מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מציאת בן זוגהדר24/10/2011
שלום לחברי הפורום,
שמי תמרה, אני כמעט בת 30.
סיימתי לפני כשנה קשר משמעותי וארוך עם בן זוג (ללא נישואים).
מאז, על אף ניסיונות מרובים להכיר (בעיקר דרך אתרי היכרויות)- אני לא מצליחה למצוא בן זוג חדש. אני מרגישה שאינני מעוניינת בקשר עם אף אחד מהבחורים שיצאתי איתם, וזה בדרך כלל מסתיים כעבור דייט אחד או שניים. אני חוששת שלא אצליח להכנס לקשר נוסף ומוטרדת מאוד. חשוב לי לציין שאני מאוד חפצה בקשר, ושאני אדם פתוח וזוגי. עם זאת, אינני מסוגלת להתפשר ולהמשיך לבדוק קשרים שלא נראים לי מתאימים מההתחלה. אשמח לשמוע עצות כיצד ניתן להרחיב את מעגל ההיכרות שלי, ובכלל- מילות עידוד...
תודה,
תמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת בן זוג - תגובה
מוניקה הרשקוביץ24/10/2011תמרה יקרה,
התחושה שלך, שאינך מעוניינת בקשר עם איש מהבחורים עימם נפגשת, כפי שכתבת, מועברת על-ידך, באופן כזה או אחר, לבן-זוגך בפגישה הראשונה או השנייה או בשתיהן. הם חשים בחוסר העניין שלך ולכן גם הם לוקחים צעד אחורה. העובדה שהיית חלק מזוגיות למשך תקופה ארוכה מעידה על כך שאת אדם זוגי, כפי שקראת לזה, וכי יש ביכולתך להיות חלק ממערכת זוגית ולאורך זמן. כנראה שטרם פגשת את האיש המתאים לך. טוב את עושה כאשר את לא מתפשרת ולא ממשיכה בקשר אשר מלכתחילה לא נראה לך ש"זה זה", טוב שאת קשובה לקולך הפנימי/לתחושות הפנימיות שלך, כפי שנכון לעשות.
לשאלתך לגבי הרחבת המעגל החברתי מעבר לאתרי היכרויות, תוכלי לבקש סיוע מחברים ומכרים בדבר היכרויות עם בחורים נחמדים ופנויים אשר מתאימים לקריטריונים שאת מציבה. בקשי מהם להכיר לך ולהתעניין עבורך אצל חברים ומכרים שלהם. אפשרות נוספת היא לבדוק את ה"אופציות" במקומות בהם אנשים מגיעים על-מנת לרקוד, ריקודים בסגנון הסלסה למשל. לשם מגיעים הרבה חבר'ה לבד, לרוב, כלומר, לא זוגות, ותוך כדי ריקוד אפשר להכיר ולזרום, אם מתאים לך. אפשרות נוספת באותו סגנון יכול להיות חדר כושר וכמובן יש פעילויות המוגדרות לפנויים ופנויות, תוכלי, במידה ותרצי, לבדוק גם שם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמרה
Eldar25/10/2011בהמשך לדבריה של מוניקה
אני חושב שאת צריכה לתת לזמן לעשות את שלו, הזמן לדעתי יתן לך להיות יותר משוחררת וחופשיה.
לדעתי תנסי יותר להיפתח, ואם לא בפגישה הראשונה אז לאחריה, אני מסכים שאף אחד לא אוהב לבזבז את הזמן ואני ממש מבין אותך.
אך לעיתים בפגישה אחת, לא ניתן להכיר את האדם שעומד מולנו.
ואם את אדם זוגי, אני מניח שהזוגיות חסרה לך מאוד, ולבנות זוגיות אמיתית - קשר רציני לוקח זמן...
אני בטוח שתמצאי את האחד שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)