האם זה נורמלי עזרו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי עזרו לי
    שני
    26/01/2008

חברי זה כמה שנים חשדתי בו בבגידה אך לא הצלחתי להוכיח דבר ,לאחרונה למרות שיודע בוודאות כי אני נאמנה מציק לי באמרות של אני יודע מי את או אני מכיר אותך שאת משתרללת,גם במיטה אחרי כמה דקות איתי הזקפה יורדת לו כשלפני חודשיים המין הייה נהדר לשנינו ,יש לי גוף יפה ואני נראית טוב מה יכולה להיות סיבה למה שקורה ,אני מקווה שאין אחרת ,אך מהססת בזה ,עזרה בבקשה אגב בזמן אחרון הייתי בנתק איתו של שבועיים עקב מחלה ובזמן זה טען שגם הוא חולה ולא בא אפילו פעם אחת .
    מתוך כל זה עדיין מדבר איתי על עתיד משותף ונישואים מה קורה פה?

עכשיו כשהבראתי נפגשנו ביחד והוא שונה לגמרי פתאום מדבר יפה ומציע שנתחתן בקרוב מצד שני שוב נעלם כל פעם ליום יומיים ורק מתקשר אני מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי עזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תמתיני עם התחושות שלך

דורית כהן
    28/01/2008

שני היקרה, מכל מה שאת מתארת יש לי הרגשה חזקה שאת צודקת בתחושותייך (נשים מאוד חזקות באינטואיציות שלהן), כי הסימנים עליהם דיברת מצטרפים לתמונה שיש לו מישהי אחרת כנראה. אלא שהוא שומר אותך כנראה על אש קטנה, בתור אופציה. ואולי לא מעז להיות ישיר איתך ולספר לך שהוא מתעניין ואולי יותר מכך באישה אחרת כי הוא חושש מתגובותייך או רוצה להמינע מלפגוע בך ופשוט דוחה את השיחה מרוב פחד...
    אני מציעה שתהיי ישירה איתו ותדרשי ממנו להגיד לך מה קורה איתו. אני מכירה אישה צעירה שהיתה בטוחה שבן זוגה הוא איתה ורק שלה, ובעצם לא היה לה מושג מה קורה ופתאום הוא עזב אותה ללא הסברים ותוך חודשיים התחתן (III) עם מישהי אחרת ולא בגלל שהיא היתה בהריון. מישהי ששניהם הכירו...הצעירה הזו עד היום, חמש שנים לאחר מכן, מתקשה להתאושש מהפגיעה שחוותה כתוצאה ממערכת היחסים הזו. היא הרגישה מושפלת וחסרת ערך (בחורה יפהפייה וחכמה) ובהמשך היו לה בעיות רציניות להיכנס לקשרים נוספים עם גברים. את מאוד צעירה, את לא חייבת להישאר במערכת יחסים שאינה שלמה ואת מרגישה בה חוסר בטחון. תבדקי את עצמך - אולי את משדרת שבריריות ופגיעות וזה מרתיע את בן זוגך מלשתף אותך מה קורה איתו. הביאי בחשבון שחולשה כזאת עלולה לקבע תקשורת לא בריאה של הסתרת האמת מפנייך רק כדי לא לפגוע בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו