מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדורית היקרההדס25/10/2011
ע"פ בקשתך ,צרפתי את הודעתי לשרשור ,אבל משום מה נראה לי שהודעתי נמחקה
איני רואה אותה כעת .
מצ"ב הודעתי השנייה , הדס.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעתי השנייה
הדס25/10/2011בהמשך להודעה .
אתמול חשתי צורך עז לשוחח עימו ,מאוד היה קשה לי לקבל את אימרותיו והחלטתי שוב לחזור על שאלותיי ,שאלותיי היו ישירות : האם אתה אוהב אותי ? האם אתה רואה אותנו כמתאים לזוגיות ? תשובתו הייתה :" איני יכול לענות על כך "
בתגובה עניתי שזה נשמע כמו תירוצ עלוב , ממצב שאמרת לא אוהב פתאום אמרת ככה אז בתגובה אמר :"תגובה זו יותר טובה משקר כזה או אחר ,לא יכול לענות /איני יודע מעיד על בילבול וזה מה שזה .
שאלתי היא : האם מדובר בתירוצ ???, אייך אדם לא יודע אם אוהב או לא . זה נשמע לי מאין התחמקות או אי רצון לפגוע, אייך גבר בוגר לא יכול לענות על שאלות בסיסיות מאין אלה ? .
כמו כן קשה לי לקבל את עובדת היותו רוצה לחזור הביתה וזנח אותי לטובת ביתו . אני מרגישה פגועה ומנוצלת , הייתי עימו הרבה שנים שאישתו לא סיפקה לו מספיק חום ואהבה וברגע שהתגרשה ממנו , הוא שינה את עורו ובצורה אובסיסית מחזר אחריה ורגיש כלפיה בעוד שאני בהריון ממנו בקושי טורח לשאול לשלומי .
יש לציין שאני מאוד אוהבת אותו , אבל גם מאוד פגועה ומאוכזבת .
הקשר הזה נראה לי כמו מקרה אבוד מה דעתך ? במיוחד לאור העבודה שיש לי לעיתים תגובות זעם שבאות לידי ביטוי ההודעות סמס קשות ומאשימות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתת לו עכשו ספייס
דורית כהן25/10/2011הדס היקרה, אף אני רואה שהיתה בעייה עם השרשור והוא נעלם משום מה.
מה שאני רואה במענה לשאלותייך הוא שאת עכשו פשוט לא יכולה בשום אופן לסמוך עליו.
הוא עובר תקופה קשה ביותר מול בני משפחתו. כל מה שהיה קבוע וברור לו התערער, והוא לא מסוגל עכשו לקבל החלטות כלשהן.
לשלוח לו סמסים כועסים רק יגרום לו לראות בך עוד גורם מלחיץ ומקשה עליו ולרצות שתיעלמי לו מן החיים על מנת שיקל עליו, כך שכמובן זה רק מזיק.
תשובתו - אני לא יכול לענות על כך - נראית לי כמו התחמקות. אם יגיד - אני אוהב אותך - יתכן מאוד שירגיש מחוייב ללכת איתך ולעזוב את משפחתו. ברור שהוא לא מסוגל לכך כעת.
אם יגיד שוב - אני לא אוהב אותך - הוא מסתכן בעוד סמסים נזעמים מצידך ואולי בתגובות עוד יותר קשות מצידך.
לכן התשובה ההגיונית מצידו היא - אני לא יכול לענות על כך.
כאילו כל תשובה לכאן או לכאן תגרום ליותר נזק,, ועכשו הוא רק רוצה למזער נזקים...
ושוב אני אומרת לך -קחי אחריות על חייך ותתארגני כאילו הוא איננו נמצא עבורך. רק עם הזמן הוא ישוב לעצמו אולי ויקבל החלטות ואז אולי ישקול את האפשרות לחיות איתך.
עלייך להרפות. אולי לכתוב לו "מכתב סיכום" אוהב - כי כך את מרגישה כלפיו באופן בסיסי - שאת מבינה מה עובר עליו ואת נותנת לו את הספייס להחליט בעצמו.
האם את מסוגלת לתת לו את זה?
כל עוד תתעלקי עליו ותנדנדי לו - את מרחיקה את עצמך ממנו. אני חושבת שרק אצילות נפש ועצמאות - חוסר תלותיות מצידך - תגדיל את הסיכוי שהוא ירצה לחזור אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)