מיני טריקים ומסכות שמסתירים את הרגשות האמיתיים שלנו ובכלל את עצמנו.

איתו - בגלל שהוא כבר מאוד מכיר אותך, את לא ממש יכולה להיעזר בכל הטריקים האלו, אז את חוששת שהוא מייד יראה אותך כמו שאת, בלי התיווך של אמצעי העזר הרגילים.

יש לי שאלה: האם הוא עצמו מעלה את הנושא של מגע גופני? מראה שהוא מעוניין?

כי חשבתי, בכיוון הזה של המסכות שחסרות ביניכם, שאולי אם קצת תישתו יין, זה יוריד מעצורים. או שתיזמי משחק תפקידים די מקובל שבו אתם קובעים דייט כאילו אתם שני זרים שנפגשים בפיק אפ בר ומתחילים זה עם זו.

מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי

אני
    28/10/2011

הוא לא מדבר כל כך על כל העניין הזה. אני מבחינתי לא אוהבת לשמור בבטן ועם צריך לדבר על סקס אז אני אדבר. אבל הוא לא מספר לי מה היה לו בעבר עם נשים.
    אני רק יודעת שלא היה לו קשר רציני. אני סיפרתי לו על מה שלי היה בעבר הוא לא כל כך משתף מה שגורם לי נורא להנות איתו ברמת השיחה... ליזום הלאה? אני קצת מתביישת..... לא יודעת למה אפילו. שוב.. מפחדת להראות מגוחכת. עניין היין והשתייה נורא יכול לעזור... אבל בנתיים זה לא בא ממנו... ואני מפחדת לעשות צעד ראשון =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה כמה מחוות של "להתחיל"

דורית כהן
    29/10/2011

זה מעניין, הנתון החדש הזה שלא היו לו כך כך יחסים רציניים עם נשים אחרות. בן כמה הוא? כי את כתבת שאתם "יוצאים עכשו", ואני תוהה האם מספיק ברור ביניכם שהשתנה הסטטוס הקודם? של ידידות? האם את בטוחה שגם הוא התחיל לראות בך אהובה ולא רק ידידה?
    הביאי בחשבון שיתכן שהוא חושש לעשות את הצעד הראשון כי אינו בטוח איך את תגיבי...

לדעתי - תוסיפי לרעיון היין כמה רמיזות ויזואליות וכמה מחוות:

לבוש קצת יותר חושפני, להסתכל לו בעיניים למשך זמן ארוך מן הרגיל, לגעת פה ושם ביד שלו תוך כדי שיחה על משהו או ללטף את רגלו, ונסי לראות האם הוא מגיב למגעך. גברים מאוד מגיבים לשני האלמנטים האלו - מראה עיניים ומגע ידיים!

חיבוק: תשאלי אותו בפעם הבאה שתיפרדי ממנו לאחר בילוי משותף: בא לי לחבק אותך...אפשר? כאילו מתוך התפרצות של חיבה...ותראי מה קורה, עד כמה הגוף שלו מגיב למגעך. החיבוק יכול להתפתח באופן טבעי לקצת מזמוז אם את מאפשרת לו...
    אני כבר רואה ששיחה זה לא הכיוון שלו...
    מקווה שנתתי לך מספיק כיוון...בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא בן 24

אני
    30/10/2011

נראה לי שתמיד היה לו רגש אליי ולי לו היה אליו....אז היה לו תמיד סטוצים . קשרים רציניים לא.
    לגבי הקשר עין ניסיתי אבל הוא עושה רושם של ביישן קצת... מסיט את פניו. כשאני מחבקת ומנשקת אז הוא מגיב לזה אבל... זה לא מגיע מעבר. לא יודעת. מרגיש לי מוזר. אולי אני קצת דפוקה =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו